LASTİK İŞ
ismail

SEÇMEN LİSTELERİ CUMA GÜNÜ ASKIYA ÇIKIYOR

Asayiş 02.01.2019 - 17:54, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

SEÇMEN LİSTELERİ CUMA GÜNÜ ASKIYA ÇIKIYOR

Türkiye Muhtarlar Derneği Gölcük Şubesi Başkanı Bilge Saral, Muhtarlık bölgesi askı listelerinin 4 Ocak 2019 Cuma günü askıya çıkacağını ifade etti ve herkesin ismini kontrol etmesi gerektiğini dile getirdi.

YSK’nın 31 Mart 2019’da yapılacak Mahalli İdareler Seçimi için hazırladığı takvim kapsamında seçim sürecine geçildi. Yüksek Seçim Kurulunun (YSK) 31 Mart 2019 Pazar günü yapılacak mahalli idareler seçimi için hazırladığı takvim çerçevesinde seçim süreci dün itibariyle başladı. Türkiye Muhtarlar Derneği Gölcük Şubesi Başkanı Bilge Saral, Muhtarlık bölgesi askı listelerinin 4 Ocak 2019 Cuma günü askıya çıkacağını ifade etti. LİSTELER 4 OCAK’TA ASKIYA ÇIKIYOR Türkiye Muhtarlar Derneği Gölcük Şubesi Başkanı Bilge Saral, ‘Muhtarlık bölgesi askı listeleri 4 Ocak Cuma günü saat 08.00 itibariyle askıya çıkıyor. Listeler 17 Ocak Perşembe günü saat 17.00’ye kadar askıda kalacak. Hastalığı ve engeli sebebiyle yatağa bağımlı seçmenlerin, bu süre içinde bir yakını tarafından seyyar sandık kurulu talep formu ile muhtarlığa başvurması gerekecek. Seçimde oy kullanacak vatandaşların listelerden isimlerini mutlaka kontrol etmeleri gerekiyor. Birçok vatandaş, ne yazık ki isimlerini kontrol etmediği için seçimlerde sorun yaşayabiliyor. Bu türlü sorunların yaşanmaması için oy kullanacak vatandaşlar isimlerini mutlaka kontrol etsin’ diyerek önemli uyarılarda bulundu.
Türkiye Muhtarlar Derneği Gölcük Şubesi Başkanı Bilge Saral, Muhtarlık bölgesi askı listelerinin 4 Ocak 2019 Cuma günü askıya çıkacağını ifade etti ve herkesin ismini kontrol etmesi gerektiğini dile getirdi.

YSK’nın 31 Mart 2019’da yapılacak Mahalli İdareler Seçimi için hazırladığı takvim kapsamında seçim sürecine geçildi. Yüksek Seçim Kurulunun (YSK) 31 Mart 2019 Pazar günü yapılacak mahalli idareler seçimi için hazırladığı takvim çerçevesinde seçim süreci dün itibariyle başladı. Türkiye Muhtarlar Derneği Gölcük Şubesi Başkanı Bilge Saral, Muhtarlık bölgesi askı listelerinin 4 Ocak 2019 Cuma günü askıya çıkacağını ifade etti.

LİSTELER 4 OCAK’TA ASKIYA ÇIKIYOR
Türkiye Muhtarlar Derneği Gölcük Şubesi Başkanı Bilge Saral, ‘Muhtarlık bölgesi askı listeleri 4 Ocak Cuma günü saat 08.00 itibariyle askıya çıkıyor. Listeler 17 Ocak Perşembe günü saat 17.00’ye kadar askıda kalacak. Hastalığı ve engeli sebebiyle yatağa bağımlı seçmenlerin, bu süre içinde bir yakını tarafından seyyar sandık kurulu talep formu ile muhtarlığa başvurması gerekecek. Seçimde oy kullanacak vatandaşların listelerden isimlerini mutlaka kontrol etmeleri gerekiyor. Birçok vatandaş, ne yazık ki isimlerini kontrol etmediği için seçimlerde sorun yaşayabiliyor. Bu türlü sorunların yaşanmaması için oy kullanacak vatandaşlar isimlerini mutlaka kontrol etsin’ diyerek önemli uyarılarda bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.