SEDAŞ VE TEDAŞ İŞ BİRLİĞİ

Ekonomi 02.07.2017 - 19:43, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

SEDAŞ VE TEDAŞ İŞ BİRLİĞİ

SEDAŞ hesap verilebilirlik, şeffaf yönetim ve müşteri memnuniyeti odaklı işletmecilik anlayışı gereği dağıtım varlıkları yapım işleri sürecinde, TEDAŞ ile işbirliği içinde çalışmalarını sürdürüyor.

SEDAŞ’ın Sakarya, Kocaeli, Bolu ve Düzce illerini içine alan yatırım programı kapsamında değerlendirilen, elektrik tesisleri proje onayları ve yapılan şebeke tesislerinin kabul İşleri TEDAŞ Bölge Müdürlüğünce yapılıyor. SEDAŞ’ın yatırım projelerini onaylayan TEDAŞ, aynı zamanda bu projelerin yatırım olarak kabul edilebilmesi, sabit kıymetlere aktarılması  için yatırım çalışmaları sonrası kesin kabul işlemlerini de sahada yerinde yaptığı kontrollerle gerçekleştiriyor. TEDAŞ’ta SEDAŞ’ın müşteri memnuniyeti hedefi için yaptığı yatırım çalışmalarına sahadaki operasyonları ile destek veriyor.  YATIRIM İŞLERİ KONTROL ALTINDA SEDAŞ yatırımlarının  yıl içinde  hangi seviyede gerçekleştiği,  TEDAŞ kontrol ekipleri ile sahada zaman zaman yapılan incelemelerle tespit ediliyor.  SEDAŞ hesap verilebilirlik,  şeffaf yönetim ve müşteri memnuniyetine odaklı işletmecilik anlayışı gereği  dağıtım varlıkları yapım işleri sürecinde, TEDAŞ ile işbirliği içinde çalışmalarını sürdürüyor. TEDAŞ Bölge Müdürü Tuncer Yeşilyurt ile saha kontrollerine katılan SEDAŞ Şebeke Yapım Müdürü Gökhan Öztürk, “Kamu hizmeti olarak ele alınan elektrik dağıtım faaliyetlerimizde, müşteri memnuniyeti ve kaliteli hizmet açısından yapılan işleri dikkatle yerinde inceliyoruz. Yatırımların verimli, kaliteli ve uzun ömürlü olması, yaptığımız yatırımlarla elektrik dağıtımında yeni talepleri karşılamak  ve müşteri şikayetlerinin önlenmesini sağlamak asıl hedefimizdir” dedi.      
SEDAŞ hesap verilebilirlik, şeffaf yönetim ve müşteri memnuniyeti odaklı işletmecilik anlayışı gereği dağıtım varlıkları yapım işleri sürecinde, TEDAŞ ile işbirliği içinde çalışmalarını sürdürüyor.

SEDAŞ’ın Sakarya, Kocaeli, Bolu ve Düzce illerini içine alan yatırım programı kapsamında değerlendirilen, elektrik tesisleri proje onayları ve yapılan şebeke tesislerinin kabul İşleri TEDAŞ Bölge Müdürlüğünce yapılıyor. SEDAŞ’ın yatırım projelerini onaylayan TEDAŞ, aynı zamanda bu projelerin yatırım olarak kabul edilebilmesi, sabit kıymetlere aktarılması  için yatırım çalışmaları sonrası kesin kabul işlemlerini de sahada yerinde yaptığı kontrollerle gerçekleştiriyor. TEDAŞ’ta SEDAŞ’ın müşteri memnuniyeti hedefi için yaptığı yatırım çalışmalarına sahadaki operasyonları ile destek veriyor. 

YATIRIM İŞLERİ KONTROL ALTINDA

SEDAŞ yatırımlarının  yıl içinde  hangi seviyede gerçekleştiği,  TEDAŞ kontrol ekipleri ile sahada zaman zaman yapılan incelemelerle tespit ediliyor.  SEDAŞ hesap verilebilirlik,  şeffaf yönetim ve müşteri memnuniyetine odaklı işletmecilik anlayışı gereği  dağıtım varlıkları yapım işleri sürecinde, TEDAŞ ile işbirliği içinde çalışmalarını sürdürüyor. TEDAŞ Bölge Müdürü Tuncer Yeşilyurt ile saha kontrollerine katılan SEDAŞ Şebeke Yapım Müdürü Gökhan Öztürk, “Kamu hizmeti olarak ele alınan elektrik dağıtım faaliyetlerimizde, müşteri memnuniyeti ve kaliteli hizmet açısından yapılan işleri dikkatle yerinde inceliyoruz. Yatırımların verimli, kaliteli ve uzun ömürlü olması, yaptığımız yatırımlarla elektrik dağıtımında yeni talepleri karşılamak  ve müşteri şikayetlerinin önlenmesini sağlamak asıl hedefimizdir” dedi.      

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.