SATIR BAŞI KİTAP KULÜBÜNDEN ANLAMLI ETKİNLİK

Eğitim 20.03.2018 - 18:26, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

SATIR BAŞI KİTAP KULÜBÜNDEN ANLAMLI ETKİNLİK

Gölcük Satırbaşı Kitap Kulübü Hocaları, Ömer Seyfettin Ortaokulu Mutlu Çocuklar Anasınıfı öğrencilerine kitap okudular ve öğrencilere hediye edecekleri kitapların resimlendirmesini yapan, aynı zamanda da kulüp üyesi olan Yaşar Tosun sürpriz hediyeler dağıttı.

Gölcük Satırbaşı Kitap Kulübü Hocaları, Ömer Seyfettin Ortaokulu Mutlu Çocuklar Anasınıfı geçtiğimiz Pazartesi günü anasınıfı öğrencilerine kitap okudular ve sürpriz hediyelerde bulundular. Mutlu Çocuklar Anasınıfını ziyaret eden Gölcük Satırbaşı Kitap Kulübü Hocaları Dilek Özen Ceylan ve Nagihan Özdil ile Erva Özel Eğitim Kurumu Öğretmeni ve kulüp üyesi Birgül Ayhan, Anasınıfı öğrencileri ile bir araya gelmekten dolayı duydukları memnuniyeti dile getirdiler. MUTLU ÇOCUKLAR Gölcük Satırbaşı Kitap Kulübü Hocaları Dilek Özen Ceylan, Nagihan Özdil ve Yaşar Tosun  ilk önce kendilerini öğrencilere tanıtarak başladılar. Gölcük Satırbaşı Kitap Kulübü Hocaları Dilek Özen Ceylan konuşmasında, “Bu güzel kitapları sizler için seçtik. Ve sizler için de çok güzel hediyeler hazırladık. Umarım sizler için hazırladığımız sürpriz hediyeleri beğenirsiniz” dedi.   YAŞAR TOSUN KARİKATÜR ÇİZDİ Gölcük Satırbaşı Kitap Kulübü Hocaları Dilek Özen Ceylan “Mutlu çocuklara İZAYDAŞ’ın çevre bilincini aşılamak için hazırladığı İzaycan serisinden birini okuduk, aynı zamanda da hediye ettik. Ayrıca denizlerimizin nasıl kirlendiği ve temizlenmesinin ne kadar zor olduğunu anlatmak için bir deney yaptık. Doğayı kirletmemeyi, kirletenleri ise uyarmak gerektiğinden bahsettik. (Yaşar Amcamız) Yaşar Tosun Karikatüristliği tanımladı ve eğlenceli karikatürler çizdi. Çocukların etkinliğe ilgisi bizi çok mutu etti” dedi. Ceylan’ın konuşmasından sonra öğrencilere kitap okundu ve kitap okunduktan sonra öğrencilerin kitapla ilgili merak ettikleri soruları sorup cevaplarını aldılar. Daha sonra Ömer Seyfettin Ortaokulu Mutlu Çocuklar Anasınıfı öğrencilerine sürpriz hediyeleri dağıtıldı. Öğrenciler ise hediyelerden ötürü teşekkürlerini ilettiler ve son olarak bu günün anısına hep beraber fotoğraf çekildiler.
Gölcük Satırbaşı Kitap Kulübü Hocaları, Ömer Seyfettin Ortaokulu Mutlu Çocuklar Anasınıfı öğrencilerine kitap okudular ve öğrencilere hediye edecekleri kitapların resimlendirmesini yapan, aynı zamanda da kulüp üyesi olan Yaşar Tosun sürpriz hediyeler dağıttı.
Gölcük Satırbaşı Kitap Kulübü Hocaları, Ömer Seyfettin Ortaokulu Mutlu Çocuklar Anasınıfı geçtiğimiz Pazartesi günü anasınıfı öğrencilerine kitap okudular ve sürpriz hediyelerde bulundular. Mutlu Çocuklar Anasınıfını ziyaret eden Gölcük Satırbaşı Kitap Kulübü Hocaları Dilek Özen Ceylan ve Nagihan Özdil ile Erva Özel Eğitim Kurumu Öğretmeni ve kulüp üyesi Birgül Ayhan, Anasınıfı öğrencileri ile bir araya gelmekten dolayı duydukları memnuniyeti dile getirdiler.
MUTLU ÇOCUKLAR
Gölcük Satırbaşı Kitap Kulübü Hocaları Dilek Özen Ceylan, Nagihan Özdil ve Yaşar Tosun  ilk önce kendilerini öğrencilere tanıtarak başladılar. Gölcük Satırbaşı Kitap Kulübü Hocaları Dilek Özen Ceylan konuşmasında, “Bu güzel kitapları sizler için seçtik. Ve sizler için de çok güzel hediyeler hazırladık. Umarım sizler için hazırladığımız sürpriz hediyeleri beğenirsiniz” dedi.
 
YAŞAR TOSUN KARİKATÜR ÇİZDİ
Gölcük Satırbaşı Kitap Kulübü Hocaları Dilek Özen Ceylan “Mutlu çocuklara İZAYDAŞ’ın çevre bilincini aşılamak için hazırladığı İzaycan serisinden birini okuduk, aynı zamanda da hediye ettik.
Ayrıca denizlerimizin nasıl kirlendiği ve temizlenmesinin ne kadar zor olduğunu anlatmak için bir deney yaptık. Doğayı kirletmemeyi, kirletenleri ise uyarmak gerektiğinden bahsettik. (Yaşar Amcamız) Yaşar Tosun Karikatüristliği tanımladı ve eğlenceli karikatürler çizdi. Çocukların etkinliğe ilgisi bizi çok mutu etti” dedi.
Ceylan’ın konuşmasından sonra öğrencilere kitap okundu ve kitap okunduktan sonra öğrencilerin kitapla ilgili merak ettikleri soruları sorup cevaplarını aldılar. Daha sonra Ömer Seyfettin Ortaokulu Mutlu Çocuklar Anasınıfı öğrencilerine sürpriz hediyeleri dağıtıldı. Öğrenciler ise hediyelerden ötürü teşekkürlerini ilettiler ve son olarak bu günün anısına hep beraber fotoğraf çekildiler.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.