SASAD İZLEYENLERİ KAHKAHAYA BOĞDU

22.04.2019 - 16:41, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

SASAD İZLEYENLERİ KAHKAHAYA BOĞDU

Sahne Sanatları Derneği dün akşam Kazıklı Kervansaray kültür merkezinde izleyiciyle buluştu.

Yönetmenliğini Yücel Yeşilyurt un yaptığı gırgır otel adlı tek perdelik komedi Gölcük halkına keyifli dakikalar yaşattı. Oyunda assolistinden mafya babasına, ilginç çalışanlarından körüne, delisinden çingenelerine her çeşit karatkterlerin barındığı bu oyunda izleyenlerini gülüp geçirdiler.  Oyundan sonra oyunun yönetmeni yücel yeşilyurt, bu oyunun yazarları Mehmet Emin Demirel ve Kemal Cancı 'ya plaketlerini verdi. Dernekler platformu başkanı Yasin Aslan ve yönetim kurulu sahnede oyuncuları tebrik etti ve çiçek verdi. Gölcük Belediyesinden Dilek Alp tebriklerini sundu. Sahne Sanatları Derneği şirinköy'de ki merkezinde herhafta ücretsiz çocuk oyunları ayda bir gün tiyatro üstadları ile söyleşi ve drama gitar gibi bir çok alanda derslerimiz devam etmektedir dedi.
Sahne Sanatları Derneği dün akşam Kazıklı Kervansaray kültür merkezinde izleyiciyle buluştu.

Yönetmenliğini Yücel Yeşilyurt un yaptığı gırgır otel adlı tek perdelik komedi Gölcük halkına keyifli dakikalar yaşattı. Oyunda assolistinden mafya babasına, ilginç çalışanlarından körüne, delisinden çingenelerine her çeşit karatkterlerin barındığı bu oyunda izleyenlerini gülüp geçirdiler. 

Oyundan sonra oyunun yönetmeni yücel yeşilyurt, bu oyunun yazarları Mehmet Emin Demirel ve Kemal Cancı 'ya plaketlerini verdi. Dernekler platformu başkanı Yasin Aslan ve yönetim kurulu sahnede oyuncuları tebrik etti ve çiçek verdi. Gölcük Belediyesinden Dilek Alp tebriklerini sundu.
Sahne Sanatları Derneği şirinköy'de ki merkezinde herhafta ücretsiz çocuk oyunları ayda bir gün tiyatro üstadları ile söyleşi ve drama gitar gibi bir çok alanda derslerimiz devam etmektedir dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.