SEDAŞLI OLMA AYRICALIĞI ŞİMDİ CEPTE

06.01.2019 - 13:42, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

SEDAŞLI OLMA AYRICALIĞI ŞİMDİ CEPTE

SEDAŞ (Sakarya Elektrik Dağıtım A.Ş.) müşteri memnuniyeti merkezli ve talep yönetimi çalışmalarına yenisini ekleyerek ‘Mobil Uygulamasını’ başlattı.

SEDAŞ’TAN YENİLİKÇİ UYGULAMA Her bölgeden ve her akıllı tablet ve telefondan, 7/24 ulaşılabilir olmayı hedefleyen SEDAŞ, yenilikçi uygulaması ile faaliyet bölgesindeki kullanıcılara daha yakın olacak. SEDAŞ elektrik kullanıcıları ile dağıtım faaliyetleri kapsamında yer alan, kayıp kaçak mücadelesi, sayaç okuma, aydınlatma, yatırım, bakım ve onarım faaliyetleri konularında mobil uygulamasıyla daha da etkin bir iletişim ağı oluşturuyor. SEDAŞ’TAN KULLANICI DOSTU MOBİL UYGULAMA Kesintisiz, kaliteli enerji sloganı ile hizmet veren SEDAŞ, yeni mobil uygulaması ile müşterilerin elektrik dağıtım faaliyeti kapsamındaki taleplerini hızlı bir şekilde almayı ve çözüme kavuşturmayı hedefliyor. SEDAŞ’ın kullanıcı dostu yeni mobil uygulamasında kullanıcılar, enerji kesintilerinde Alo 186 butonunu tıklayarak arıza ihbarı verebilecek. Kullanıcılar, şikayet, talep ve önerilerini paylaşma imkanı bulacaklar. Mobil uygulama üzerinden planlı enerji kesinti bilgileri öğrenilirken,  yanmayan sokak aydınlatma lambası ihbarı da mobil uygulamada kayıt ile bırakılabilecek. Sık sorulan sorulardan, sorularına cevap bulabilecekler. Ayrıca, enerji hattına temas eden can ve mal emniyeti için risk oluşturan ağaç dallarının budanması için adresleri de bu uygulamada bildirilebilecek ve kullanıcılar, SEDAŞ’ın kamuoyu ile paylaştığı duyuruları da takip edebilecekler. MOBİL UYGULAMADAN NASIL YARARLANACAKSINIZ? SEDAŞ’ın  Mobil Uygulamasına; T.C. kimlik numaranız, sözleşme numaranız veya pasaport numaranız ile giriş yapabilirsiniz. SİSTEM NASIL ÇALIŞIYOR? SEDAŞ’ın IOS ve Android tabanlı kurumsal mobil uygulaması, AppStore ve Google Play mağazalarında yayınlanmıştır. Uygulamayı ücretsiz olarak akıllı telefon ya da tablet cihazlarınıza indirip, SEDAŞ ile daha hızlı iletişime geçebilir, SEDAŞ’ın güncel bilgilerine ulaşabilir ve zamandan kazanabilirsiniz.
SEDAŞ (Sakarya Elektrik Dağıtım A.Ş.) müşteri memnuniyeti merkezli ve talep yönetimi çalışmalarına yenisini ekleyerek ‘Mobil Uygulamasını’ başlattı.

SEDAŞ’TAN YENİLİKÇİ UYGULAMA

Her bölgeden ve her akıllı tablet ve telefondan, 7/24 ulaşılabilir olmayı hedefleyen SEDAŞ, yenilikçi uygulaması ile faaliyet bölgesindeki kullanıcılara daha yakın olacak. SEDAŞ elektrik kullanıcıları ile dağıtım faaliyetleri kapsamında yer alan, kayıp kaçak mücadelesi, sayaç okuma, aydınlatma, yatırım, bakım ve onarım faaliyetleri konularında mobil uygulamasıyla daha da etkin bir iletişim ağı oluşturuyor.

SEDAŞ’TAN KULLANICI DOSTU MOBİL UYGULAMA

Kesintisiz, kaliteli enerji sloganı ile hizmet veren SEDAŞ, yeni mobil uygulaması ile müşterilerin elektrik dağıtım faaliyeti kapsamındaki taleplerini hızlı bir şekilde almayı ve çözüme kavuşturmayı hedefliyor. SEDAŞ’ın kullanıcı dostu yeni mobil uygulamasında kullanıcılar, enerji kesintilerinde Alo 186 butonunu tıklayarak arıza ihbarı verebilecek. Kullanıcılar, şikayet, talep ve önerilerini paylaşma imkanı bulacaklar. Mobil uygulama üzerinden planlı enerji kesinti bilgileri öğrenilirken,  yanmayan sokak aydınlatma lambası ihbarı da mobil uygulamada kayıt ile bırakılabilecek. Sık sorulan sorulardan, sorularına cevap bulabilecekler. Ayrıca, enerji hattına temas eden can ve mal emniyeti için risk oluşturan ağaç dallarının budanması için adresleri de bu uygulamada bildirilebilecek ve kullanıcılar, SEDAŞ’ın kamuoyu ile paylaştığı duyuruları da takip edebilecekler.

MOBİL UYGULAMADAN NASIL YARARLANACAKSINIZ?

SEDAŞ’ın  Mobil Uygulamasına; T.C. kimlik numaranız, sözleşme numaranız veya pasaport numaranız ile giriş yapabilirsiniz.

SİSTEM NASIL ÇALIŞIYOR?

SEDAŞ’ın IOS ve Android tabanlı kurumsal mobil uygulaması, AppStore ve Google Play mağazalarında yayınlanmıştır. Uygulamayı ücretsiz olarak akıllı telefon ya da tablet cihazlarınıza indirip, SEDAŞ ile daha hızlı iletişime geçebilir, SEDAŞ’ın güncel bilgilerine ulaşabilir ve zamandan kazanabilirsiniz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.