LASTİK İŞ
ismail

SATIR BAŞI KİTAP KULÜBÜ FARKINDALIK YARATMAYA DEVAM EDİYOR !

Gölcük 17.03.2019 - 16:22, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

SATIR BAŞI KİTAP KULÜBÜ FARKINDALIK YARATMAYA DEVAM EDİYOR !

1 Ağustos 2017 yılında kurulan Gölcük'ün ilk ve tek kitap kulübü olan Satır Başı Kitap Kulübü her ay yaptığı farkındalık ve motivasyon seminerlerine bir yenisini daha ekledi.

Ufuk KOÇAK'ın katılımıyla gerçekleşen söyleşi dinleyenlere umut aşıladı. Gölcük Engellilerle Dayanışma ve Yardımlaşma Derneğinin de desteğiyle engelli dostlarımızın katılımı için Gölcük'ten araç kaldırıldı. 15 Mart Cuma akşamı 19.00-21.00 arası Gölcük Kazıklı Kervansaray Kültür Merkezinde halka açık ücretsiz olarak gerçekleşen söyleşi kulüp lideri Dilek Özen Ceylan’ın sunumuyla başladı. Kulüp hakkında bilgi verdi, devamında konuşmacı Ufuk Koçak’ın bir saatlik sunumu ardından yaklaşık bir saat interaktif bir söyleşi yapıldı. Bu söyleşi içerisinde misafirler ile karşılıklı soru-cevap şeklinde verimli zaman geçirildi.    Katılımcılar, CMAS Dünya Serbest Dalış Rekortmeni, Kocaeli Kent Konseyi Engelli (engellenen) Meclis Başkanı, TEDx konuşmacısı Ufuk Koçak’ın hayatından birçok şey öğrendi ve ders çıkardı. Engellerin aslında engel olmadığını, engellilerin de engellenenler olduğunu gördü. Ufuk Bey diyor ki; “Hayal edebildiğiniz her şey size aittir.” Hayal edin, peşinden gidin, yolda engellerle karşılaşabilirsiniz, onları kucaklayın yolunuza engel değil yoldaş olmasını sağlayın.        
1 Ağustos 2017 yılında kurulan Gölcük'ün ilk ve tek kitap kulübü olan Satır Başı Kitap Kulübü her ay yaptığı farkındalık ve motivasyon seminerlerine bir yenisini daha ekledi.
Ufuk KOÇAK'ın katılımıyla gerçekleşen söyleşi dinleyenlere umut aşıladı. Gölcük Engellilerle Dayanışma ve Yardımlaşma Derneğinin de desteğiyle engelli dostlarımızın katılımı için Gölcük'ten araç kaldırıldı. 15 Mart Cuma akşamı 19.00-21.00 arası Gölcük Kazıklı Kervansaray Kültür Merkezinde halka açık ücretsiz olarak gerçekleşen söyleşi kulüp lideri Dilek Özen Ceylan’ın sunumuyla başladı. Kulüp hakkında bilgi verdi, devamında konuşmacı Ufuk Koçak’ın bir saatlik sunumu ardından yaklaşık bir saat interaktif bir söyleşi yapıldı. Bu söyleşi içerisinde misafirler ile karşılıklı soru-cevap şeklinde verimli zaman geçirildi. 
 
Katılımcılar, CMAS Dünya Serbest Dalış Rekortmeni, Kocaeli Kent Konseyi Engelli (engellenen) Meclis Başkanı, TEDx konuşmacısı Ufuk Koçak’ın hayatından birçok şey öğrendi ve ders çıkardı. Engellerin aslında engel olmadığını, engellilerin de engellenenler olduğunu gördü. Ufuk Bey diyor ki; “Hayal edebildiğiniz her şey size aittir.” Hayal edin, peşinden gidin, yolda engellerle karşılaşabilirsiniz, onları kucaklayın yolunuza engel değil yoldaş olmasını sağlayın.
 
 
 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.