LASTİK İŞ
ismail

SARIBAY ''HER ZAMAN TEMAD'IN YANINDAYIZ''

Gündem 14.02.2018 - 11:41, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

SARIBAY ''HER ZAMAN TEMAD'IN YANINDAYIZ''

Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD) Gölcük Şubesi Başkanı Bekir Tülü ve dernek yönetimi CHP İl Başkanı Av. Cengiz Sarıbay ve yönetimini ziyaret ederek hem il binasının hem de yeni dönemin hayırlı olmasını dilediler. Samimi ortamda geçen ziyarette Tülü, Sarıbay’a çok şık bir fincan seti hediye etti.

DERNEK HAKKINDA BİLGİ VERDİ Yeni dönemin hayırlı olmasını dileyen TEMAD Gölcük Şubesi Başkanı Bekir Tülü, “Şahsınızı ve yeni yönetime seçilen tüm arkadaşlarını kutluyorum. Ayrıca yeni il binanıza da ilk defa geliyoruz. CHP’ye yakışan oldukça modern, şık bir bina olmuş. Emeği geçen herkesi tebrik ediyorum” dedi. Dernek hakkında Sarıbay’a bilgi veren Tülü, “Şuan Kocaeli’de aktif olarak en kalabalık STK’yız. 1700 üyemiz var. Her yıl 15 tane üniversite öğrencisine burs veriyoruz. Bunun yanı sıra üyelerimiz için sık sık faaliyetler gerçekleştiriyoruz. Etkinliklerimizde sizleri de aramızda görmek isteriz “ diye konuştu. HER DAİM GÜLER YÜZ GÖRDÜK Ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren CHP İl Başkanı Av. Cengiz Sarıbay, “Nazik ziyaretiniz bizleri memnun etti. Sizleri burada ağırlamaktan mutluluk duyduk “ dedi. Birçok kez TEMAD Gölcük Şubeyi ziyaret ettiklerini dile getiren Sarıbay, “Sizleri ne zaman ziyaret etsek her daim güler yüz gördük. Çok güzel bir şekilde karşıladınız. Ben de şahsınızda tüm arkadaşlarınıza teşekkür ediyorum. Çalışmalarınızı takip ediyoruz. Her türlü etkinliklerinizde yanınızda olduğumuzu bilmenizi isterim” ifadelerini kullandı.
Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD) Gölcük Şubesi Başkanı Bekir Tülü ve dernek yönetimi CHP İl Başkanı Av. Cengiz Sarıbay ve yönetimini ziyaret ederek hem il binasının hem de yeni dönemin hayırlı olmasını dilediler. Samimi ortamda geçen ziyarette Tülü, Sarıbay’a çok şık bir fincan seti hediye etti.

DERNEK HAKKINDA BİLGİ VERDİ

Yeni dönemin hayırlı olmasını dileyen TEMAD Gölcük Şubesi Başkanı Bekir Tülü, “Şahsınızı ve yeni yönetime seçilen tüm arkadaşlarını kutluyorum. Ayrıca yeni il binanıza da ilk defa geliyoruz. CHP’ye yakışan oldukça modern, şık bir bina olmuş. Emeği geçen herkesi tebrik ediyorum” dedi. Dernek hakkında Sarıbay’a bilgi veren Tülü, “Şuan Kocaeli’de aktif olarak en kalabalık STK’yız. 1700 üyemiz var. Her yıl 15 tane üniversite öğrencisine burs veriyoruz. Bunun yanı sıra üyelerimiz için sık sık faaliyetler gerçekleştiriyoruz. Etkinliklerimizde sizleri de aramızda görmek isteriz “ diye konuştu.

HER DAİM GÜLER YÜZ GÖRDÜK

Ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren CHP İl Başkanı Av. Cengiz Sarıbay, “Nazik ziyaretiniz bizleri memnun etti. Sizleri burada ağırlamaktan mutluluk duyduk “ dedi. Birçok kez TEMAD Gölcük Şubeyi ziyaret ettiklerini dile getiren Sarıbay, “Sizleri ne zaman ziyaret etsek her daim güler yüz gördük. Çok güzel bir şekilde karşıladınız. Ben de şahsınızda tüm arkadaşlarınıza teşekkür ediyorum. Çalışmalarınızı takip ediyoruz. Her türlü etkinliklerinizde yanınızda olduğumuzu bilmenizi isterim” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.