SATIR BAŞI KİTAP KULÜBÜ'NDEN YENİ ETKİNLİK

13.12.2019 - 20:27, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

SATIR BAŞI KİTAP KULÜBÜ'NDEN YENİ ETKİNLİK

Satır Başı Kitap Kulübü etkinliklerine hız kesmeden devam ediyor!

Gölcük’ün ilk ve tek kitap kulübü olan Satır Başı Kitap Kulübü, her ay yaptığı etkinliklere bir yenisini daha ekliyor.  Bu ayki söyleşilerinin konusu, yurtdışında çok aktif kullanılan fakat Türkiye’de henüz yaygınlaşmamış bir terapi şekli; Aile Dizimi Terapisi.    Aile Dizimi terapisi; kişilere kendilerini, bilinçaltlarını ve bedenlerini etkileyen duygusal sorunları, aile yapılarını, ailelerinden aktarılan duygusal yükleri, hayatlarında bütünü oluşturan parçalardaki aksayan etkileşimi görme ve tanıma olanağı sağlıyor.   Söyleşi konuğu ; Sistem Dizimleri (aile dizimi) uzman-uygulayıcısı,  NLP Trainer ve İstanbul’da Derin Performans Eğitim ve Danışmanlık Hizmetleri merkezinin kurucusu Filiz Görürtekin.   Söyleşi 16 Aralık Pazartesi günü  Saat 19:00-21:00 arası Gölcük Musiki Derneğinde (Gölcük Belediyesi yanı Merkez Kapalı Çarşı 1.Kat) yapılacak.  
Satır Başı Kitap Kulübü etkinliklerine hız kesmeden devam ediyor!
Gölcük’ün ilk ve tek kitap kulübü olan Satır Başı Kitap Kulübü, her ay yaptığı etkinliklere bir yenisini daha ekliyor. 
Bu ayki söyleşilerinin konusu, yurtdışında çok aktif kullanılan fakat Türkiye’de henüz yaygınlaşmamış bir terapi şekli; Aile Dizimi Terapisi. 
 
Aile Dizimi terapisi; kişilere kendilerini, bilinçaltlarını ve bedenlerini etkileyen duygusal sorunları, aile yapılarını, ailelerinden aktarılan duygusal yükleri, hayatlarında bütünü oluşturan parçalardaki aksayan etkileşimi görme ve tanıma olanağı sağlıyor.
 
Söyleşi konuğu ; Sistem Dizimleri (aile dizimi) uzman-uygulayıcısı,  NLP Trainer ve İstanbul’da Derin Performans Eğitim ve Danışmanlık Hizmetleri merkezinin kurucusu Filiz Görürtekin.
 
Söyleşi 16 Aralık Pazartesi günü 
Saat 19:00-21:00 arası Gölcük Musiki Derneğinde (Gölcük Belediyesi yanı Merkez Kapalı Çarşı 1.Kat) yapılacak.
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.