LASTİK İŞ
ismail

SARIBAY GÖLCÜK'DE OKULLARI GEZDİ

Asayiş 31.03.2019 - 12:16, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

SARIBAY GÖLCÜK'DE OKULLARI GEZDİ

CHP Kocaeli İl Başkanı Cengiz Sarıbay Gölcük İhsaniye Ortaokulu’nda bir araya geldiği CHP Gölcük İlçe Başkanı Fikret Gürel ve Millet İttifakı Gölcük Belediye Başkan adayı İsmet İşeri’den ilçedeki süreç hakkında bilgi aldı.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kocaeli İl Başkanı Cengiz Sarıbay, Başiskele’de oy verme işlemini gerçekleştirmesinin ardından her seçim döneminde olduğu gibi süreci yerinde takip etmek adına ilçe ziyaretlerine başladı. İl Başkanı Cengiz Sarıbay ilk olarak Gölcük İhsaniye Ortaokulu’na giderek CHP Gölcük İlçe Başkanı Fikret Gürel, Millet İttifakı Gölcük Belediye Başkan adayı İsmet İşeri ve ilçe yönetimi ile bir araya geldi.   VATANDAŞLARIN İŞERİ’YE YOĞUN İLGİSİ Oy verme işlemini gerçekleştiren vatandaşlarla sohbet eden ve sandık görevlilerine başarılar dileyen İl Başkanı Cengiz Sarıbay, Gölcük’teki süreç hakkında İlçe Başkanı Fikret Gürel ve Belediye Başkan adayı İsmet İşeri’den bilgi aldı. Piyalepaşa İlkokulu 1231 No’lu sandıkta oy verme işlemini gerçekleştirmesinin ardından İlçe Başkanı Fikret Gürel ile okulları ziyaret eden Millet İttifakı Gölcük Belediye Başkan adayı İsmet İşeri, ilçede şu ana kadar bir olumsuzluk yaşanmadığını ve gittikleri her yerde vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılaştıklarını ifade etti.  
CHP Kocaeli İl Başkanı Cengiz Sarıbay Gölcük İhsaniye Ortaokulu’nda bir araya geldiği CHP Gölcük İlçe Başkanı Fikret Gürel ve Millet İttifakı Gölcük Belediye Başkan adayı İsmet İşeri’den ilçedeki süreç hakkında bilgi aldı.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kocaeli İl Başkanı Cengiz Sarıbay, Başiskele’de oy verme işlemini gerçekleştirmesinin ardından her seçim döneminde olduğu gibi süreci yerinde takip etmek adına ilçe ziyaretlerine başladı. İl Başkanı Cengiz Sarıbay ilk olarak Gölcük İhsaniye Ortaokulu’na giderek CHP Gölcük İlçe Başkanı Fikret Gürel, Millet İttifakı Gölcük Belediye Başkan adayı İsmet İşeri ve ilçe yönetimi ile bir araya geldi.

 

VATANDAŞLARIN İŞERİ’YE YOĞUN İLGİSİ

Oy verme işlemini gerçekleştiren vatandaşlarla sohbet eden ve sandık görevlilerine başarılar dileyen İl Başkanı Cengiz Sarıbay, Gölcük’teki süreç hakkında İlçe Başkanı Fikret Gürel ve Belediye Başkan adayı İsmet İşeri’den bilgi aldı. Piyalepaşa İlkokulu 1231 No’lu sandıkta oy verme işlemini gerçekleştirmesinin ardından İlçe Başkanı Fikret Gürel ile okulları ziyaret eden Millet İttifakı Gölcük Belediye Başkan adayı İsmet İşeri, ilçede şu ana kadar bir olumsuzluk yaşanmadığını ve gittikleri her yerde vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılaştıklarını ifade etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.