LASTİK İŞ
ismail

ŞEHİDİMİZ VAR ..!

Gölcük 22.12.2016 - 08:15, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

ŞEHİDİMİZ VAR ..!

Fırat Kalkanı Harekatı kapsamında, El Bab ve çevresindeki çatışmalarda şehit olan Piyade Binbaşı Bülent Albayrak’ın Kocaeli’nin Gölcük ilçesinde yaşayan babasına acı haber iletildi.

Fırat Kalkanı Harekatı kapsamında DEAŞ'ın 3 ayrı bölgede düzenlediği bombalı araçlarla yapılan intihar saldırıları sonucu 14 askerimiz şehit oldu, ilk tespitlere göre 6'sı ağır 18 askerimiz yaralandı. Türk Hava Kuvvetleri'ne ait savaş uçaklarınca yapılan hava taarruzları sonucu 67 hedef vurularak imha edildi. Açılan ateşler ve meydana gelen çatışmalar sonucunda 138 DEAŞ teröristi etkisiz hale getirildi.   GÖLCÜKLÜ BÜLENT ALBAYRAK ŞEHİT DÜŞTÜ Fırat Kalkanı Harekatı kapsamında, El Bab ve çevresindeki çatışmalarda şehit olan Piyade Binbaşı Bülent Albayrak’ın Kocaeli’nin Gölcük ilçesinde yaşayan babasına acı haber iletildi. Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş, Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş ve İlçe Müftüsü Mehmet Yazıcı ile askeri yetkililer, şehadet haberini vermek için Şirinköy Mahallesi’nde şehidin babası Hasan Albayrak’ın yaşadığı eve geldi. Acı haberi alınca fenalaşan baba Albayrak’a sağlık ekipleri müdahale etti. Türk bayrağı asılan eve gelen şehit babasının komşuları, taziyelerini iletti. Haber verilmesi üzerine şehidin Bursa’nın Orhangazi ilçesinde yaşayan ablası Gamze Göktepe de Gölcük’e ulaştı. Aile, daha sonra Gölcük Belediyesine ait bir araçla şehidin Ankara’daki evine hareket etti. Evli ve bir çocuk babası olan şehit binbaşının annesini, Marmara Depremi’nde hayatını kaybettiği öğrenildi. Suriye'de sürdürülen Fırat Kalkanı Harekatı'nda şehit düşen Özel Kuvvetlerde görevli Binbaşı Bülent Albayrak'ın cenazesi, Bursa'nın Orhangazi İlçesi'nde, Gölcük Depremi'nde ölen annesi Suzan Albayrak'ın yanına defnedilecek.
Fırat Kalkanı Harekatı kapsamında, El Bab ve çevresindeki çatışmalarda şehit olan Piyade Binbaşı Bülent Albayrak’ın Kocaeli’nin Gölcük ilçesinde yaşayan babasına acı haber iletildi.

Fırat Kalkanı Harekatı kapsamında DEAŞ'ın 3 ayrı bölgede düzenlediği bombalı araçlarla yapılan intihar saldırıları sonucu 14 askerimiz şehit oldu, ilk tespitlere göre 6'sı ağır 18 askerimiz yaralandı. Türk Hava Kuvvetleri'ne ait savaş uçaklarınca yapılan hava taarruzları sonucu 67 hedef vurularak imha edildi. Açılan ateşler ve meydana gelen çatışmalar sonucunda 138 DEAŞ teröristi etkisiz hale getirildi.

 

GÖLCÜKLÜ BÜLENT ALBAYRAK ŞEHİT DÜŞTÜ

Fırat Kalkanı Harekatı kapsamında, El Bab ve çevresindeki çatışmalarda şehit olan Piyade Binbaşı Bülent Albayrak’ın Kocaeli’nin Gölcük ilçesinde yaşayan babasına acı haber iletildi. Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş, Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş ve İlçe Müftüsü Mehmet Yazıcı ile askeri yetkililer, şehadet haberini vermek için Şirinköy Mahallesi’nde şehidin babası Hasan Albayrak’ın yaşadığı eve geldi. Acı haberi alınca fenalaşan baba Albayrak’a sağlık ekipleri müdahale etti. Türk bayrağı asılan eve gelen şehit babasının komşuları, taziyelerini iletti. Haber verilmesi üzerine şehidin Bursa’nın Orhangazi ilçesinde yaşayan ablası Gamze Göktepe de Gölcük’e ulaştı. Aile, daha sonra Gölcük Belediyesine ait bir araçla şehidin Ankara’daki evine hareket etti. Evli ve bir çocuk babası olan şehit binbaşının annesini, Marmara Depremi’nde hayatını kaybettiği öğrenildi. Suriye'de sürdürülen Fırat Kalkanı Harekatı'nda şehit düşen Özel Kuvvetlerde görevli Binbaşı Bülent Albayrak'ın cenazesi, Bursa'nın Orhangazi İlçesi'nde, Gölcük Depremi'nde ölen annesi Suzan Albayrak'ın yanına defnedilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.