SATIRBAŞI KULÜBÜ KOÇAK'I KONUK ETTİ

06.10.2019 - 19:45, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

SATIRBAŞI KULÜBÜ KOÇAK'I KONUK ETTİ

Satırbaşı Kitap Kulübü, Kent Konseyi Engelliler Meclisi Başkanı ve Sınırsız adlı kitabın yazarı Ufuk Koçak'ı misafir etti.

 Satırbaşı Kitap Kulübü seçmiş olduğu kitabı SI-NIR-SIZ’ı yazarı Ufuk KOÇAK’la beraber Değirmendere Nar Buzul Kafe’de hem imzalattı hem de değerlendirdi. İnteraktif geçen söyleşide depremden, hayattan, hedeflerden, azimden ve daha birçok konudan bahsedildi. Sevgili Ufuk KOÇAK katılımcılara “Hayal edebildiğiniz her şey size aittir.” dedi ve hayallerimizi harekete geçirmemizi, bizi engelleyen şeyin sadece kendimiz olduğunu hatırlattı.  Çifte kutlama....  Ufuk Koçak’ın ilk kitabının kutlamasını yaparken, sıradaki çıkacak diğer kitaplarının da kutlamasını ve Satırbaşı Kitap Kulübünün ikinci yılını kutladılar. Satırbaşı Kitap Kulübü “Biz bu “sınırsız” motivasyonla yolumuza devam ediyoruz, sizleri de aramızda görmek isteriz.” diyor. 
Satırbaşı Kitap Kulübü, Kent Konseyi Engelliler Meclisi Başkanı ve Sınırsız adlı kitabın yazarı Ufuk Koçak'ı misafir etti.

 Satırbaşı Kitap Kulübü seçmiş olduğu kitabı SI-NIR-SIZ’ı yazarı Ufuk KOÇAK’la beraber Değirmendere Nar Buzul Kafe’de hem imzalattı hem de değerlendirdi.

İnteraktif geçen söyleşide depremden, hayattan, hedeflerden, azimden ve daha birçok konudan bahsedildi. Sevgili Ufuk KOÇAK katılımcılara “Hayal edebildiğiniz her şey size aittir.” dedi ve hayallerimizi harekete geçirmemizi, bizi engelleyen şeyin sadece kendimiz olduğunu hatırlattı. 

Çifte kutlama.... 

Ufuk Koçak’ın ilk kitabının kutlamasını yaparken, sıradaki çıkacak diğer kitaplarının da kutlamasını ve Satırbaşı Kitap Kulübünün ikinci yılını kutladılar.

Satırbaşı Kitap Kulübü “Biz bu “sınırsız” motivasyonla yolumuza devam ediyoruz, sizleri de aramızda görmek isteriz.” diyor. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.