LASTİK İŞ

SEDAŞ GÖNÜLLÜLERİNDEN ÇOCUKLAR İÇİN YARDIM ELİ

24.10.2018 - 11:19, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

SEDAŞ GÖNÜLLÜLERİNDEN ÇOCUKLAR İÇİN YARDIM ELİ

SEDAŞ (Sakarya Elektrik Dağıtım A.Ş.) Batman’da bulunan Doğan Kavak İlkokulu için SEDAŞ gönüllülerinin de desteği ile birlikte “Çocuklar İçin Yardım Eli” projesini başarılı bir şekilde tamamladı.

SEDAŞ, sosyal sorumluluk kapsamında çalışanlarının da gönüllü destekleri ile çocukların eğitimlerine olumlu katkı sağlamaya çalışıyor. SEDAŞ Gönüllüleri el ele vererek bir kampanyayı daha başarı ile sonuçlandırdı. SEDAŞ Sakarya, Kocaeli, Bolu, Düzce ve Gebze’de görev yapan SEDAŞ gönüllülerinin katılımıyla hayata geçirdiği “Çocuklar İçin Yardım Eli”  projesi ile Doğan Kavak İlkokulu  öğrencilerinin yüzünü güldürdü. SEDAŞ Kurumsal İletişim Müdürlüğü ve İdari İşler Müdürlüğü tarafından koordine edilen yardımlar, anaokulu öğrencileri için oyuncak ve ilkokul  öğrencileri için kırtasiye malzemeleri kutulara tasnif edilerek gönderildi. Doğan Kavak İlkokulu  yöneticilerince teslim alınan malzemeler, öğretmenler tarafından okulda çocuklara dağıtıldı. Hikaye kitapları öğrencilerin okuma dolaplarında yerini aldı. Çocukların hediyelerini aldıklarında duydukları mutluluk yüzlerine de yansıdı. Okul yönetimi ve öğretmenler Doğu Marmara bölgesinde 7/24 elektrik dağıtım hizmeti veren  SEDAŞ’a çocuklar adına teşekkür ettiklerini bildirdiler. SEDAŞ’ta,  Doğankavak İlkokulu Müdürü Serdar Şimşek, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ubeydullah Aydın ve Batman İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran’a yapılan yardım organizasyonunda gösterdikleri ilgi ve desteğe  çok teşekkür ettiler.  
SEDAŞ (Sakarya Elektrik Dağıtım A.Ş.) Batman’da bulunan Doğan Kavak İlkokulu için SEDAŞ gönüllülerinin de desteği ile birlikte “Çocuklar İçin Yardım Eli” projesini başarılı bir şekilde tamamladı.

SEDAŞ, sosyal sorumluluk kapsamında çalışanlarının da gönüllü destekleri ile çocukların eğitimlerine olumlu katkı sağlamaya çalışıyor.

SEDAŞ Gönüllüleri el ele vererek bir kampanyayı daha başarı ile sonuçlandırdı. SEDAŞ Sakarya, Kocaeli, Bolu, Düzce ve Gebze’de görev yapan SEDAŞ gönüllülerinin katılımıyla hayata geçirdiği “Çocuklar İçin Yardım Eli”  projesi ile Doğan Kavak İlkokulu  öğrencilerinin yüzünü güldürdü. SEDAŞ Kurumsal İletişim Müdürlüğü ve İdari İşler Müdürlüğü tarafından koordine edilen yardımlar, anaokulu öğrencileri için oyuncak ve ilkokul  öğrencileri için kırtasiye malzemeleri kutulara tasnif edilerek gönderildi. Doğan Kavak İlkokulu  yöneticilerince teslim alınan malzemeler, öğretmenler tarafından okulda çocuklara dağıtıldı. Hikaye kitapları öğrencilerin okuma dolaplarında yerini aldı. Çocukların hediyelerini aldıklarında duydukları mutluluk yüzlerine de yansıdı. Okul yönetimi ve öğretmenler Doğu Marmara bölgesinde 7/24 elektrik dağıtım hizmeti veren  SEDAŞ’a çocuklar adına teşekkür ettiklerini bildirdiler. SEDAŞ’ta,  Doğankavak İlkokulu Müdürü Serdar Şimşek, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ubeydullah Aydın ve Batman İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran’a yapılan yardım organizasyonunda gösterdikleri ilgi ve desteğe  çok teşekkür ettiler.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.