LASTİK İŞ
ismail

SEÇİMİ MUHTAR KAYBETTİ AZALAR KAZANDI

Asayiş 11.04.2019 - 10:24, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

SEÇİMİ MUHTAR KAYBETTİ AZALAR KAZANDI

2019 yerel seçimde belediye başkanı belediye meclis üyesi ve muhtar seçimleri yapıldı. 31 Mart akşamı açılan sandıklarda Gölcük Düzağaç Mahallesi muhtar adayı Gündoğan Onat, seçimi kaybederken azaları rakip aday Kamil Kılıç’ın azası olarak seçildi.

KENDİ SEÇİLDİ AZALARI KAYBETTİ Düzağaç Mahallesi Muhtar adayı olan Gündoğan Onat, muhtar seçilemezken azalarının hepsi muhtar adayı olan ve seçilen Muhtar Kamil Kılıç’ın azası oldu. Muhtar seçilen Kamil Kılış  kendi ekibi olan azaları Şevval Fatoş Yakut, Zeki Eren, Ömer Sevim ve Ali Boz ile seçime girdi. Fakat seçim sonrasında azalarının tamamen değişmesi ve rakip muhtar adayın azalarını görünce şok olduğunu söyleyen Muhtar Kamil Kılıç, şunları söyledi.   İSİMLER ÇİZİLDİ AZA OLAMADILAR Muhtar Kamil Kılıç; “Seçim yarışında 5 Muhtar adayı vardık. Fakat sandık açılınca ben tekrar muhtar seçildim. İlçe seçim kurulunda azalarımın listesine baktığında benim tüm azalarım değişerek yerine rakip muhtar adayı Gündoğan Onat’ın azaları olan Kamil Bedir, Emre Bulgan, İzzettin Sancak, Gürkan Işık’ı gördüm. Şok oldum. Bunun nedeni ise birinci azalık için azalarımız biri birinin üzerine çizmişler. Üzeri çizilen aza adaylarının oylarından düşüş sağlanıyor. 4 aza adayımın üzeri çizilince oyları düştü. Benimle muhtarlık için yarışan ve bana yakın oy alam Muhtar Adayı Gündoğan Onat’ın aza adayları oyları fazla olunca benim aza adaylarım değişerek yerine Kamil Bedir, Emre Bulgan, İzzettin Sancak, Gürkan Işık listeme dahil oldu. Burada üzeri çizilenlerin daima oyları düşüyor” dedi.   Fahri Haner 
2019 yerel seçimde belediye başkanı belediye meclis üyesi ve muhtar seçimleri yapıldı. 31 Mart akşamı açılan sandıklarda Gölcük Düzağaç Mahallesi muhtar adayı Gündoğan Onat, seçimi kaybederken azaları rakip aday Kamil Kılıç’ın azası olarak seçildi.

KENDİ SEÇİLDİ AZALARI KAYBETTİ

Düzağaç Mahallesi Muhtar adayı olan Gündoğan Onat, muhtar seçilemezken azalarının hepsi muhtar adayı olan ve seçilen Muhtar Kamil Kılıç’ın azası oldu.

Muhtar seçilen Kamil Kılış  kendi ekibi olan azaları Şevval Fatoş Yakut, Zeki Eren, Ömer Sevim ve Ali Boz ile seçime girdi. Fakat seçim sonrasında azalarının tamamen değişmesi ve rakip muhtar adayın azalarını görünce şok olduğunu söyleyen Muhtar Kamil Kılıç, şunları söyledi.

 

İSİMLER ÇİZİLDİ AZA OLAMADILAR

Muhtar Kamil Kılıç; “Seçim yarışında 5 Muhtar adayı vardık. Fakat sandık açılınca ben tekrar muhtar seçildim. İlçe seçim kurulunda azalarımın listesine baktığında benim tüm azalarım değişerek yerine rakip muhtar adayı Gündoğan Onat’ın azaları olan Kamil Bedir, Emre Bulgan, İzzettin Sancak, Gürkan Işık’ı gördüm. Şok oldum. Bunun nedeni ise birinci azalık için azalarımız biri birinin üzerine çizmişler. Üzeri çizilen aza adaylarının oylarından düşüş sağlanıyor. 4 aza adayımın üzeri çizilince oyları düştü. Benimle muhtarlık için yarışan ve bana yakın oy alam Muhtar Adayı Gündoğan Onat’ın aza adayları oyları fazla olunca benim aza adaylarım değişerek yerine Kamil Bedir, Emre Bulgan, İzzettin Sancak, Gürkan Işık listeme dahil oldu. Burada üzeri çizilenlerin daima oyları düşüyor” dedi.

 

Fahri Haner 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.