LASTİK İŞ
ismail

SARIBAY'DAN MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYLARINA SİTEM

Asayiş 07.05.2018 - 19:14, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

SARIBAY'DAN MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYLARINA SİTEM

24 Haziran’da yapılacak seçimde milletvekili aday adaylarının başvuru sırasında kendisini arayarak haber vermemesini eleştiren CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay, “Nezaketen il başkanına bilgilendirmek lazım. O bildirmeyenler bizi yok sayıyor” dedi.

KAPIMIZ HERKESE AÇIK Toplantıda katılımcılara hitap eden CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay, milletvekili aday adaylığı başvuruları için son saatlere girildiğini hatırlattı. Partiden seçim yarışına katılacak olan bazı aday adaylarının il başkanlığına bilgi vermemesine değinen Sarıbay, “Partimizin kapısı herkese açıktır. İsteyen herkes aday adaylığı başvurusu elbette yapabilir. Ancak aday adaylarının başvurularını bize bildirmesi nezakettir. Keşke tüm aday adaylarımız aynı nezaketi göstermiş olsalardı” diye konuştu.   PAYLAŞIMLARA DİKKAT UYARISI Bazı partililerin sosyal medyada hakaret içerikli paylaşımlarda bulunduğunu söyleyen Sarıbay, “Bu tür paylaşımlardan dolayı sıkıntı yaşıyoruz. Zor bir süreçteyiz. Herkes paylaşımlarına dikkat etmeli. Küfür ve hakaret içeren çirkin paylaşımlarda bulunmamalıyız. Bu tür şeyler aday adaylarımızın, partililerimizin, cumhurbaşkanı adayımızın pozitif enerjisini aşağıya çeker” dedi.   PARTİ NE GÖREV VERİRSE 24 Haziran seçimlerinin önemine dikkat çeken Sarıbay, “Bir tarafta Cumhuriyeti, Atatürkçülüğü, laikliği, demokrasiyi, parlamenter sistemi savunan bir kitle; diğer tarafta tek adamın iktidarındaki bir rejimi savunan kitle var. Bu ülkenin değerlerini savunan herkesi aynı şemsiye altında görmek istiyoruz” dedi. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun sözlerini hatırlatan Sarıbay, “ Sayın Kılıçdaroğlu ‘o varsa ben yokum’ diyenlere seslenmişti. Bende aynı sözleri yineliyorum. Vakit kırgınlık, küskünlük vakti değil. Partimiz ne görev verirse onu yapmalıyız” diye konuştu.   SANDIKLARDA GÖREV ALIN Sarıbay’ın ardından Tuğman Kayalı kendisini partililere tanıttı. Mevcut dönemde CHP Parti Okulları oluşumunda eğitmen olarak görev aldığını belirten Kayalı, “Bir eğitmen olarak çok çalışmanın değil, çok çalışmanın yöntemlerini doğru kullanmanın öneminden bahsetmek istiyorum. Bu yöntemlerden biri bulunduğumuz ilçe örgütlerine giderek mahallelerimizdeki sandıklarda görev istemektir. Herkes görev almalı, herkese ulaşmalıyız. Biz bu işi başarır, AKP’yi devirir CHP iktidarını kurarız” diyerek kendisini yalnız bırakmayan herkese teşekkür etti.
24 Haziran’da yapılacak seçimde milletvekili aday adaylarının başvuru sırasında kendisini arayarak haber vermemesini eleştiren CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay, “Nezaketen il başkanına bilgilendirmek lazım. O bildirmeyenler bizi yok sayıyor” dedi.

KAPIMIZ HERKESE AÇIK

Toplantıda katılımcılara hitap eden CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay, milletvekili aday adaylığı başvuruları için son saatlere girildiğini hatırlattı. Partiden seçim yarışına katılacak olan bazı aday adaylarının il başkanlığına bilgi vermemesine değinen Sarıbay, “Partimizin kapısı herkese açıktır. İsteyen herkes aday adaylığı başvurusu elbette yapabilir. Ancak aday adaylarının başvurularını bize bildirmesi nezakettir. Keşke tüm aday adaylarımız aynı nezaketi göstermiş olsalardı” diye konuştu.

 

PAYLAŞIMLARA DİKKAT UYARISI

Bazı partililerin sosyal medyada hakaret içerikli paylaşımlarda bulunduğunu söyleyen Sarıbay, “Bu tür paylaşımlardan dolayı sıkıntı yaşıyoruz. Zor bir süreçteyiz. Herkes paylaşımlarına dikkat etmeli. Küfür ve hakaret içeren çirkin paylaşımlarda bulunmamalıyız. Bu tür şeyler aday adaylarımızın, partililerimizin, cumhurbaşkanı adayımızın pozitif enerjisini aşağıya çeker” dedi.

 

PARTİ NE GÖREV VERİRSE

24 Haziran seçimlerinin önemine dikkat çeken Sarıbay, “Bir tarafta Cumhuriyeti, Atatürkçülüğü, laikliği, demokrasiyi, parlamenter sistemi savunan bir kitle; diğer tarafta tek adamın iktidarındaki bir rejimi savunan kitle var. Bu ülkenin değerlerini savunan herkesi aynı şemsiye altında görmek istiyoruz” dedi. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun sözlerini hatırlatan Sarıbay, “ Sayın Kılıçdaroğlu ‘o varsa ben yokum’ diyenlere seslenmişti. Bende aynı sözleri yineliyorum. Vakit kırgınlık, küskünlük vakti değil. Partimiz ne görev verirse onu yapmalıyız” diye konuştu.

 

SANDIKLARDA GÖREV ALIN

Sarıbay’ın ardından Tuğman Kayalı kendisini partililere tanıttı. Mevcut dönemde CHP Parti Okulları oluşumunda eğitmen olarak görev aldığını belirten Kayalı, “Bir eğitmen olarak çok çalışmanın değil, çok çalışmanın yöntemlerini doğru kullanmanın öneminden bahsetmek istiyorum. Bu yöntemlerden biri bulunduğumuz ilçe örgütlerine giderek mahallelerimizdeki sandıklarda görev istemektir. Herkes görev almalı, herkese ulaşmalıyız. Biz bu işi başarır, AKP’yi devirir CHP iktidarını kurarız” diyerek kendisini yalnız bırakmayan herkese teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.