LASTİK İŞ
ismail

SEDAŞ'DAN WEBCHAT UYGULAMASI !

Kocaeli 21.08.2016 - 15:55, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

SEDAŞ'DAN WEBCHAT UYGULAMASI !

SEDAŞ WebChat uygulamasını başlatan öncü şirketlerden biri oldu. SEDAŞ WebChat projesi “etkin iletişim, kusursuz hizmet” yolunda yeni bir teknolojik adım olarak SEDAŞ web sayfasında hayata geçti

SEDAŞ elektrik dağıtım faaliyetlerini sürdürdüğü, Bolu, Düzce, Kocaeli ve Sakaryada 20 bin kilometrekareyi kapsayan 4 il 45 ilçe, 47 Belediye ve 1441 köyü kapsayan faaliyet alanındaki 3,4 milyon nüfus ve 1,6 milyon tüketici için alternatif, iletişim kanalı açarken, SEDAŞ’ın müşteri hizmetleri merkezine gitmeden, gerektiğinde dünyanın her yerinden anlık ve yazılı olarak SEDAŞ ile iletişime geçilmesinin önünü açtı. SEDAŞ web sayfasında yeni bir teknolojik adım olarak WebChat uygulamasını başlatan, öncü şirketler arasında yerini aldı.    GÜVEN: SEDAŞ YENİLİKLERE AÇIK SEDAŞ İcra Başkanı Bekir Sami Güven, “Günümüzde bir şirketin başarısı, teknolojiyi ne kadar yakından takip ettiği ve ne kadar uyum sağlayabildiği ile doğru orantılı olarak gelişiyor.  SEDAŞ olarak, kısa bir süre önce, vizyonumuz, misyonumuz ile birlikte ortak değerlerimizi de bu anlayış ile yeniledik. Yaptığımız tüm yatırımlar, hayata geçirdiğimiz proje ve uygulamalar da yepyeni SEDAŞ kimliğinin birer ürünleri olacak. WebChat de, “yeniliklere açıklık” ve “müşteri odaklılık” yaklaşımlarıyla hayata geçirdiğimiz yeni bir uygulama. Hizmet kalitesi ve müşteri memnuniyetini arttıracak, tüm süreci uçtan uca yöneterek abonelerimizin ve çalışanlarımızın hayatını kolaylaştıracak, çözüm odaklı yeni uygulamalar ve inovatif projeleri hayata geçirmeye devam edeceğiz. WebChat ile “etkin iletişim, kusursuz hizmet ” amacımıza artık bir adım daha yakınız” dedi.   CANLI DESTEK&ETKİN İLETİŞİM Elektrik dağıtım bölgesinde en iyi hizmeti vermek amacıyla çalışmalarına devam eden SEDAŞ, internet kullanıcıları tarafından en çok tercih edilen ve iletişim kanalları içinde  canlı destek sağlayan “WebChat” uygulaması, SEDAŞ web sayfasında hayata geçti. Elektrik dağıtım sistemiyle birlikte, paydaşlarına kattığı değerleri de sürekli olarak arttıran ve güncel teknolojik gelişmeleri takip ederek yatırımlarına uyarlayan SEDAŞ, müşteri memnuniyetini artırmak amacıyla WebChat’i kullanıcılarıyla buluşturdu. SEDAŞ özel olarak tasarladığı  ve yeni bir iletişim kanalı alternatifi olan WebChat uygulamasını, SEDAŞ Call Center (Çağrı Merkezi) ekibi ile iç içe yapılanması sayesinde, kullanıcılara hızlı ve daha güvenli bir iletişim imkânı ile birlikte sunuyor.   HERŞEY KAYIT ALTINDA Hafta içi, 08:30 -17:30 saatleri arasında hizmet verecek olan  “SEDAŞ WebChat” hizmeti ile www.sedas.com üzerinden müşteri temsilcisine bağlanan müşteriler, şikayet ve taleplerini artık anlık ve yazılı olarak, gerekirse dünyanın her yerinden kolayca iletebilecek. Yapılan tüm görüşmeler güvenlik amacıyla kayıt altına alınacak olup, talep ve şikâyetler ilgili departmanlara SEDAŞ’ın (MİY) Müşteri İlişkileri Yönetim Sistemi üzerinden anında yönlendirilecek.
SEDAŞ WebChat uygulamasını başlatan öncü şirketlerden biri oldu. SEDAŞ WebChat projesi “etkin iletişim, kusursuz hizmet” yolunda yeni bir teknolojik adım olarak SEDAŞ web sayfasında hayata geçti

