LASTİK İŞ
ismail

SARIBAY ''KAVGAYA SÜRÜKLEYEMEYECEKLER''

Asayiş 06.06.2018 - 15:51, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

SARIBAY ''KAVGAYA SÜRÜKLEYEMEYECEKLER''

CHP’liler kentin farklı noktalarına asılan Muharrem İnce’li pankartların kimliği belirsiz kişiler tarafından yırtılarak yerlere atılmasına tepki gösterdi. Konu ile ilgili konuşan İl Başkanı Sarıbay, “Bu vandallığa vandallıkla karşılık vermeyeceğiz. Bu kesilen pankartlar Erdoğan’ın olsaydı vali, emniyet ne yapacaktı? Ben burada bir adalet istiyorum” dedi.

Seçimlere sayılı günler kala Türkiye’nin dört bir yanında yaşanan siyasi partilerin afiş ve pankartlarına yapılan saldırıların bir yenisi Kocaeli’de yaşandı. Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Örgütü’nün Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce’nin KOCAELİ miting programı için hazırlattığı ve kentin çeşitli noktalarına astığı pankartlara kimliği belirsiz kişiler tarafından eş zamanlı olarak çirkin saldırılar gerçekleştirildi. Saldırının gerçekleştiği pankart önünde toplanan partililer olayı kınayan basın açıklaması düzenledi. Açıklamaya İl Başkanı Cengiz Sarıbay, İzmit İlçe Başkanı Hakan Çakar, İl Kadın Kolları Başkanı Songül Kaya ve birçok partili katılım gösterdi. VANDALLIĞA KARŞILIK VERMEYECEĞİZ Saldırının gerçekleştiği pankart önünde açıklamalarda bulunan CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay, “Hiçbir CHP’li medeni olduğu için diğerlerinin pankartına dokunmadı. Bu kavganın içine çekmeye çalışıyorlar. Bu vandallığa vandallıkla karşılık vermeyeceğiz. Bu kesilen pankartlar Erdoğan’ın olsaydı vali, emniyet ne yapacaktı? Ben burada bir adalet istiyorum. Adalet herkese lazım olur. Sayın Valiyi, Sayın Emniyeti göreve davet ediyorum. Bu şüpheliler bulunmadığı taktirde görevliler görevi bıraksın” dedi. KAVGAYA SÜRÜKLEYEMEYECEKLER Sarıbay’ın ardından konuşan İzmit İlçe Başkanı Hakan Çakar, “Kentimizde huzurlu bir seçim yaşamayı istiyoruz. Emniyetten kayıtları incelemesini istiyoruz. Bizi kavgaya sürükleyemecekler. Provakasyona gelmeyeceğiz” ifadelerini kullandı.
CHP’liler kentin farklı noktalarına asılan Muharrem İnce’li pankartların kimliği belirsiz kişiler tarafından yırtılarak yerlere atılmasına tepki gösterdi. Konu ile ilgili konuşan İl Başkanı Sarıbay, “Bu vandallığa vandallıkla karşılık vermeyeceğiz. Bu kesilen pankartlar Erdoğan’ın olsaydı vali, emniyet ne yapacaktı? Ben burada bir adalet istiyorum” dedi.

Seçimlere sayılı günler kala Türkiye’nin dört bir yanında yaşanan siyasi partilerin afiş ve pankartlarına yapılan saldırıların bir yenisi Kocaeli’de yaşandı. Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Örgütü’nün Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce’nin KOCAELİ miting programı için hazırlattığı ve kentin çeşitli noktalarına astığı pankartlara kimliği belirsiz kişiler tarafından eş zamanlı olarak çirkin saldırılar gerçekleştirildi. Saldırının gerçekleştiği pankart önünde toplanan partililer olayı kınayan basın açıklaması düzenledi. Açıklamaya İl Başkanı Cengiz Sarıbay, İzmit İlçe Başkanı Hakan Çakar, İl Kadın Kolları Başkanı Songül Kaya ve birçok partili katılım gösterdi.

VANDALLIĞA KARŞILIK VERMEYECEĞİZ

Saldırının gerçekleştiği pankart önünde açıklamalarda bulunan CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay, “Hiçbir CHP’li medeni olduğu için diğerlerinin pankartına dokunmadı. Bu kavganın içine çekmeye çalışıyorlar. Bu vandallığa vandallıkla karşılık vermeyeceğiz. Bu kesilen pankartlar Erdoğan’ın olsaydı vali, emniyet ne yapacaktı? Ben burada bir adalet istiyorum. Adalet herkese lazım olur. Sayın Valiyi, Sayın Emniyeti göreve davet ediyorum. Bu şüpheliler bulunmadığı taktirde görevliler görevi bıraksın” dedi.

KAVGAYA SÜRÜKLEYEMEYECEKLER

Sarıbay’ın ardından konuşan İzmit İlçe Başkanı Hakan Çakar, “Kentimizde huzurlu bir seçim yaşamayı istiyoruz. Emniyetten kayıtları incelemesini istiyoruz. Bizi kavgaya sürükleyemecekler. Provakasyona gelmeyeceğiz” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.