SEFA SİRMEN’İN HİZMETLERİ ÇOK BÜYÜK

Asayiş 25.06.2016 - 15:14, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

SEFA SİRMEN’İN HİZMETLERİ ÇOK BÜYÜK

CHP Kartepe İlçe Örgütü’nün geleneksel olarak düzenlediği iftar programlarının 7.’si CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun katılımıyla gerçekleşti. İftarda konuşan Kılıçdaroğlu, “Sefa Sirmen’in tutuklanması siyasi bir karardır” dedi.

CHP Kartepe İlçe Örgütü’nün her sene geleneksel olarak Razaman aylarında düzenlediği iftar programlarının 7.’si Maşukiye’de bulanan Cevizdibi Restaurant’ta gerçekleşti. CHP Kartepe İlçe Başkanı Cumhur Karakadılar’ın ev sahipliğinde gerçekleşen iftara CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar, Tahsin Tarhan, Fatma Kaplan Hürriyet, Parti Meclis Üyeleri, CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay, CHP İl Başkanı Sevim Korkmaz Pekyörür, il yöneticileri, tüm ilçe başkanları, ilçe kadın kolları, gençlik kolları ve partililer katıldı.  BAŞBAKAN OLARAK AĞIRLAYACAĞIZ Yaklaşık 3 bin kişinin katıldığı iftar programında ilk olarak konuşan ev sahibi CHP Kartepe İlçe Başkanı Cumhur Karakadılar, “Ramazan ayı İslamı son damlasına kadar htiğimiz kutsal bir aydır. Kartepe İlçe Örgütü olarak 7. Geleneksel iftarımızı gerçekleştirdik. Genel başkanımızdan bir sözde aldık. 10. Geleneksel iftarımıza kendisini Başbakan olarak ağırlayacağız” diye konuştu. SEFA SİRMEN’İN HİZMETLERİ ÇOK BÜYÜK Daha sonra kürsüye gelen ve İZGAZ davası sonucunda yargıtayın hakkındaki 6 yıl 3 ay hapis cezasını onamasıyla beraber cezaevine giren eski belediye başkanı Sefa Sirmen hakkında konuşan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “Bugün Kocaeli’nin gündemini meşgul eden bir konu vardı. Bu karar tamamen siyasi bir karardır. Sefa Sirmen belediye başkanlığından çok büyük işlere imza atmıştır. Körfezin eski halinide, şimdiki halinide biliyorum. Deprem döneminde yaptığı katkıları çok iyi biliyorum. Bizzat kendim gözlemledim. Bugün İzmit’te vatandaşlarımız temiz su içiyorlarsa bunda en büyük katkı Sefa Sirmen’indir. Yuvacık barajı için çok büyük mücadelelerde bulunmuştu hepimiz biliyoruz. Kente doğalgazı ilk o getirmiştir. Hava kirliğinin önüne geçmiştir. Bu karar için çok üzüldük” ifadelerinde buludu.  TEK ŞEY İSTİYORUM Kılıçdaroğlu son olarak, “Tek şey istiyorum. Emin olun bu ülkede hepimiz huzur içersinide yaşayalım istiyorum. Tek birşey istiyorum. Radyoyu ve TV’yi açtığımız zaman içimizi karartan haberlerin olmadığı bir Türkiye hayal ediyorum. Tek bir şey istiyorum. Akşam sofrasına huzur içinde oturmalıyız. Tanımadığımız insanlara bile selam vermeliyiz. Kardeşliğin, barışın dostluğun olduğu bir Türkiye istiyoruz” şeklinde konuştu.
CHP Kartepe İlçe Örgütü’nün geleneksel olarak düzenlediği iftar programlarının 7.’si CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun katılımıyla gerçekleşti. İftarda konuşan Kılıçdaroğlu, “Sefa Sirmen’in tutuklanması siyasi bir karardır” dedi.

CHP Kartepe İlçe Örgütü’nün her sene geleneksel olarak Razaman aylarında düzenlediği iftar programlarının 7.’si Maşukiye’de bulanan Cevizdibi Restaurant’ta gerçekleşti. CHP Kartepe İlçe Başkanı Cumhur Karakadılar’ın ev sahipliğinde gerçekleşen iftara CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar, Tahsin Tarhan, Fatma Kaplan Hürriyet, Parti Meclis Üyeleri, CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay, CHP İl Başkanı Sevim Korkmaz Pekyörür, il yöneticileri, tüm ilçe başkanları, ilçe kadın kolları, gençlik kolları ve partililer katıldı.

 BAŞBAKAN OLARAK AĞIRLAYACAĞIZ
Yaklaşık 3 bin kişinin katıldığı iftar programında ilk olarak konuşan ev sahibi CHP Kartepe İlçe Başkanı Cumhur Karakadılar, “Ramazan ayı İslamı son damlasına kadar htiğimiz kutsal bir aydır. Kartepe İlçe Örgütü olarak 7. Geleneksel iftarımızı gerçekleştirdik. Genel başkanımızdan bir sözde aldık. 10. Geleneksel iftarımıza kendisini Başbakan olarak ağırlayacağız” diye konuştu.

SEFA SİRMEN’İN HİZMETLERİ ÇOK BÜYÜK
Daha sonra kürsüye gelen ve İZGAZ davası sonucunda yargıtayın hakkındaki 6 yıl 3 ay hapis cezasını onamasıyla beraber cezaevine giren eski belediye başkanı Sefa Sirmen hakkında konuşan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “Bugün Kocaeli’nin gündemini meşgul eden bir konu vardı. Bu karar tamamen siyasi bir karardır. Sefa Sirmen belediye başkanlığından çok büyük işlere imza atmıştır. Körfezin eski halinide, şimdiki halinide biliyorum. Deprem döneminde yaptığı katkıları çok iyi biliyorum. Bizzat kendim gözlemledim. Bugün İzmit’te vatandaşlarımız temiz su içiyorlarsa bunda en büyük katkı Sefa Sirmen’indir. Yuvacık barajı için çok büyük mücadelelerde bulunmuştu hepimiz biliyoruz. Kente doğalgazı ilk o getirmiştir. Hava kirliğinin önüne geçmiştir. Bu karar için çok üzüldük” ifadelerinde buludu. 

TEK ŞEY İSTİYORUM
Kılıçdaroğlu son olarak, “Tek şey istiyorum. Emin olun bu ülkede hepimiz huzur içersinide yaşayalım istiyorum. Tek birşey istiyorum. Radyoyu ve TV’yi açtığımız zaman içimizi karartan haberlerin olmadığı bir Türkiye hayal ediyorum. Tek bir şey istiyorum. Akşam sofrasına huzur içinde oturmalıyız. Tanımadığımız insanlara bile selam vermeliyiz. Kardeşliğin, barışın dostluğun olduğu bir Türkiye istiyoruz” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.