SEDAŞ elektrik dağıtım faaliyetlerini sürdürdüğü, Bolu, Düzce, Kocaeli ve Sakaryada 20 bin kilometrekareyi kapsayan 4 il 45 ilçe, 47 Belediye ve 1441 köyü kapsayan faaliyet alanındaki 3,4 milyon nüfus ve 1,6 milyon tüketici için alternatif, iletişim kanalı açarken, SEDAŞ’ın müşteri hizmetleri merkezine gitmeden, gerektiğinde dünyanın her yerinden anlık ve yazılı olarak SEDAŞ ile iletişime geçilmesinin önünü açtı. SEDAŞ web sayfasında yeni bir teknolojik adım olarak WebChat uygulamasını başlatan, öncü şirketler arasında yerini aldı. 

 

GÜVEN: SEDAŞ YENİLİKLERE AÇIK

SEDAŞ İcra Başkanı Bekir Sami Güven, “Günümüzde bir şirketin başarısı, teknolojiyi ne kadar yakından takip ettiği ve ne kadar uyum sağlayabildiği ile doğru orantılı olarak gelişiyor.  SEDAŞ olarak, kısa bir süre önce, vizyonumuz, misyonumuz ile birlikte ortak değerlerimizi de bu anlayış ile yeniledik. Yaptığımız tüm yatırımlar, hayata geçirdiğimiz proje ve uygulamalar da yepyeni SEDAŞ kimliğinin birer ürünleri olacak. WebChat de, “yeniliklere açıklık” ve “müşteri odaklılık” yaklaşımlarıyla hayata geçirdiğimiz yeni bir uygulama. Hizmet kalitesi ve müşteri memnuniyetini arttıracak, tüm süreci uçtan uca yöneterek abonelerimizin ve çalışanlarımızın hayatını kolaylaştıracak, çözüm odaklı yeni uygulamalar ve inovatif projeleri hayata geçirmeye devam edeceğiz. WebChat ile “etkin iletişim, kusursuz hizmet ” amacımıza artık bir adım daha yakınız” dedi.

 

CANLI DESTEK&ETKİN İLETİŞİM

Elektrik dağıtım bölgesinde en iyi hizmeti vermek amacıyla çalışmalarına devam eden SEDAŞ, internet kullanıcıları tarafından en çok tercih edilen ve iletişim kanalları içinde  canlı destek sağlayan “WebChat” uygulaması, SEDAŞ web sayfasında hayata geçti. Elektrik dağıtım sistemiyle birlikte, paydaşlarına kattığı değerleri de sürekli olarak arttıran ve güncel teknolojik gelişmeleri takip ederek yatırımlarına uyarlayan SEDAŞ, müşteri memnuniyetini artırmak amacıyla WebChat’i kullanıcılarıyla buluşturdu. SEDAŞ özel olarak tasarladığı  ve yeni bir iletişim kanalı alternatifi olan WebChat uygulamasını, SEDAŞ Call Center (Çağrı Merkezi) ekibi ile iç içe yapılanması sayesinde, kullanıcılara hızlı ve daha güvenli bir iletişim imkânı ile birlikte sunuyor.

 

HERŞEY KAYIT ALTINDA

Hafta içi, 08:30 -17:30 saatleri arasında hizmet verecek olan  “SEDAŞ WebChat” hizmeti ile www.sedas.com üzerinden müşteri temsilcisine bağlanan müşteriler, şikayet ve taleplerini artık anlık ve yazılı olarak, gerekirse dünyanın her yerinden kolayca iletebilecek. Yapılan tüm görüşmeler güvenlik amacıyla kayıt altına alınacak olup, talep ve şikâyetler ilgili departmanlara SEDAŞ’ın (MİY) Müşteri İlişkileri Yönetim Sistemi üzerinden anında yönlendirilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.