LASTİK İŞ
ismail

SAVDE-SEN KOCAELİ ÜYELERİNE ŞİİR DİNLETTİ

16.12.2017 - 16:11, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

SAVDE-SEN KOCAELİ ÜYELERİNE ŞİİR DİNLETTİ

SAVDE-SEN Kocaeli Bölge Şube Başkanı Özhan İmre ve yönetimi tarafından sendika binasında şiir dinletisini düzenleyerek üyelerine ve konuklarına Şiir dinletirdi.

2015 yılında Gölcük’te kurulan SAVDE-SEN birçok etkinlikler yaparak üyelerine çeşitli dallarda eğitimler verdi. Bu etkinlikler kapsamında bu günde sendika binasında şiir dinletisini düzenledi. Savunma ve Güvenlik Destek Hizmetleri Sendikası (SAVDE-SEN) Kocaeli Bölge Şube Başkanı Özhan İmre ve yönetimi ile bağımsız yazarlar ve şairler derneği genel başkanı Hacı Osman Saraç ortaklaşa Sendika binasında şiir dinletisi programı düzenledi. Düzenlenen programa SAVDE-SEN Kocaeli Bölge Şube Başkanı Özhan İmre SAVDE-SEN genel Başkan Yardımcısı Ferit Bingöl, Şair Hasan Basri Küçük, Şair Recep Uslu, Şair Gülay Kurt, şair Yener Aydemir, şair Dilek Mert, şair Ali Osman Yıldız, solıst Ayhan Ersoy, ney Kayhan Şöhretli, Saz Secaattin Yücel,  sendika üyeleri ile davetliler katıldı.  BAŞKANI İMRE BİR ÇOK ETKİNLİK DÜZENLEDİK. Şiir dinletisi programında açıklama yapan SAVDE-SEN Kocaeli Bölge Şube Başkanı Özhan İmre; “sendikamızın kuruluşundan bu güne kadar birçok etkinlik düzenledik. Bu etkinliklerde gerek üyelerimiz gerek misafirler gerek tüm STK larla ortaklaşa düzenledik. Düzenlediğimiz bu etkinliklerden çok destek aldık. Bu tüp etkinliklere devam edilmesi gerektiği bir yapımız var. Özellikle insanlarımızın biraz daha soysallaşmasının bir sendika yapımız var. Üyelerimizin özlük haklarını iyileşmesi için bir şeyler yapmaya çalışırken bu tip sosyal organizasyonlarda görevimiz olduğunu düşünüyoruz. Birlik beraberliğimizi de göstererek sendikamızın büyük bir aile olduğunu vurgusunu yapıyoruz. Bu günde sosyal olarak sendikamızda şiir dinletisini düzenledik” dedi. HABER:ENES AZMAK
SAVDE-SEN Kocaeli Bölge Şube Başkanı Özhan İmre ve yönetimi tarafından sendika binasında şiir dinletisini düzenleyerek üyelerine ve konuklarına Şiir dinletirdi.

2015 yılında Gölcük’te kurulan SAVDE-SEN birçok etkinlikler yaparak üyelerine çeşitli dallarda eğitimler verdi. Bu etkinlikler kapsamında bu günde sendika binasında şiir dinletisini düzenledi. Savunma ve Güvenlik Destek Hizmetleri Sendikası (SAVDE-SEN) Kocaeli Bölge Şube Başkanı Özhan İmre ve yönetimi ile bağımsız yazarlar ve şairler derneği genel başkanı Hacı Osman Saraç ortaklaşa Sendika binasında şiir dinletisi programı düzenledi. Düzenlenen programa SAVDE-SEN Kocaeli Bölge Şube Başkanı Özhan İmre SAVDE-SEN genel Başkan Yardımcısı Ferit Bingöl, Şair Hasan Basri Küçük, Şair Recep Uslu, Şair Gülay Kurt, şair Yener Aydemir, şair Dilek Mert, şair Ali Osman Yıldız, solıst Ayhan Ersoy, ney Kayhan Şöhretli, Saz Secaattin Yücel,  sendika üyeleri ile davetliler katıldı.

 BAŞKANI İMRE BİR ÇOK ETKİNLİK DÜZENLEDİK.

Şiir dinletisi programında açıklama yapan SAVDE-SEN Kocaeli Bölge Şube Başkanı Özhan İmre; “sendikamızın kuruluşundan bu güne kadar birçok etkinlik düzenledik. Bu etkinliklerde gerek üyelerimiz gerek misafirler gerek tüm STK larla ortaklaşa düzenledik. Düzenlediğimiz bu etkinliklerden çok destek aldık. Bu tüp etkinliklere devam edilmesi gerektiği bir yapımız var. Özellikle insanlarımızın biraz daha soysallaşmasının bir sendika yapımız var. Üyelerimizin özlük haklarını iyileşmesi için bir şeyler yapmaya çalışırken bu tip sosyal organizasyonlarda görevimiz olduğunu düşünüyoruz. Birlik beraberliğimizi de göstererek sendikamızın büyük bir aile olduğunu vurgusunu yapıyoruz. Bu günde sosyal olarak sendikamızda şiir dinletisini düzenledik” dedi.

HABER:ENES AZMAK

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.