LASTİK İŞ

SARIBAY GÖLCÜKDE OKULLARI GEZDİ

Asayiş 16.04.2017 - 12:50, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

SARIBAY GÖLCÜKDE OKULLARI GEZDİ

Referandum süreci boyunca yoğun bir tempoda çalışmalar yapan, her yerde neden hayır denmesi gerektiğini anlatan CHP İl Başkanı Av. Cengiz Sarıbay, seçim günü de ilçe ilçe gezdi.

İlk olarak Başiskele’de sandık kurulumlarında yer alan Sarıbay ardından il yöneticileri ile birlikte ilçe ilçe gezerek sandıklarda görev alanlara hayırlı çalışmalar diledi. SARIBAY GÖLCÜK VE KARAMÜRSELDE OKULLARI GEZDİ CHP İl Başkanı Av. Cengiz Sarıbay beraberinde il yöneticileri Av. Hüseyin Acurman ve Fahrettin Büyükoğlu, İl Referandum Koordinasyon Kurulu Başkanı Bzokurt Uslu ve Gençlik Kolları İl Yöneticisi Berkay Yıldızlı ile birlikte okulları gezdi. İlk olarak Gölcük İlçe’de Gölcük Anadolu Kalkınma Vakfı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ne ardından Değirmedere Uğur Mumcu Okuluna giden Sarıbay ve beraberindekilere Gölcük İlçe Başkanı İsmet İşeri, Gölcük İlçe Gençlik Kolları Başkanı Güney Yılmaz ve yönetimi de eşlik etti. Gölcük İlçe’nin ardından Karamürsel’e geçen Sarıbay ve beraberindekiler burada da Amiral Karamürel İlköğretim Okulunda ki sandıkları gezdi. Karamürsel İlçe Başkanı Şinasi Yazar da eşlik etti. KAZASIZ BELASIZ BİR SEÇİM GEÇİRMEYİ DİLEDİ Gittiği tüm okullarda sandık görevlilerine hayırlı çalışmalar dileyen CHP İl Başkanı Av. Cengiz Sarıbay, “Umarım her şey başladığı gibi devam eder. Ülkemiz için hayırlı sonuç çıkar. Çok güler yüzlü sandık görevlilerimiz var. Sabah 06.00 dan beri sahadayız. Şuana kadar gezdiğimiz okullardaki sandıklarda bir sıkıntı yok. Umarım sonuna kadar kazasız belasız bir seçim geçirmeyi diliyorum ” dedi. Oy kullanmaya gelen vatandaşla da sohbet eden Sarıbay, oyunuz ülkemiz için hayırlı olsun dileklerinde bulundu. 
Referandum süreci boyunca yoğun bir tempoda çalışmalar yapan, her yerde neden hayır denmesi gerektiğini anlatan CHP İl Başkanı Av. Cengiz Sarıbay, seçim günü de ilçe ilçe gezdi.

İlk olarak Başiskele’de sandık kurulumlarında yer alan Sarıbay ardından il yöneticileri ile birlikte ilçe ilçe gezerek sandıklarda görev alanlara hayırlı çalışmalar diledi.

SARIBAY GÖLCÜK VE KARAMÜRSELDE OKULLARI GEZDİ

CHP İl Başkanı Av. Cengiz Sarıbay beraberinde il yöneticileri Av. Hüseyin Acurman ve Fahrettin Büyükoğlu, İl Referandum Koordinasyon Kurulu Başkanı Bzokurt Uslu ve Gençlik Kolları İl Yöneticisi Berkay Yıldızlı ile birlikte okulları gezdi. İlk olarak Gölcük İlçe’de Gölcük Anadolu Kalkınma Vakfı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ne ardından Değirmedere Uğur Mumcu Okuluna giden Sarıbay ve beraberindekilere Gölcük İlçe Başkanı İsmet İşeri, Gölcük İlçe Gençlik Kolları Başkanı Güney Yılmaz ve yönetimi de eşlik etti. Gölcük İlçe’nin ardından Karamürsel’e geçen Sarıbay ve beraberindekiler burada da Amiral Karamürel İlköğretim Okulunda ki sandıkları gezdi. Karamürsel İlçe Başkanı Şinasi Yazar da eşlik etti.

KAZASIZ BELASIZ BİR SEÇİM GEÇİRMEYİ DİLEDİ

Gittiği tüm okullarda sandık görevlilerine hayırlı çalışmalar dileyen CHP İl Başkanı Av. Cengiz Sarıbay, “Umarım her şey başladığı gibi devam eder. Ülkemiz için hayırlı sonuç çıkar. Çok güler yüzlü sandık görevlilerimiz var. Sabah 06.00 dan beri sahadayız. Şuana kadar gezdiğimiz okullardaki sandıklarda bir sıkıntı yok. Umarım sonuna kadar kazasız belasız bir seçim geçirmeyi diliyorum ” dedi. Oy kullanmaya gelen vatandaşla da sohbet eden Sarıbay, oyunuz ülkemiz için hayırlı olsun dileklerinde bulundu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.