LASTİK İŞ

ŞEHİDİMİZİN ADI OKUDUĞU OKULA VERİLECEK

03.10.2019 - 15:56, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

ŞEHİDİMİZİN ADI OKUDUĞU OKULA VERİLECEK

Kuzey Irak'ta EYP nin infilak etmesi ile şehit olan astsubay üstçavuş Volkan Tantürk'ün ismi 2005'te mezun olduğu Gölcük Mesleki Teknik Anadolu lisesine verildi. Önümüzdeki günlerde okulun ismi değişecek.

2005 yılında Gölcük Mesleki Teknik Anadolu lisesinden mezun olan astsubay üstçavuş Volkan Tantürk ardından astsubay olarak orduya katıldı. Geçtiğimiz günlerde Kuzey Irak'ta araçla devriye gezerken, terör örgütü tarafından yola döşenen EYP patlayıcının infilak etmesi sonucunda astsubay üstçavuş Volkan Tantürk isminin yaşatılması için mezun olduğu Gölcük Mesleki Teknik Anadolu lisesine verildi.  Kısa bir açıklama yapan Okul Müdürü Metin Yalaz; “öncelikle şehidimizin ismini alan okulumuz bizleri gururlandırdı. Çünkü Şehit astsubay üstçavuş Volkan Tantürk bizim okulumuzdan mezun oldu. Vatanımızın bölünmez bütünlüğünü aynı zamanda milletimiz için sınırda görev yaparak şehit oldu. Bizler her zaman şehitlerimize minnettarız. Bizim okulumuzda okuyarak, polis ve asker olan çok sayıda öğrencimiz var. 6 şehit Okulumuzdan mezun olup polis ve askerdir bunlardan biride Volkan Tantürk'dür” dedi. Fahri Haner   
Kuzey Irak'ta EYP nin infilak etmesi ile şehit olan astsubay üstçavuş Volkan Tantürk'ün ismi 2005'te mezun olduğu Gölcük Mesleki Teknik Anadolu lisesine verildi. Önümüzdeki günlerde okulun ismi değişecek.

2005 yılında Gölcük Mesleki Teknik Anadolu lisesinden mezun olan astsubay üstçavuş Volkan Tantürk ardından astsubay olarak orduya katıldı. Geçtiğimiz günlerde Kuzey Irak'ta araçla devriye gezerken, terör örgütü tarafından yola döşenen EYP patlayıcının infilak etmesi sonucunda astsubay üstçavuş Volkan Tantürk isminin yaşatılması için mezun olduğu Gölcük Mesleki Teknik Anadolu lisesine verildi. 

Kısa bir açıklama yapan Okul Müdürü Metin Yalaz; “öncelikle şehidimizin ismini alan okulumuz bizleri gururlandırdı. Çünkü Şehit astsubay üstçavuş Volkan Tantürk bizim okulumuzdan mezun oldu. Vatanımızın bölünmez bütünlüğünü aynı zamanda milletimiz için sınırda görev yaparak şehit oldu. Bizler her zaman şehitlerimize minnettarız. Bizim okulumuzda okuyarak, polis ve asker olan çok sayıda öğrencimiz var. 6 şehit Okulumuzdan mezun olup polis ve askerdir bunlardan biride Volkan Tantürk'dür” dedi.

Fahri Haner   

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.