LASTİK İŞ
ismail

SARIBNAY ''OHAL UYGULAMASI KEYFİLİKTİR''

Asayiş 23.05.2017 - 18:08, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

SARIBNAY ''OHAL UYGULAMASI KEYFİLİKTİR''

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanı Av. Cengiz Sarıbay, il binasında basın mensupları ile bir araya geldi. Sarıbay gündeme dair açıklamalarda bulundu. Sarıbay, Ohal uygulamasının keyfilik içinde devam ettiğini, trafik keşmekeşliğinin yerel yönetimlerin beceriksizliği yüzünden olduğunu belirtti.

TERÖR SALDIRISINI KINADI İngilterede meydana gelen terör saldırısını kınayarak konuşmasına başlayan CHP İl Başkanı Av. Cengiz Sarıbay, Nerden kimden gelirse gelsin terörün her türlüsüne karşı olduğumuzu her zaman söylüyoruz” dedi. 21 Mayıs Büyük Çerkes Sürgünü’nün 153’üncü anma programı yapıldı diyen Sarıbay, “ Ben bu olayda hayatını kaybeden Çerkes ve Abhas kardeşlerime tekrar başsağlığı diliyor, yakınlarına sabırlar diliyorum” diye konuştu. OHAL’İN UZATILMASI DOĞRU DEĞİLDİR Ohal uygulaması keyfilik içinde devam ediyor diyen Sarıbay, “Bu keyfilik içinde 19 Mayıs günü tamamen keyiflikle Sözcü gazetesine bir baskın yapıldı. Sözcü Gazetesi’nde yazan yazarların ne olduğunu bütün Türkiye bilmekte. Herkese Fetö bulaşsa Sözcü gazetesine ve yazarlarına Fetö bulaşmaz. Cumhuriyet gazetesinin yazarları da göz altında. Dünya’nın hiçbir yerinde 200’ün üzerinde yazarın tutuklu olduğu görülmemiştir” dedi. Şişecam’ın grevi bu ohal uygulaması nedeniyle ertelendi diyen Sarıbay, “Şişecam’ın ertelenen grevi hukuki olmayan bir şekilde ertelendi. Yine aynı keyfilikle açlık grevinde olan iki akademisyen göz altına alındı, grev alanı dağıtıldı. Akademisyenlere yapılan hareket bizce doğru değildir. Ohal uygulamalarını uzatılmasının doğru olmadığını söylüyorum” ifadelerini kullandı. PARTİLİ CUMHURBAŞKANI OLMAZ 21 Mayıs Pazar günü Genel Kurul’la AKP Genel Başkanı olan Recep Tayyip Erdoğan’ın artık Partili Cumhurbaşkanı olduğunu belirten Sarıbay, “Biz Partili Cumhurbaşkanı olmaz diyoruz. Cumhurbaşkanı tarafsız olmalı, ailenin reisi, herkesin Cumhurbaşkanı olmalı. Partili Cumhurbaşkanı bunların hiç biri olamaz. Sadece o partinin mensuplarının Cumhurbaşkanıdır. Hayırlı olsun demekten başka bir şey diyemiyoruz. Böyle bir partili Cumhurbaşkanı ile terörün biteceğine, işsizliğin biteceğine de inanmıyorum” diye konuştu. YEREL YÖNETİM BECERİKSİZ İzmit’te bir trafik keşmekeşliği olduğunu dile getiren Sarıbay, “ Tramvay yüzünden şehirde bir trafik sorunu var. Evet çalışma yapılıyor ama bu yüzden insanlar çok fazla mağdur ediliyor. Şehre girmek isteyen kişi nereden gireceğini bilemiyor. Adapazarı istikametinde gelen kişi Orduevi’nin oradan anca şehre girebiliyor. Buda yerel yönetimlerin beceriksizliğinden başka bir şey değil” dedi. FENERBAHÇE BASKETBOL TAKIMINI KUTLADI  Bu hafta sonu güzel bir şey yaşadık diyerek konuşmasına devam eden Sarıbay, “ Fenerbahçe Basketbol takımının Avrupa Şampiyonu olması bizleri çok mutlu etti, büyük bir sevinç yaşattı. Diğer branşlarda da böyle başarılar elde etmeyi umut ediyorum” diyerek Fenerbahçe Basketbol takımını tebrik etti. Sarıbay son olarak; “ Önümüzde bir Ramazan ayı var. Ramazan ayı kutsal bir aydır. Bu ayda da durumu iyi olan insanların, durumu iyi olmayanlara yardım etmesi iyi olur. Parti olarak da elimizden geleni yapacağız. Ramazanın ülkemize, tüm İslam alemine hayırlı olmasını diliyorum” dedi.    
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanı Av. Cengiz Sarıbay, il binasında basın mensupları ile bir araya geldi. Sarıbay gündeme dair açıklamalarda bulundu. Sarıbay, Ohal uygulamasının keyfilik içinde devam ettiğini, trafik keşmekeşliğinin yerel yönetimlerin beceriksizliği yüzünden olduğunu belirtti.

