LASTİK İŞ

ŞEHİDİMİZ KABRİ BAŞINDA ANILDI

12.02.2018 - 17:33, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

ŞEHİDİMİZ KABRİ BAŞINDA ANILDI

2016 yılının 8 Şubat tarihinde, Şırnak’ın Cizre İlçesi’nde, bölücü terör örgütü ile girilen çatışmada, terhisine 28 gün kala şehit düşen İhsaniyeli Piyada Er 21 yaşındaki Arif Subaşoğlu, geçtiğimiz hafta sonu vefatının 2. Yıldönümünde İhsaniye’deki kabri başında, protokolünde katılımıyla, dualarla ve rahmetlerle anıldı. Anma etkinliğinde, oldukça duygusal anlar yaşandı

ŞIRNAK’TA ŞEHİT OLMUŞTU Anımsanacağı üzere, İlçemiz Gölcük, 2016 yılının 8 Şubat tarihinde, İhsaniyeli Piyade Er Arif Subaşoğlu’nun Şehit olduğu haberiyle adeta sarsılmıştı. Şırnak’ın Cizre İlçesi’nde, bölücü terör örgütü ile girilen çatışmada, terhisine 28 gün kala şehit düşen İhsaniyeli Piyada Er 21 yaşındaki Arif Subaşoğlu şehit düşmüştü. Gölcük İhsaniye Merkez Mahallesi 4382’nci Sokak’ta oturan, Mehmet ve Serpil Subaşoğlu çiftinin 4 çocuğundan birisi olan Arif Subaşoğlu, geçtiğimiz hafta sonu vefatının 2. Yıldönümünde İhsaniye’deki kabri başında, protokolünde katılımıyla, dualarla ve rahmetlerle anıldı. Anma etkinliğinde, oldukça duygusal anlar yaşandı.  PROTOKOL TAM KADRO KABRİSTANDA Şehit Piyade Er Arif Subaşoğlu için, İhsaniye Merkez Mezarlığındaki Kabristanında yapılan anma etkinliğine, Gölcük protokolü tam kadro katıldı. Gölcük  Müftülüğü Merkez Vaizi Adnan Yıldız’ın okuduğu Kuran-ı Kerim Tilavetine, Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Başkan Yardımcısı Levent Değirmenci, İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Yılmaz, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Burçak Kırca, İyi Parti İlçe Başkanı Av. Büşra Karademir, AK Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı Murat Uzuner, Şehidimizi annesi Serpil ve babası Mehmet Subaşoğlu ile şehidimizin kardeşleri ve akrabası, şehidimizin arkadaşları ve çok sayıda İhsaniyeli katıldı. Duanın ardından, anmaya katılan misafirlere lokum ikramında bulundu.
2016 yılının 8 Şubat tarihinde, Şırnak’ın Cizre İlçesi’nde, bölücü terör örgütü ile girilen çatışmada, terhisine 28 gün kala şehit düşen İhsaniyeli Piyada Er 21 yaşındaki Arif Subaşoğlu, geçtiğimiz hafta sonu vefatının 2. Yıldönümünde İhsaniye’deki kabri başında, protokolünde katılımıyla, dualarla ve rahmetlerle anıldı. Anma etkinliğinde, oldukça duygusal anlar yaşandı
ŞIRNAK’TA ŞEHİT OLMUŞTU
Anımsanacağı üzere, İlçemiz Gölcük, 2016 yılının 8 Şubat tarihinde, İhsaniyeli Piyade Er Arif Subaşoğlu’nun Şehit olduğu haberiyle adeta sarsılmıştı. Şırnak’ın Cizre İlçesi’nde, bölücü terör örgütü ile girilen çatışmada, terhisine 28 gün kala şehit düşen İhsaniyeli Piyada Er 21 yaşındaki Arif Subaşoğlu şehit düşmüştü. Gölcük İhsaniye Merkez Mahallesi 4382’nci Sokak’ta oturan, Mehmet ve Serpil Subaşoğlu çiftinin 4 çocuğundan birisi olan Arif Subaşoğlu, geçtiğimiz hafta sonu vefatının 2. Yıldönümünde İhsaniye’deki kabri başında, protokolünde katılımıyla, dualarla ve rahmetlerle anıldı. Anma etkinliğinde, oldukça duygusal anlar yaşandı. 
PROTOKOL TAM KADRO KABRİSTANDA
Şehit Piyade Er Arif Subaşoğlu için, İhsaniye Merkez Mezarlığındaki Kabristanında yapılan anma etkinliğine, Gölcük protokolü tam kadro katıldı. Gölcük  Müftülüğü Merkez Vaizi Adnan Yıldız’ın okuduğu Kuran-ı Kerim Tilavetine, Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Başkan Yardımcısı Levent Değirmenci, İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Yılmaz, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Burçak Kırca, İyi Parti İlçe Başkanı Av. Büşra Karademir, AK Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı Murat Uzuner, Şehidimizi annesi Serpil ve babası Mehmet Subaşoğlu ile şehidimizin kardeşleri ve akrabası, şehidimizin arkadaşları ve çok sayıda İhsaniyeli katıldı. Duanın ardından, anmaya katılan misafirlere lokum ikramında bulundu.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.