SARAL AİLESİ ÖLÜMDEN DÖNDÜ !

Gölcük 23.08.2014 - 17:24, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

SARAL AİLESİ ÖLÜMDEN DÖNDÜ !

İzmit’te çok geniş bir kesim tarafından tanınan, AKP’nin eski il yönetim kurulu üyesi, müteahhit Hasan Saral Samsun-Ordu karayolunda ailesiyle birlikte büyük bir trafik kazası atlattı.

TRABZON’A GİDİYORDU Hasan Saral, kendisine ait  41 HS  972 plakalı  otomobili ile Trabzon’a aile büyüklerini ziyarete gidiyordu. Çarşamba yakınlarında Saral ailesinin içinde bulunduğu araca, karşı yönden gelen Sinan O.yönetimindeki  55 RA 351 plakalı otomobil çarptı. EŞİ, ÇOCUKLARI YARALI Aracı kullanan Hasan Saral, kazada hafif sıyrıklar aldı. Eşi Ayşegül Saral  (44), çocukları Kerem(9), Berat (14) ve Zübeyde(21) ise yaralandılar. Ayşegül Saral’ın Samsun medikal Park Hastanesi’nde omurilik ameliyatı geçirdiği, durumunun iyi olduğu öğrenildi. ALLAH KORUDU Özellikle geçtiğimiz dönemde Büyükşehir Belediyesi’nin pek çok büyük projesini hayata geçiren İzmitli tanınmış müteahhit, işadamı Hasan Saral, ailesiyle birlikte büyükleri ziyaret için Tarbzon’a giderken Çarşamba yakınlarında büyük bir trafik kazası geçirdi. Saral ailesini, araçlarının sağlam olması ve Allah kurtardı. 
İzmit’te çok geniş bir kesim tarafından tanınan, AKP’nin eski il yönetim kurulu üyesi, müteahhit Hasan Saral Samsun-Ordu karayolunda ailesiyle birlikte büyük bir trafik kazası atlattı.

TRABZON’A GİDİYORDU

Hasan Saral, kendisine ait  41 HS  972 plakalı  otomobili ile Trabzon’a aile büyüklerini ziyarete gidiyordu. Çarşamba yakınlarında Saral ailesinin içinde bulunduğu araca, karşı yönden gelen Sinan O.yönetimindeki  55 RA 351 plakalı otomobil çarptı.

EŞİ, ÇOCUKLARI YARALI

Aracı kullanan Hasan Saral, kazada hafif sıyrıklar aldı. Eşi Ayşegül Saral  (44), çocukları Kerem(9), Berat (14) ve Zübeyde(21) ise yaralandılar. Ayşegül Saral’ın Samsun medikal Park Hastanesi’nde omurilik ameliyatı geçirdiği, durumunun iyi olduğu öğrenildi.

ALLAH KORUDU

Özellikle geçtiğimiz dönemde Büyükşehir Belediyesi’nin pek çok büyük projesini hayata geçiren İzmitli tanınmış müteahhit, işadamı Hasan Saral, ailesiyle birlikte büyükleri ziyaret için Tarbzon’a giderken Çarşamba yakınlarında büyük bir trafik kazası geçirdi. Saral ailesini, araçlarının sağlam olması ve Allah kurtardı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.