TERÖR SALDIRISINI KINADI

İngilterede meydana gelen terör saldırısını kınayarak konuşmasına başlayan CHP İl Başkanı Av. Cengiz Sarıbay, Nerden kimden gelirse gelsin terörün her türlüsüne karşı olduğumuzu her zaman söylüyoruz” dedi. 21 Mayıs Büyük Çerkes Sürgünü’nün 153’üncü anma programı yapıldı diyen Sarıbay, “ Ben bu olayda hayatını kaybeden Çerkes ve Abhas kardeşlerime tekrar başsağlığı diliyor, yakınlarına sabırlar diliyorum” diye konuştu.

OHAL’İN UZATILMASI DOĞRU DEĞİLDİR

Ohal uygulaması keyfilik içinde devam ediyor diyen Sarıbay, “Bu keyfilik içinde 19 Mayıs günü tamamen keyiflikle Sözcü gazetesine bir baskın yapıldı. Sözcü Gazetesi’nde yazan yazarların ne olduğunu bütün Türkiye bilmekte. Herkese Fetö bulaşsa Sözcü gazetesine ve yazarlarına Fetö bulaşmaz. Cumhuriyet gazetesinin yazarları da göz altında. Dünya’nın hiçbir yerinde 200’ün üzerinde yazarın tutuklu olduğu görülmemiştir” dedi. Şişecam’ın grevi bu ohal uygulaması nedeniyle ertelendi diyen Sarıbay, “Şişecam’ın ertelenen grevi hukuki olmayan bir şekilde ertelendi. Yine aynı keyfilikle açlık grevinde olan iki akademisyen göz altına alındı, grev alanı dağıtıldı. Akademisyenlere yapılan hareket bizce doğru değildir. Ohal uygulamalarını uzatılmasının doğru olmadığını söylüyorum” ifadelerini kullandı.

PARTİLİ CUMHURBAŞKANI OLMAZ

21 Mayıs Pazar günü Genel Kurul’la AKP Genel Başkanı olan Recep Tayyip Erdoğan’ın artık Partili Cumhurbaşkanı olduğunu belirten Sarıbay, “Biz Partili Cumhurbaşkanı olmaz diyoruz. Cumhurbaşkanı tarafsız olmalı, ailenin reisi, herkesin Cumhurbaşkanı olmalı. Partili Cumhurbaşkanı bunların hiç biri olamaz. Sadece o partinin mensuplarının Cumhurbaşkanıdır. Hayırlı olsun demekten başka bir şey diyemiyoruz. Böyle bir partili Cumhurbaşkanı ile terörün biteceğine, işsizliğin biteceğine de inanmıyorum” diye konuştu.

YEREL YÖNETİM BECERİKSİZ

İzmit’te bir trafik keşmekeşliği olduğunu dile getiren Sarıbay, “ Tramvay yüzünden şehirde bir trafik sorunu var. Evet çalışma yapılıyor ama bu yüzden insanlar çok fazla mağdur ediliyor. Şehre girmek isteyen kişi nereden gireceğini bilemiyor. Adapazarı istikametinde gelen kişi Orduevi’nin oradan anca şehre girebiliyor. Buda yerel yönetimlerin beceriksizliğinden başka bir şey değil” dedi.

FENERBAHÇE BASKETBOL TAKIMINI KUTLADI

 Bu hafta sonu güzel bir şey yaşadık diyerek konuşmasına devam eden Sarıbay, “ Fenerbahçe Basketbol takımının Avrupa Şampiyonu olması bizleri çok mutlu etti, büyük bir sevinç yaşattı. Diğer branşlarda da böyle başarılar elde etmeyi umut ediyorum” diyerek Fenerbahçe Basketbol takımını tebrik etti. Sarıbay son olarak; “ Önümüzde bir Ramazan ayı var. Ramazan ayı kutsal bir aydır. Bu ayda da durumu iyi olan insanların, durumu iyi olmayanlara yardım etmesi iyi olur. Parti olarak da elimizden geleni yapacağız. Ramazanın ülkemize, tüm İslam alemine hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.