LASTİK İŞ

SARIBAY ''HÜRRİYET PARTİMİZE DÖNECEK''

Asayiş 09.05.2018 - 09:14, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

SARIBAY ''HÜRRİYET PARTİMİZE DÖNECEK''

CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay il binasında yaptığı basın açıklamasında İYİ Parti’ye geçen Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet’in partiye döneceğini söyledi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanı Cengiz Sarıbay, il yönetim kurulu ile toplantı yaptı. İl yönetim kurulu ile yaptığı toplantı öncesinde açıklamalarda bulunan Sarıbay, “Seçim hazırlıkları son sürat devam ediyor. Cumhuriyet Halk Partisi Belediyelerden yemlenen bir parti değil. Kesinlikle çalışarak, evlere giderek kazanan bir parti. Bu bağlamda partililerimiz her gün kendilerine vazife edinmek suretiyle sokaklarda çalışıyorlar” dedi.   “BUGÜN YARIN PARTİMİZE GELECEK” Milletvekilliği aday adayları için açıklamalarda bulunan Sarıbay, “Adaylık süreci bitti. Yaklaşık 42 adayımız var. Çoğu gelip bizden görüş aldı. Adayların tam listesini Genel Merkezden daha alamadım. Listeyi aldığımda adaylara tanıtım toplantısı düzenleyeceğim. Bizim kurduğumuz Seçim Koordinasyon Merkezimiz var. Seçimle ilgili çalışmalar yapıyoruz. CHP seçim dönemine en hazırlıklı parti. Fatma Hürriyet Kaplan bugün yarın partimize gelecek. Vekillik başvuru süreci bitse dahi Genel Merkez tolerans sağlayabilir. 21 Mayıs 2018’e kadar başvurular olacak. Muharrem İnce’ye buraya gelmesi konusunda talebimizi söyledik. Grup Başkan Vekilimiz Engin Altay Bey Muharrem Bey’in programıyla ilgileniyor. Henüz geliş tarihi belli değil fakat Ramazan ayından sonra olmalı diye düşündük” şeklinde konuştu.
CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay il binasında yaptığı basın açıklamasında İYİ Parti’ye geçen Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet’in partiye döneceğini söyledi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanı Cengiz Sarıbay, il yönetim kurulu ile toplantı yaptı. İl yönetim kurulu ile yaptığı toplantı öncesinde açıklamalarda bulunan Sarıbay, “Seçim hazırlıkları son sürat devam ediyor. Cumhuriyet Halk Partisi Belediyelerden yemlenen bir parti değil. Kesinlikle çalışarak, evlere giderek kazanan bir parti. Bu bağlamda partililerimiz her gün kendilerine vazife edinmek suretiyle sokaklarda çalışıyorlar” dedi.

 

“BUGÜN YARIN PARTİMİZE GELECEK”

Milletvekilliği aday adayları için açıklamalarda bulunan Sarıbay, “Adaylık süreci bitti. Yaklaşık 42 adayımız var. Çoğu gelip bizden görüş aldı. Adayların tam listesini Genel Merkezden daha alamadım. Listeyi aldığımda adaylara tanıtım toplantısı düzenleyeceğim. Bizim kurduğumuz Seçim Koordinasyon Merkezimiz var. Seçimle ilgili çalışmalar yapıyoruz. CHP seçim dönemine en hazırlıklı parti. Fatma Hürriyet Kaplan bugün yarın partimize gelecek. Vekillik başvuru süreci bitse dahi Genel Merkez tolerans sağlayabilir. 21 Mayıs 2018’e kadar başvurular olacak. Muharrem İnce’ye buraya gelmesi konusunda talebimizi söyledik. Grup Başkan Vekilimiz Engin Altay Bey Muharrem Bey’in programıyla ilgileniyor. Henüz geliş tarihi belli değil fakat Ramazan ayından sonra olmalı diye düşündük” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.