LASTİK İŞ
ismail

SARAL 13'ÜNCÜ KEZ BAŞKAN SEÇİLDİ

Gölcük 19.02.2019 - 10:18, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

SARAL 13'ÜNCÜ KEZ BAŞKAN SEÇİLDİ

Türkiye Muhtarlar Derneği Gölcük Şubesi, 13. Olağan Genel Kongresini bugün dernek binasında yoğun katılımla gerçekleştirdi. Başkanlık seçimine tek isim olarak giren kurucu Başkan Saral, Genel Kurul’da tüm Muhtarların oylarıyla yeniden başkanlığa seçilerek, 13'üncü kez güven tazeledi.

Türkiye Muhtarlar Derneği Gölcük Şubesi’nin Olağan Genel Kurulu’na Gölcük Kaymakamlığı Yazı İşleri Müdürü Lütfü Yılmaz ile Mahalle ve Köy Muhtarları katılım sağladı. Kongrede Divan Başkanlığı’nı Gölcük Kaymakamlığı Yazı İşleri Müdürü Lütfü Yılmaz yaparken, Divan Üyeliklerini Sofular Köyü Muhtarı Hüseyin Türkay ve Saraylı Köyü Muhtarı Rıfat Büyükbudak yaptı. RAPORLAR İBRA EDİLDİ Kongre Divan Teşekkülünün oluşturulmasının ardından, 1 dakikalık Saygı Duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla başlandı.  Daha sonra Derneğin Yönetim Kurulu, Faaliyet ve Hesap Raporları, İl Denetim Kurulu Hesap Raporlarının okunması ve ibrası ile devam edildi. Derneğin Yönetim Kurulu, Faaliyet ve Hesap Raporları, İl Denetim Kurulu raporları oybirliği ile ibra edildi.   SARAL 13'ÜNCÜ KEZ BAŞKAN SEÇİLDİ Daha sonra başkanlık seçimine geçildi. Kongrede Derneğin mevcut başkanı Bilge Saral tüm Muhtarların oyları ile yeniden başkanlığa seçildi. Başkan Saral’ın yeni Yönetim Kurulu Listesi şu isimlerden oluştu;  ASİL LİSTE: Başkan: Bilge Saral, Üyler: Halil İbrahim Tosun, Hasan Kayhan, Necati Baz, Sinan Kahraman, Mehmet Sertoğlu, Ali Vasfi Kara, Muammer Akçay, Mustafa Uyar, Murat Kayabay.  YEDEK LİSTE: Şaban Saral, Ayşe Kaba, Eda Yetgin Kamil Kılıç, Necati Atılgan, Ali Keskin.    
Türkiye Muhtarlar Derneği Gölcük Şubesi, 13. Olağan Genel Kongresini bugün dernek binasında yoğun katılımla gerçekleştirdi. Başkanlık seçimine tek isim olarak giren kurucu Başkan Saral, Genel Kurul’da tüm Muhtarların oylarıyla yeniden başkanlığa seçilerek, 13'üncü kez güven tazeledi.

Türkiye Muhtarlar Derneği Gölcük Şubesi’nin Olağan Genel Kurulu’na Gölcük Kaymakamlığı Yazı İşleri Müdürü Lütfü Yılmaz ile Mahalle ve Köy Muhtarları katılım sağladı. Kongrede Divan Başkanlığı’nı Gölcük Kaymakamlığı Yazı İşleri Müdürü Lütfü Yılmaz yaparken, Divan Üyeliklerini Sofular Köyü Muhtarı Hüseyin Türkay ve Saraylı Köyü Muhtarı Rıfat Büyükbudak yaptı.

RAPORLAR İBRA EDİLDİ

Kongre Divan Teşekkülünün oluşturulmasının ardından, 1 dakikalık Saygı Duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla başlandı.  Daha sonra Derneğin Yönetim Kurulu, Faaliyet ve Hesap Raporları, İl Denetim Kurulu Hesap Raporlarının okunması ve ibrası ile devam edildi. Derneğin Yönetim Kurulu, Faaliyet ve Hesap Raporları, İl Denetim Kurulu raporları oybirliği ile ibra edildi.
 

SARAL 13'ÜNCÜ KEZ BAŞKAN SEÇİLDİ
Daha sonra başkanlık seçimine geçildi. Kongrede Derneğin mevcut başkanı Bilge Saral tüm Muhtarların oyları ile yeniden başkanlığa seçildi. Başkan Saral’ın yeni Yönetim Kurulu Listesi şu isimlerden oluştu; 
ASİL LİSTE: Başkan: Bilge Saral, Üyler: Halil İbrahim Tosun, Hasan Kayhan, Necati Baz, Sinan Kahraman, Mehmet Sertoğlu, Ali Vasfi Kara, Muammer Akçay, Mustafa Uyar, Murat Kayabay. 
YEDEK LİSTE: Şaban Saral, Ayşe Kaba, Eda Yetgin Kamil Kılıç, Necati Atılgan, Ali Keskin.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.