LASTİK İŞ
ismail

SEÇMEN KAYDINI SORGULAYIN!

Asayiş 04.05.2018 - 09:42, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

SEÇMEN KAYDINI SORGULAYIN!

YSK'nın seçim takvimini açıklamasıyla birlikte vatandaşlar seçmen sorgulama yapmak için YSK'nın sitesine giriş yapmaya başladı.

YSK'nın seçim takvimini açıklamasıyla birlikte vatandaşlar seçmen sorgulama yapmak için YSK'nın sitesine giriş yapmaya başladı. Yurt içi seçmen kütüğü listeleri 2 Mayıs Çarşamba günü saat 08.00'de askıya çıktı. 12 Mayıs Cumartesi günü saat 17.00'de askıdan indirilecek. Vatandaşlar internet üzerinden de nereden oy kullanacaklarını öğrenebilecek. Oy kullanacak vatandaşlar hem e-devlet üzerinden hem de YSK’nın resmi sitesinden T.C Kimlik Numarası, Nüfusa Kayıtlı Olduğu İl ve Nüfusa Kayıtlı Olduğu Sıra No gibi bilgileri girerek sorgulama yapabilecek. YSK YURT İÇİ SEÇMEN SORGULAMA YSK YURT DIŞI SEÇMEN SORGULAMA e DEVLET İLE SEÇMEN SORGULAMA 
YSK'nın seçim takvimini açıklamasıyla birlikte vatandaşlar seçmen sorgulama yapmak için YSK'nın sitesine giriş yapmaya başladı.

YSK'nın seçim takvimini açıklamasıyla birlikte vatandaşlar seçmen sorgulama yapmak için YSK'nın sitesine giriş yapmaya başladı. Yurt içi seçmen kütüğü listeleri 2 Mayıs Çarşamba günü saat 08.00'de askıya çıktı. 12 Mayıs Cumartesi günü saat 17.00'de askıdan indirilecek. Vatandaşlar internet üzerinden de nereden oy kullanacaklarını öğrenebilecek. Oy kullanacak vatandaşlar hem e-devlet üzerinden hem de YSK’nın resmi sitesinden T.C Kimlik Numarası, Nüfusa Kayıtlı Olduğu İl ve Nüfusa Kayıtlı Olduğu Sıra No gibi bilgileri girerek sorgulama yapabilecek.

YSK YURT İÇİ SEÇMEN SORGULAMA

YSK YURT DIŞI SEÇMEN SORGULAMA

e DEVLET İLE SEÇMEN SORGULAMA 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.