SARIGÜL'ÜN PARTİSİNİN İL BAŞKANI BELLİ OLDU

Asayiş 14.11.2020 - 12:22, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

SARIGÜL'ÜN PARTİSİNİN İL BAŞKANI BELLİ OLDU

Türkiye Değişim Hareketi Partisi’nin Kocaeli İl Başkanı olarak atanan Volkan Karayel bugün gerçekleşen toplantıyla basınla bir araya geldi

Şişli Belediyesi eski Başkanı Mustafa Sarıgül’ün Türkiye Değişim Hareketi Partisi’nin Kocaeli İl Başkanı olarak atanan Volkan Karayel bugün TDH Kurucu Üyesi Coşkun Ağaryılmaz’ın katılımıyla düzenlenen toplantıyla basınla bir araya geldi. Basın toplantısında sözü alan TDH Kurucu Üyesi Coşkun Ağaryılmaz şu sözleri kaydetti: “Partimizin İstanbul toplantısında Volkan Karayel’in başkan olacağı kesinleşti. 18 Kasım Ankara’da kurucular kurulu 23 Kasım’da il başkanları toplantısı yapılacak.  “KAYITLI ÜYELER GENEL BAŞKANI SEÇECEK”  Biz çok demokratik bir parti olacağız.İki seçim üst üste partisini iktidara taşıyamayan başkan genel başkanlıktan düşecek. Kayıtlı üyeler genel Başkanı seçecek. Tam demokratik tüzükle çıkıyoruz. Sarıgül’ün kendisine ne kadar güvenen bir lider olduğunu görebilirsiniz.  “DEMOKRATİK KİTLE HAREKETİ”  Türkiye Değişim Hareketi, Atatürk’ümüzün ilkelerini savunan Cumhuriyetimizin değerlerini geliştirerek koruyan, evrensel hukuk değerlerine uyan, inançlara saygılı, laikliği benimseyen, üretimi destekleyen, alın teri ve emeği koruyan demokratik kitle hareketidir “TDH HER İKİ İTTİFAKA DA MESAFELİ” Bu anlayışla partileşme kararı alan TDH değişimi gerçekleştirmek için iktidar olma kararlılığıyla yola çıkıyor. Ülkenin tüm değerlerini tahrip eden, insanları ötekileştiren, ekonomide başarısız bir iktidar, karşısında ise yetersiz, halka güven vermeyen ana muhalefet var. Bu nedenle TDH her iki ittifaka da mesafelidir. Tek başına iktidar hazırlığı ve kararlılığı içinde ülkemizin, milletimizin beklentilerine karşılık olacaktır. SAYGILI YÖNETİM ANLAYIŞI OLACAK”  Genel başkanımız sayın Mustafa Sarıgül’ün ötekisi olmayan, tüm değerlere ve insanlar saygılı yönetim anlayışı, ülkemizin içinde bulunduğu durumdan çıkışın yegane güvencesidir. İktidarımıza, içeride varlıkta eşitliğin olduğu mutlu ve huzurlu bir millet, dışarda da onurlu ve güçlü bir devlet olacaktır.”    
Türkiye Değişim Hareketi Partisi’nin Kocaeli İl Başkanı olarak atanan Volkan Karayel bugün gerçekleşen toplantıyla basınla bir araya geldi

Şişli Belediyesi eski Başkanı Mustafa Sarıgül’ün Türkiye Değişim Hareketi Partisi’nin Kocaeli İl Başkanı olarak atanan Volkan Karayel bugün TDH Kurucu Üyesi Coşkun Ağaryılmaz’ın katılımıyla düzenlenen toplantıyla basınla bir araya geldi. Basın toplantısında sözü alan TDH Kurucu Üyesi Coşkun Ağaryılmaz şu sözleri kaydetti: “Partimizin İstanbul toplantısında Volkan Karayel’in başkan olacağı kesinleşti. 18 Kasım Ankara’da kurucular kurulu 23 Kasım’da il başkanları toplantısı yapılacak. 

“KAYITLI ÜYELER GENEL BAŞKANI SEÇECEK” 
Biz çok demokratik bir parti olacağız.İki seçim üst üste partisini iktidara taşıyamayan başkan genel başkanlıktan düşecek. Kayıtlı üyeler genel Başkanı seçecek. Tam demokratik tüzükle çıkıyoruz. Sarıgül’ün kendisine ne kadar güvenen bir lider olduğunu görebilirsiniz. 

“DEMOKRATİK KİTLE HAREKETİ” 
Türkiye Değişim Hareketi, Atatürk’ümüzün ilkelerini savunan Cumhuriyetimizin değerlerini geliştirerek koruyan, evrensel hukuk değerlerine uyan, inançlara saygılı, laikliği benimseyen, üretimi destekleyen, alın teri ve emeği koruyan demokratik kitle hareketidir

“TDH HER İKİ İTTİFAKA DA MESAFELİ” Bu anlayışla partileşme kararı alan TDH değişimi gerçekleştirmek için iktidar olma kararlılığıyla yola çıkıyor. Ülkenin tüm değerlerini tahrip eden, insanları ötekileştiren, ekonomide başarısız bir iktidar, karşısında ise yetersiz, halka güven vermeyen ana muhalefet var. Bu nedenle TDH her iki ittifaka da mesafelidir. Tek başına iktidar hazırlığı ve kararlılığı içinde ülkemizin, milletimizin beklentilerine karşılık olacaktır.

SAYGILI YÖNETİM ANLAYIŞI OLACAK” 
Genel başkanımız sayın Mustafa Sarıgül’ün ötekisi olmayan, tüm değerlere ve insanlar saygılı yönetim anlayışı, ülkemizin içinde bulunduğu durumdan çıkışın yegane güvencesidir. İktidarımıza, içeride varlıkta eşitliğin olduğu mutlu ve huzurlu bir millet, dışarda da onurlu ve güçlü bir devlet olacaktır.”

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.