LASTİK İŞ
ismail

SEDAŞ’IN KAMPANYASI’NA ÖĞRENCİLERDEN DESTEK YAĞIYOR

14.04.2019 - 18:49, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

SEDAŞ’IN KAMPANYASI’NA ÖĞRENCİLERDEN DESTEK YAĞIYOR

SEDAŞ, (Sakarya Elektrik Dağıtım A.Ş.) Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği (TOFD) ile ortaklaşa yürüttüğü, plastik kapakların geri kazanımı ile çevre bilinci yaratmaya yönelik, sosyal sorumluluk kampanyası’na öğrencilerden destek yağıyor.

ÖĞRENCİLERDEN PROJEYE DESTEK SEDAŞ gönüllüleri, öğrencilere engelli bireylerin, ne kadar çok plastik kapak toplanırsa o kadar çok elektrikli sandalye sahibi olabileceğini, engellerin sadece zihinde olduğunu, aşılamayacak engelin olmadığını söyleyerek, bu kampanyaya destek olmaları nedeniyle teşekkür ettiler. SEDAŞ çalışanları, öğrencilere kampanyadan haberdar olup olmadıklarını sorarken, öğrenciler de SEDAŞ’ın ‘‘Bir kapak, bir kapak daha...’’ sloganıyla sürdürdüğü kampanyayı duyduklarını ve bundan sonra mavi plastik kapakları biriktirmeye devam edeceklerini, projeye devamlı olarak destek olmak istediklerini söylediler. SEDAŞ’TAN ÖĞRENCİLERE HEDİYE SEDAŞ çalışanlarının, ‘’Bir kapak, bir kapak daha…’’ sloganıyla sürdürdüğü mavi kapak kampanyasına destek veren öğrencilerden, biriktirdikleri kapaklar teslim alınırken, kendilerine SEDAŞ çalışanları tarafından, dergiler hediye edildi. 
SEDAŞ, (Sakarya Elektrik Dağıtım A.Ş.) Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği (TOFD) ile ortaklaşa yürüttüğü, plastik kapakların geri kazanımı ile çevre bilinci yaratmaya yönelik, sosyal sorumluluk kampanyası’na öğrencilerden destek yağıyor.

ÖĞRENCİLERDEN PROJEYE DESTEK

SEDAŞ gönüllüleri, öğrencilere engelli bireylerin, ne kadar çok plastik kapak toplanırsa o kadar çok elektrikli sandalye sahibi olabileceğini, engellerin sadece zihinde olduğunu, aşılamayacak engelin olmadığını söyleyerek, bu kampanyaya destek olmaları nedeniyle teşekkür ettiler. SEDAŞ çalışanları, öğrencilere kampanyadan haberdar olup olmadıklarını sorarken, öğrenciler de SEDAŞ’ın ‘‘Bir kapak, bir kapak daha...’’ sloganıyla sürdürdüğü kampanyayı duyduklarını ve bundan sonra mavi plastik kapakları biriktirmeye devam edeceklerini, projeye devamlı olarak destek olmak istediklerini söylediler.

SEDAŞ’TAN ÖĞRENCİLERE HEDİYE

SEDAŞ çalışanlarının, ‘’Bir kapak, bir kapak daha…’’ sloganıyla sürdürdüğü mavi kapak kampanyasına destek veren öğrencilerden, biriktirdikleri kapaklar teslim alınırken, kendilerine SEDAŞ çalışanları tarafından, dergiler hediye edildi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.