LASTİK İŞ
ismail

SEDAŞ’IN MAVİ KAPAK PROJESİNE DESTEK

11.10.2019 - 09:16, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

SEDAŞ’IN MAVİ KAPAK PROJESİNE DESTEK

Sakarya Elektrik Dağıtım A.Ş. nin (SEDAŞ) mavi kapak toplama kampanyası; SEDAŞ gönüllüleri ile birlikte okullar ve kurumsal firmaların desteği ile devam ediyor.

Sakarya Elektrik Dağıtım A.Ş. nin (SEDAŞ) mavi kapak toplama kampanyası; SEDAŞ gönüllüleri ile birlikte okullar ve kurumsal firmaların desteği ile devam ediyor.  Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği (TOFD) ile işbirliği içerisinde yürütülen projeye, Kocaeli ilinde faaliyet gösteren özel bir hastane çalışanları ile Adapazarı Camili Osmanbey İlkokulu öğrencilerinden destek geldi. Özel hastane çalışanları adına duygularını dile getiren Haluk Şimşek, "Kapak Olsun" projesini desteklediklerini belirterek;  “Bu kapakları bizler de topluyor ve geri dönüşüm için muhafaza ediyoruz; doğru yerlere ulaştırılmaları için SEDAŞ yöneticileri ile iletişime geçtik. Engelli vatandaşlarımızdan birine de olsa tekerlekli sandalye sağlayacak bu projeye katkıda bulunmaktan herkes gibi bizler de mutluluk duyuyoruz” dedi.  Camili Osmanbey İlkokulu 4-F öğrencileri adına topladıkları kapakları teslim eden öğrenci velisi Kadir Kalyoncu ise; “Kızım sınıftaki arkadaşlarıyla birlikte kapak topluyormuş. Küçük yaşta böyle bir sosyal sorumluluk projesine katılmaları biz veliler için çok onur verici, bundan sonra evde de mavi plastik kapakları biriktirmeye devam edeceğiz” diye belirterek; SEDAŞ yöneticilerine bu iyilik hareketinin zeminini hazırladıkları ve gerekli koordinasyonu sağladıkları için teşekkürlerini iletti.  Nisan ayında gönderilen kapakların devamında;  gönüllüler, öğrenci, duyarlı vatandaş ve kurumsal firmaların 5 aylık zaman diliminde topladığı 250 bin mavi kapak Türkiye Omurilik Felçlileri Derneğine gönderildi.  SEDAŞ Gönüllüleri, Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği ile yaptıkları protokol çerçevesinde sadece SEDAŞ çalışanlarının değil; vatandaşların, öğrencilerin ve kurumsal firmaların da desteği ile kampanyanın devam ettiğini ve katkı sağlayan herkese teşekkür ettiklerini ifade etti.
Sakarya Elektrik Dağıtım A.Ş. nin (SEDAŞ) mavi kapak toplama kampanyası; SEDAŞ gönüllüleri ile birlikte okullar ve kurumsal firmaların desteği ile devam ediyor.

Sakarya Elektrik Dağıtım A.Ş. nin (SEDAŞ) mavi kapak toplama kampanyası; SEDAŞ gönüllüleri ile birlikte okullar ve kurumsal firmaların desteği ile devam ediyor. 

Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği (TOFD) ile işbirliği içerisinde yürütülen projeye, Kocaeli ilinde faaliyet gösteren özel bir hastane çalışanları ile Adapazarı Camili Osmanbey İlkokulu öğrencilerinden destek geldi. Özel hastane çalışanları adına duygularını dile getiren Haluk Şimşek, "Kapak Olsun" projesini desteklediklerini belirterek;  “Bu kapakları bizler de topluyor ve geri dönüşüm için muhafaza ediyoruz; doğru yerlere ulaştırılmaları için SEDAŞ yöneticileri ile iletişime geçtik. Engelli vatandaşlarımızdan birine de olsa tekerlekli sandalye sağlayacak bu projeye katkıda bulunmaktan herkes gibi bizler de mutluluk duyuyoruz” dedi.  Camili Osmanbey İlkokulu 4-F öğrencileri adına topladıkları kapakları teslim eden öğrenci velisi Kadir Kalyoncu ise; “Kızım sınıftaki arkadaşlarıyla birlikte kapak topluyormuş. Küçük yaşta böyle bir sosyal sorumluluk projesine katılmaları biz veliler için çok onur verici, bundan sonra evde de mavi plastik kapakları biriktirmeye devam edeceğiz” diye belirterek; SEDAŞ yöneticilerine bu iyilik hareketinin zeminini hazırladıkları ve gerekli koordinasyonu sağladıkları için teşekkürlerini iletti. 

Nisan ayında gönderilen kapakların devamında;  gönüllüler, öğrenci, duyarlı vatandaş ve kurumsal firmaların 5 aylık zaman diliminde topladığı 250 bin mavi kapak Türkiye Omurilik Felçlileri Derneğine gönderildi. 

SEDAŞ Gönüllüleri, Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği ile yaptıkları protokol çerçevesinde sadece SEDAŞ çalışanlarının değil; vatandaşların, öğrencilerin ve kurumsal firmaların da desteği ile kampanyanın devam ettiğini ve katkı sağlayan herkese teşekkür ettiklerini ifade etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.