LASTİK İŞ
ismail

ŞEHİDİMİZ SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

23.01.2016 - 15:02, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

ŞEHİDİMİZ SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Şırnak'ın Cizre ilçesinde sürdürülen operasyon sırasında terör örgütü PKK'lı bir keskin nişancı tarafından şehit edilen Özel Hareket Polisi Bayram Özdere'yi son yolculuğuna uğurladık.

Şırnak'ın Cizre ilçesinde  sürdürülen operasyon sırasında terör örgütü PKK'lı bir keskin nişancı tarafından şehit edilen Özel Hareket Polisi Bayram Özdere, bu sabah Şırnak’ta düzenlenen resmi törenin ardından öğle saatlerinde Cengiz Topel Havalimanı'na, oradan da baba evinin bulunduğu Gölcük'e getirildi.  Şehidimizin naaşını burada ailesi, yakınları ve mahalle sakinlerinden oluşan binlerce kişilik bir grup karşıladı. Gölcük halkı tekbirler getirerek şehidine sahip çıkarken, teröre karşı tek yürek olundu. Binlerce kişinin tekbirleri arasında şehidimizin naaşı Gölcük Merkez Camii'ne getirildi. Cenaze namazı öncesi şu sıralar şehidimizin ailesi taziyeleri kabul etmekte.   TÖREN DÜZENLENDİ Gölcüklü özel harekat polisi Bayram Özdere için sabah saatlerinde tören düzenlendi. Şırnak’ta bulunan 23. Jandarma Sınır Tümen Komutanlığı’nda düzenlenen törende şehit özel harekat polisi Bayram Özdere'nin Türk bayrağına sarılı naaşı, katafalka konuldu. Gerçekleştirilen törende önce saygı duruşunda bulunuldu sonrasında şehidimizin öz geçmişi okundu ve dualar edildi. Törene 2. Ordu Komutanı Orgeneral Adem Huduti, Şırnak Valisi Ali İhsan Su ve İl Emniyet Müdürü Celal Sel ile Özdere’nin silah arkadaşları katıldı. Şehidin naaşı, havayoluyla Cengiz Topel Havalimanı’ndan şehidimizin baba evinin bulunduğu Gölcük'e getirildi.  GÖLCÜK MERKEZ CAMİİ'NDE Şehidimizin naaşı binlerce kişi tarafından karşılanırken, Gölcük halkı teröre karşı tek yürek oldu. Şehidimizin cenazesine sarılan binlerce kişi tekbirler getirerek şehidimizin naaşını baba evine götürdü. Baba evinde bir süre bekledikten sonra, şehidimizin cenazesi "Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez, Vatan Sana Canım Feda, Şehidim Hakkını Helal Et Bize" sloganları eşliğinde cenaze namazı için Gölcük Merkez Camii'ne getirildi.    AİLE DİK DURMAYA ÇALIŞIYOR Şehidimizin ailesi metanetli kalmaya çalışıyor. Binlerce kişinin son yolculuğuna uğurladığı şehidimiz Özel Hareket Polisi Bayram Özdere'nin anne, baba, abla ve kardeşi göz yaşı dökmemek için kendini zor tutuyor. Üzüntüden kahrolan aile dik durmaya çalışarak terör örgütünü sevindirmemek için elinden geleni yapıyor. Şehidimiz İkindi namazına mütakıben kılınan cenaze namazının ardından Şehitlik mezarlığına defnedildi.
Şırnak'ın Cizre ilçesinde sürdürülen operasyon sırasında terör örgütü PKK'lı bir keskin nişancı tarafından şehit edilen Özel Hareket Polisi Bayram Özdere'yi son yolculuğuna uğurladık.

Şırnak'ın Cizre ilçesinde  sürdürülen operasyon sırasında terör örgütü PKK'lı bir keskin nişancı tarafından şehit edilen Özel Hareket Polisi Bayram Özdere, bu sabah Şırnak’ta düzenlenen resmi törenin ardından öğle saatlerinde Cengiz Topel Havalimanı'na, oradan da baba evinin bulunduğu Gölcük'e getirildi.  Şehidimizin naaşını burada ailesi, yakınları ve mahalle sakinlerinden oluşan binlerce kişilik bir grup karşıladı. Gölcük halkı tekbirler getirerek şehidine sahip çıkarken, teröre karşı tek yürek olundu. Binlerce kişinin tekbirleri arasında şehidimizin naaşı Gölcük Merkez Camii'ne getirildi. Cenaze namazı öncesi şu sıralar şehidimizin ailesi taziyeleri kabul etmekte.
 
TÖREN DÜZENLENDİ
Gölcüklü özel harekat polisi Bayram Özdere için sabah saatlerinde tören düzenlendi. Şırnak’ta bulunan 23. Jandarma Sınır Tümen Komutanlığı’nda düzenlenen törende şehit özel harekat polisi Bayram Özdere'nin Türk bayrağına sarılı naaşı, katafalka konuldu. Gerçekleştirilen törende önce saygı duruşunda bulunuldu sonrasında şehidimizin öz geçmişi okundu ve dualar edildi. Törene 2. Ordu Komutanı Orgeneral Adem Huduti, Şırnak Valisi Ali İhsan Su ve İl Emniyet Müdürü Celal Sel ile Özdere’nin silah arkadaşları katıldı. Şehidin naaşı, havayoluyla Cengiz Topel Havalimanı’ndan şehidimizin baba evinin bulunduğu Gölcük'e getirildi. 
GÖLCÜK MERKEZ CAMİİ'NDE
Şehidimizin naaşı binlerce kişi tarafından karşılanırken, Gölcük halkı teröre karşı tek yürek oldu. Şehidimizin cenazesine sarılan binlerce kişi tekbirler getirerek şehidimizin naaşını baba evine götürdü. Baba evinde bir süre bekledikten sonra, şehidimizin cenazesi "Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez, Vatan Sana Canım Feda, Şehidim Hakkını Helal Et Bize" sloganları eşliğinde cenaze namazı için Gölcük Merkez Camii'ne getirildi. 
 
AİLE DİK DURMAYA ÇALIŞIYOR
Şehidimizin ailesi metanetli kalmaya çalışıyor. Binlerce kişinin son yolculuğuna uğurladığı şehidimiz Özel Hareket Polisi Bayram Özdere'nin anne, baba, abla ve kardeşi göz yaşı dökmemek için kendini zor tutuyor. Üzüntüden kahrolan aile dik durmaya çalışarak terör örgütünü sevindirmemek için elinden geleni yapıyor.
Şehidimiz İkindi namazına mütakıben kılınan cenaze namazının ardından Şehitlik mezarlığına defnedildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.