LASTİK İŞ

SARIBAY '' HALIDERELİLER EBRU KARDEŞİNE SAHİP ÇIKACAK''

Asayiş 04.06.2018 - 10:13, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

SARIBAY '' HALIDERELİLER EBRU KARDEŞİNE SAHİP ÇIKACAK''

CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay, Gölcük Halıdere Seçim İrtibat Bürosu’nun açılışında, “Büyükşehir yasası ile mağdur edilen bu beldenin sakinleri ile bu işi 24 Haziran’da bitireceğiz” dedi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gölcük İlçe Örgütü büyükşehir yasasından önce belde belediyesi olan, geçmişte tarihi ve turistik dokusu ile Kocaeli’ye büyük katkı sağlayan   Halıdere’de hizmet verecek olan seçim irtibat bürosunun  açılışını gerçekleştirdi. CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay, İl Eğitim Sekreteri Seyfettin Kılınç, Gölcük İlçe Başkanı İsmet İşeri, partinin milletvekili adayı Ebru Küçükaydın, Halıdere eski Belediye Başkanı Adnan Küçüközer, partililer ve Halıdere sakinleri açılışa katılan isimler arasındaydı.   BÜYÜKŞEHİR YASASI İLE HALIDERE BİTİRİLDİ Açılışta katılımcılara hitap eden CHP Gölcük İlçe Başkanı İsmet İşeri, Büyükşehir yasası ile mahalle statüsüne alınan Halıdere’nin yerel yöneticiler tarafından ihmale sürüklendiğini söyledi. İşeri, “Güya mahalle statüsüne getirilen Halıdere daha güzelleşecekti. Bırakın güzelleşmeyi bir takım imar düzenlemeleri ile tarihi dokusunu da bozuyorlar. Belediye meclisinde her gün bunun kavgasını veriyoruz. Halıdere’de büyüyen içimizden biri olan Ebru Küçükaydın’ın aday gösterilmesi bizler için büyük avantaj. Hep birlikte onu meclise, sayın Muharrem İnce’yi de Cumhurbaşkanlığı’na taşıyacağız” dedi. HALIDERELİ OLMANIN VERDİĞİ GURURLA İşeri’nin ardından konuşan milletvekili Ebru Küçükaydın ise, “Köyümün derdi benimde derdimdir. Çocuklarımız, geleceğimiz, Halıderemiz için, ismimin başında olan Halıdereli sıfatının verdiği gururla milletvekilliğine aday oldum. Buranın eski güzel günlerini hepimiz özlüyoruz. Bizim büyüdüğümüz bu güzel çevrede çocuklarımız da büyümeli, eski günlerini onlarda görmeli. Siyaset yapmak için değil, aranızda büyümüş sizlerle yetişmiş bir evladınız olarak söylemek istiyorum, gelin Ebru Küçükaydın kardeşinize sahip çıkın” diye konuştu. HALIDERELİLER EBRU KARDEŞİNE SAHİP ÇIKACAK Son olarak partililere seslenen isim olan CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay, “Halıdere’nin eski dokusu güzelliği maalesef kalmamış. Ama bugün aranızda doğup büyüyen benimde çocukluğundan beri tanıdığım gazeteci Ebru Küçükaydın elini taşın altına koyarak milletvekili adayı oldu. Ben tüm Halıderelilerin, Ebru kardeşlerine sahip çıkacağına inanıyorum. Siyaseti en iyi tanıyan, bilen ve büyükşehir yasası ile mağdur edilen bu beldenin sakinleri olan sizlerle biz bu işi 24 Haziran’da bitireceğiz” ifadelerini kullandı. Konuşmaların ardından tüm katılımcılar hep birlikte seçim irtibat bürosunun açılış kurdelesini kesti.
CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay, Gölcük Halıdere Seçim İrtibat Bürosu’nun açılışında, “Büyükşehir yasası ile mağdur edilen bu beldenin sakinleri ile bu işi 24 Haziran’da bitireceğiz” dedi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gölcük İlçe Örgütü büyükşehir yasasından önce belde belediyesi olan, geçmişte tarihi ve turistik dokusu ile Kocaeli’ye büyük katkı sağlayan   Halıdere’de hizmet verecek olan seçim irtibat bürosunun  açılışını gerçekleştirdi. CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay, İl Eğitim Sekreteri Seyfettin Kılınç, Gölcük İlçe Başkanı İsmet İşeri, partinin milletvekili adayı Ebru Küçükaydın, Halıdere eski Belediye Başkanı Adnan Küçüközer, partililer ve Halıdere sakinleri açılışa katılan isimler arasındaydı.

 

BÜYÜKŞEHİR YASASI İLE HALIDERE BİTİRİLDİ

Açılışta katılımcılara hitap eden CHP Gölcük İlçe Başkanı İsmet İşeri, Büyükşehir yasası ile mahalle statüsüne alınan Halıdere’nin yerel yöneticiler tarafından ihmale sürüklendiğini söyledi. İşeri, “Güya mahalle statüsüne getirilen Halıdere daha güzelleşecekti. Bırakın güzelleşmeyi bir takım imar düzenlemeleri ile tarihi dokusunu da bozuyorlar. Belediye meclisinde her gün bunun kavgasını veriyoruz. Halıdere’de büyüyen içimizden biri olan Ebru Küçükaydın’ın aday gösterilmesi bizler için büyük avantaj. Hep birlikte onu meclise, sayın Muharrem İnce’yi de Cumhurbaşkanlığı’na taşıyacağız” dedi.

HALIDERELİ OLMANIN VERDİĞİ GURURLA

İşeri’nin ardından konuşan milletvekili Ebru Küçükaydın ise, “Köyümün derdi benimde derdimdir. Çocuklarımız, geleceğimiz, Halıderemiz için, ismimin başında olan Halıdereli sıfatının verdiği gururla milletvekilliğine aday oldum. Buranın eski güzel günlerini hepimiz özlüyoruz. Bizim büyüdüğümüz bu güzel çevrede çocuklarımız da büyümeli, eski günlerini onlarda görmeli. Siyaset yapmak için değil, aranızda büyümüş sizlerle yetişmiş bir evladınız olarak söylemek istiyorum, gelin Ebru Küçükaydın kardeşinize sahip çıkın” diye konuştu.

HALIDERELİLER EBRU KARDEŞİNE SAHİP ÇIKACAK

Son olarak partililere seslenen isim olan CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay, “Halıdere’nin eski dokusu güzelliği maalesef kalmamış. Ama bugün aranızda doğup büyüyen benimde çocukluğundan beri tanıdığım gazeteci Ebru Küçükaydın elini taşın altına koyarak milletvekili adayı oldu. Ben tüm Halıderelilerin, Ebru kardeşlerine sahip çıkacağına inanıyorum. Siyaseti en iyi tanıyan, bilen ve büyükşehir yasası ile mağdur edilen bu beldenin sakinleri olan sizlerle biz bu işi 24 Haziran’da bitireceğiz” ifadelerini kullandı. Konuşmaların ardından tüm katılımcılar hep birlikte seçim irtibat bürosunun açılış kurdelesini kesti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.