LASTİK İŞ

SEÇİM GÜNÜ BU YOLLAR KAPALI

Gündem 23.06.2018 - 10:31, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

SEÇİM GÜNÜ BU YOLLAR KAPALI

24 Haziran Pazar günü yapılacak olan cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimleri nedeniyle Kocaeli Adliyesi’ne ulaşım sağlayan üç sokakta güvenlik nedeniyle ulaşıma kapatılacak.

4 Haziran Pazar günü yapılacak olan cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimleri nedeniyle KOCAELİ Adliyesi’ne ULAŞIM sağlayan üç sokakta güvenlik nedeniyle ulaşıma kapatılacak. Hafız Selim, Hafız Binbaşı ve Berk Sokak’a 23 Haziran cumartesi günü saat 17.00’den itibaren araç girişi olmayacak. PAZARTESİ TRAFİĞE AÇILACAK Bu sokaklar 25 Haziran Pazartesi günü saat 08.00’de araç trafiğine açılacak. Süre boyunca araçlar tramvay dışında araç trafiğini Atatürk Bulvarı, Leyla Atakan Caddesi, Rafet Karacan Bulvarı ve Gazanfer Bilge Bulvarı üzerinden sağlanacak.
24 Haziran Pazar günü yapılacak olan cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimleri nedeniyle Kocaeli Adliyesi’ne ulaşım sağlayan üç sokakta güvenlik nedeniyle ulaşıma kapatılacak.

4 Haziran Pazar günü yapılacak olan cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimleri nedeniyle KOCAELİ Adliyesi’ne ULAŞIM sağlayan üç sokakta güvenlik nedeniyle ulaşıma kapatılacak. Hafız Selim, Hafız Binbaşı ve Berk Sokak’a 23 Haziran cumartesi günü saat 17.00’den itibaren araç girişi olmayacak.

PAZARTESİ TRAFİĞE AÇILACAK

Bu sokaklar 25 Haziran Pazartesi günü saat 08.00’de araç trafiğine açılacak. Süre boyunca araçlar tramvay dışında araç trafiğini Atatürk Bulvarı, Leyla Atakan Caddesi, Rafet Karacan Bulvarı ve Gazanfer Bilge Bulvarı üzerinden sağlanacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.