LASTİK İŞ
ismail

SEDAŞ PAYDAŞLARINA BİLGİ VERİYOR VE İŞBİRLİKTELİĞİ SAĞLIYOR

Ekonomi 05.02.2017 - 16:44, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

SEDAŞ PAYDAŞLARINA BİLGİ VERİYOR VE İŞBİRLİKTELİĞİ SAĞLIYOR

Sakarya, Kocaeli, Bolu ve Düzce İllerinde 20 bin kilometrekarelik sorumluluk alanında 45 ilçe ve 47 belediyeye, bölgesinde toplam 3,4 milyon nüfusa elektrik dağıtım hizmeti veren SEDAŞ, iletişime açık kurumların başında geliyor.

SEDAŞ Dağıtım Direktörlüğüne atanan Dr.Ersan Şentürk, TEDAŞ Genel Müdürlüğünde yapılan toplantıda, kendisine bağlı Grup Müdürleri ile 2017 yılı projeleri ve yatırım çalışmaları yanı sıra SCADA projesinin uygulamaları ve “Enerji kesintileri Isıl Harita uygulaması” hakkında ayrıntılı bilgiler verdi. Toplantı TEDAŞ Genel Müdür Yardımcısı   Mustafa Taşdemir’in başkanlığında yapıldı. TEDAŞ Genel Müdürlüğü nezdinde yapılan toplantıya, SEDAŞ Dağıtım Direktörü Dr.Ersan Şentürk, Dağıtım Varlıkları Grup Müdürü Enver Aka, İşletme Bakım Grup Müdürü Burhan Ak, Şebeke Yönetim Grup Müdürü Gökmen Hasançebi ve SEDAŞ Şebeke Operasyon İl Yöneticileri ile TEDAŞ Bölge Müdürü Tuncer Yeşilyurt da katıldı.   SEDAŞ, yatırım ve projeleriyle ilgili kamuoyunu da bilgilendiriyor SEDAŞ,  yatırım ve projeleriyle ilgili kamuoyunu da bilgilendirirken, muhtarlar ve yerel birimler yanında, paydaşları olan tüm kurum ve kuruluşlarla işbirliği de yapıyor. SEDAŞ başta Enerji ve Tabii kaynaklar bakanlığı olmak üzere (ETKB), Türkiye Elektrik Dağıtım A.Ş. (TEDAŞ), Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK), Türkiye Elektrik İletim A.Ş. (TEİAŞ), Valilikler, Belediye ve Kaymakamlıklara da dağıtım faaliyetleri ve yatırım çalışmaları hakkında bilgi veriyor. SEDAŞ hesap verebilirlik ilkesi ile hareket ediyor Açıklık, şeffaflık, etik değerler, performansa dayalı analitik bütçe uygulaması, performans değerlemesi ve hesap verebilirlik ilkesi ile süreçlerini yöneten SEDAŞ, paydaşlarıyla iletişimi önemsiyor ve bu kapsamda dağıtım faaliyetlerinin iletişimini paydaşları ile etkin bir şekilde sürdürüyor. Üst düzey diyalog ETKB,  EPDK,  TEİAŞ ve TEDAŞ gibi enerji sektörünün en önemli kurumları ile kurduğu diyaloğu en üst düzeyde gerçekleştiren SEDAŞ, proje yatırım çalışmaları için TEDAŞ Bölge Müdürlüğü nezdinde sağladığı  koordinasyonu, işbirliği kapsamında TEDAŞ Genel Müdürlüğü nezdinde de sürdürüyor.
Sakarya, Kocaeli, Bolu ve Düzce İllerinde 20 bin kilometrekarelik sorumluluk alanında 45 ilçe ve 47 belediyeye, bölgesinde toplam 3,4 milyon nüfusa elektrik dağıtım hizmeti veren SEDAŞ, iletişime açık kurumların başında geliyor.

SEDAŞ Dağıtım Direktörlüğüne atanan Dr.Ersan Şentürk, TEDAŞ Genel Müdürlüğünde yapılan toplantıda, kendisine bağlı Grup Müdürleri ile 2017 yılı projeleri ve yatırım çalışmaları yanı sıra SCADA projesinin uygulamaları ve “Enerji kesintileri Isıl Harita uygulaması” hakkında ayrıntılı bilgiler verdi. Toplantı TEDAŞ Genel Müdür Yardımcısı   Mustafa Taşdemir’in başkanlığında yapıldı. TEDAŞ Genel Müdürlüğü nezdinde yapılan toplantıya, SEDAŞ Dağıtım Direktörü Dr.Ersan Şentürk, Dağıtım Varlıkları Grup Müdürü Enver Aka, İşletme Bakım Grup Müdürü Burhan Ak, Şebeke Yönetim Grup Müdürü Gökmen Hasançebi ve SEDAŞ Şebeke Operasyon İl Yöneticileri ile TEDAŞ Bölge Müdürü Tuncer Yeşilyurt da katıldı.  

SEDAŞ, yatırım ve projeleriyle ilgili kamuoyunu da bilgilendiriyor

SEDAŞ,  yatırım ve projeleriyle ilgili kamuoyunu da bilgilendirirken, muhtarlar ve yerel birimler yanında, paydaşları olan tüm kurum ve kuruluşlarla işbirliği de yapıyor. SEDAŞ başta Enerji ve Tabii kaynaklar bakanlığı olmak üzere (ETKB), Türkiye Elektrik Dağıtım A.Ş. (TEDAŞ), Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK), Türkiye Elektrik İletim A.Ş. (TEİAŞ), Valilikler, Belediye ve Kaymakamlıklara da dağıtım faaliyetleri ve yatırım çalışmaları hakkında bilgi veriyor.

SEDAŞ hesap verebilirlik ilkesi ile hareket ediyor

Açıklık, şeffaflık, etik değerler, performansa dayalı analitik bütçe uygulaması, performans değerlemesi ve hesap verebilirlik ilkesi ile süreçlerini yöneten SEDAŞ, paydaşlarıyla iletişimi önemsiyor ve bu kapsamda dağıtım faaliyetlerinin iletişimini paydaşları ile etkin bir şekilde sürdürüyor.

Üst düzey diyalog

ETKB,  EPDK,  TEİAŞ ve TEDAŞ gibi enerji sektörünün en önemli kurumları ile kurduğu diyaloğu en üst düzeyde gerçekleştiren SEDAŞ, proje yatırım çalışmaları için TEDAŞ Bölge Müdürlüğü nezdinde sağladığı  koordinasyonu, işbirliği kapsamında TEDAŞ Genel Müdürlüğü nezdinde de sürdürüyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.