LASTİK İŞ

SARIBAY ''EVET DİYENLERE GİDİP NEDEN HAYIR DEDİĞİMİZİ ANLATIN''

Asayiş 15.06.2017 - 11:13, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

SARIBAY ''EVET DİYENLERE GİDİP NEDEN HAYIR DEDİĞİMİZİ ANLATIN''

CHP İl Başkanı Av. Cengiz Sarıbay, İl Yöneticileri Sabriye Şahin, Fahrettin Büyükoğlu, Kadın Kolları İl Başkanı Sevim Pekyörür, Gençlik Kolları İl Başkanı Murat Erinç ile birlikte CHP Gölcük İlçe Örgütü’nün eski ve yeni ilçe yöneticilerine ve meclis üyelerine düzenlediği iftar programına katıldı.

Gölcük İlçe Örgütü geleneksel hale getirdiği iftar programını önceki akşam gerçekleştirdi. İlçe Başkanı İsmet İşeri, Kadın Kolları İlçe Başkanı Türkan Çimen ve Gençlik Kolları İlçe Başkanı Güney Yılmaz’ın ev sahipliği yaptığı iftar programı Kavaklı Sahili Anfora Kafe’de gerçekleşti. Düzenlenen programa İl Başkanı Av. Cengiz Sarıbay, İl Yöneticileri Sabriye Şahin, Fahrettin Büyükoğlu, Kadın Kolları İl Başkanı Sevim Pekyörür, Gençlik Kolları İl Başkanı Murat Erinç, Gölcük İlçe Yöneticileri, Gölcük İlçe Kadın Kolları yönetimi, Gölcük İlçe Gençlik Kolları Yönetimi, meclis üyeleri Gölcük eski İlçe Başkanları Caner Uzuner, Fikret Gürel ve Adnan Usta, eski ilçe yöneticileri katıldı. CHP’DE SİYASET YAPAN HERKESİ ÖNEMSİYORUM Katılımınızdan dolayı teşekkür ediyorum diyerek sözlerine başlayan CHP Gölcük İlçe Başkanı İsmet İşeri, “Ramazan birlikteliğin, beraberliğin, hoşgörünün en üst düzeye çıktığı aydır. CHP ailesi olarak birlik ve beraberliğimizi seçim dönemlerine de yansıtmak gibi bir görev ve sorumluluğumuz var. CHP’de siyaset yapmak zordur ve ben CHP de siyaset yapan herkesi çok önemsiyorum” diye konuştu. EVET DİYENLERE GİDİP NEDEN HAYIR DEDİĞİMİZİ ANLATIN Sizlerle bir arada olmaktan aynı sofrayı paylaşmaktan çok mutluyum diyerek sözlerine başlayan CHP İl Başkanı Av. Cengiz Sarıbay, “Bizleri bir araya getiren başta ilçe başkanımız İsmet İşeri olmak üzere tüm yönetici arkadaşlara teşekkür ediyorum. Şunu özellikle belirtmek istiyorum ki tüm ilçelerimizde olduğu gibi Gölcük İlçemiz de referandumda çok çalıştı ve başarılıydı. Bundan sonrada bu birlikteliği koruyacağınıza, çalışmalarınıza aynı şekilde devam edeceğinize inancım sonsuz. Bu referandumda alınan sonuç sadece bizim başarımız değil, hayır için çalışan herkesin başarısıdır. Bundan sokaktaki sade vatandaşın bile katkısı vardır. Hayır diyen herkese buradan teşekkür ediyorum. Sizlerden evet diyen herkese gidip neden hayır dediğimizi anlatmanızı istiyorum” ifadelerini kullandı. Sarıbay, ramazanınızı kutluyor şimdiden hayırlı bayramlar diliyorum” dedi. 
CHP İl Başkanı Av. Cengiz Sarıbay, İl Yöneticileri Sabriye Şahin, Fahrettin Büyükoğlu, Kadın Kolları İl Başkanı Sevim Pekyörür, Gençlik Kolları İl Başkanı Murat Erinç ile birlikte CHP Gölcük İlçe Örgütü’nün eski ve yeni ilçe yöneticilerine ve meclis üyelerine düzenlediği iftar programına katıldı.

Gölcük İlçe Örgütü geleneksel hale getirdiği iftar programını önceki akşam gerçekleştirdi. İlçe Başkanı İsmet İşeri, Kadın Kolları İlçe Başkanı Türkan Çimen ve Gençlik Kolları İlçe Başkanı Güney Yılmaz’ın ev sahipliği yaptığı iftar programı Kavaklı Sahili Anfora Kafe’de gerçekleşti. Düzenlenen programa İl Başkanı Av. Cengiz Sarıbay, İl Yöneticileri Sabriye Şahin, Fahrettin Büyükoğlu, Kadın Kolları İl Başkanı Sevim Pekyörür, Gençlik Kolları İl Başkanı Murat Erinç, Gölcük İlçe Yöneticileri, Gölcük İlçe Kadın Kolları yönetimi, Gölcük İlçe Gençlik Kolları Yönetimi, meclis üyeleri Gölcük eski İlçe Başkanları Caner Uzuner, Fikret Gürel ve Adnan Usta, eski ilçe yöneticileri katıldı.

CHP’DE SİYASET YAPAN HERKESİ ÖNEMSİYORUM

Katılımınızdan dolayı teşekkür ediyorum diyerek sözlerine başlayan CHP Gölcük İlçe Başkanı İsmet İşeri, “Ramazan birlikteliğin, beraberliğin, hoşgörünün en üst düzeye çıktığı aydır. CHP ailesi olarak birlik ve beraberliğimizi seçim dönemlerine de yansıtmak gibi bir görev ve sorumluluğumuz var. CHP’de siyaset yapmak zordur ve ben CHP de siyaset yapan herkesi çok önemsiyorum” diye konuştu.

EVET DİYENLERE GİDİP NEDEN HAYIR DEDİĞİMİZİ ANLATIN

Sizlerle bir arada olmaktan aynı sofrayı paylaşmaktan çok mutluyum diyerek sözlerine başlayan CHP İl Başkanı Av. Cengiz Sarıbay, “Bizleri bir araya getiren başta ilçe başkanımız İsmet İşeri olmak üzere tüm yönetici arkadaşlara teşekkür ediyorum. Şunu özellikle belirtmek istiyorum ki tüm ilçelerimizde olduğu gibi Gölcük İlçemiz de referandumda çok çalıştı ve başarılıydı. Bundan sonrada bu birlikteliği koruyacağınıza, çalışmalarınıza aynı şekilde devam edeceğinize inancım sonsuz. Bu referandumda alınan sonuç sadece bizim başarımız değil, hayır için çalışan herkesin başarısıdır. Bundan sokaktaki sade vatandaşın bile katkısı vardır. Hayır diyen herkese buradan teşekkür ediyorum. Sizlerden evet diyen herkese gidip neden hayır dediğimizi anlatmanızı istiyorum” ifadelerini kullandı. Sarıbay, ramazanınızı kutluyor şimdiden hayırlı bayramlar diliyorum” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.