SEDYEDE OY KULLANMAYA GİTTİ

Asayiş 24.06.2018 - 14:21, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

SEDYEDE OY KULLANMAYA GİTTİ

Gölcük ve Karamürsel İlçelerinde vatandaşlar 24 Haziran seçimleri için sandığa akın ettiler, erken saatte oy kullanmaya gittiler.

Tüm Türkiye’nin beklediği 24 Haziran seçimleri ilimizde de büyük heyecanla karşılandı. Gölcük ve Karamürsel İlçelerinde vatandaşlar sabahın erken saatlerinde oy kullanmaya giderlerken partililer okul önlerinde seçim boyunca beklediler. Seyyar sandık uygulamasının ilk kez hayata geçtiği seçimlerde, Gölcük ve Karamürsel İlçelerinde yaşayan yaşlı ve engelli vatandaşların uygulamaya kayıt olmadığı ve oy kullanmak için sandıklara gittiği görüldü.  İYİ Parti 2’inci sıra milletvekili adayı Kardak krizinin komutanı Ali Türkşen Değirmendere Atatürk Ortaokulu’nda oyunu kullandıktan sonra, Gölcük ve Karamürsel ilçelerinde okulları gezerek sandık görevlileri ve vatandaşlar ile selamlaştı.  Karamürsel’de ise sabah saatlerinde sandıklara ilgi olmazken öğlen saatlerinde sandık aşına giden vatandaşlar, oy kullanmak için sırada beklediler. SEYYAR SANDIĞA RAĞBET YOK Anadolu Kalkınma Vakfı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde gerçekleştirilen oy kullanma işleminde vatandaşlar erken saatlerde oy kullanmaya gelirken engelli vatandaşlar ve yaşlı vatandaşlar seyyar sandık uygulamasına rağbet etmediler.  Engelli vatandaşlardan Sıdıka Gümüş (75), eşi Fehim Gümüş (76) ile birlikte oy kullandılar.  78 yaşındaki Fatma Bursalı’da koltuk değneği ile vatandaşlık görevini yaparak oyunu kullandı.  Ayrıca Kocaetepe Ortaokulu’nda, Yaşar Armağan Teker’de (60) seyyar sandık uygulamasından yaralanmayarak ambulans ile oy kullanmaya geldi.  
Gölcük ve Karamürsel İlçelerinde vatandaşlar 24 Haziran seçimleri için sandığa akın ettiler, erken saatte oy kullanmaya gittiler.

Tüm Türkiye’nin beklediği 24 Haziran seçimleri ilimizde de büyük heyecanla karşılandı. Gölcük ve Karamürsel İlçelerinde vatandaşlar sabahın erken saatlerinde oy kullanmaya giderlerken partililer okul önlerinde seçim boyunca beklediler. Seyyar sandık uygulamasının ilk kez hayata geçtiği seçimlerde, Gölcük ve Karamürsel İlçelerinde yaşayan yaşlı ve engelli vatandaşların uygulamaya kayıt olmadığı ve oy kullanmak için sandıklara gittiği görüldü.  İYİ Parti 2’inci sıra milletvekili adayı Kardak krizinin komutanı Ali Türkşen Değirmendere Atatürk Ortaokulu’nda oyunu kullandıktan sonra, Gölcük ve Karamürsel ilçelerinde okulları gezerek sandık görevlileri ve vatandaşlar ile selamlaştı.  Karamürsel’de ise sabah saatlerinde sandıklara ilgi olmazken öğlen saatlerinde sandık aşına giden vatandaşlar, oy kullanmak için sırada beklediler.

SEYYAR SANDIĞA RAĞBET YOK

Anadolu Kalkınma Vakfı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde gerçekleştirilen oy kullanma işleminde vatandaşlar erken saatlerde oy kullanmaya gelirken engelli vatandaşlar ve yaşlı vatandaşlar seyyar sandık uygulamasına rağbet etmediler.  Engelli vatandaşlardan Sıdıka Gümüş (75), eşi Fehim Gümüş (76) ile birlikte oy kullandılar.  78 yaşındaki Fatma Bursalı’da koltuk değneği ile vatandaşlık görevini yaparak oyunu kullandı.  Ayrıca Kocaetepe Ortaokulu’nda, Yaşar Armağan Teker’de (60) seyyar sandık uygulamasından yaralanmayarak ambulans ile oy kullanmaya geldi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.