ŞEHİDİNİZ BU GÜN SON YOLCULUĞUNA UĞURLANACAK

29.10.2019 - 09:27, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

ŞEHİDİNİZ BU GÜN SON YOLCULUĞUNA UĞURLANACAK

Kuzey Irak’ta devam eden Pençe 3 Harekatı’nda, arama - tarama görevi esnasında kalp krizi geçiren ve yapılan müdahalelere rağmen şehit olan hemşehrimiz P.Tğm. Kamuran Ablak’ın naaşı, ikindi namazını müteakiben Çiftlik Mah. Hicret Camii’nden kaldırılacak ve Şehitler Mezarlığı’na defnedilecektir.  Aziz şehidimize Allah’tan rahmet,  ailesine, hemşehrilerime, silahlı kuvvet mensuplarımıza ve milletimize başsağlığı diliyor, vatanın birlik ve bütünlüğü, güvenliği için canını feda eden tüm şehitlerimizi de rahmet, şükran ve minnetle yâd ediyorum.

Kuzey Irak’ta devam eden Pençe 3 Harekatı’nda, arama - tarama görevi esnasında kalp krizi geçiren ve yapılan müdahalelere rağmen şehit olan hemşehrimiz P.Tğm. Kamuran Ablak’ın naaşı, ikindi namazını müteakiben Çiftlik Mah. Hicret Camii’nden kaldırılacak ve Şehitler Mezarlığı’na defnedilecektir. 

Aziz şehidimize Allah’tan rahmet, 
ailesine, hemşehrilerime, silahlı kuvvet mensuplarımıza ve milletimize başsağlığı diliyor, vatanın birlik ve bütünlüğü, güvenliği için canını feda eden tüm şehitlerimizi de rahmet, şükran ve minnetle yâd ediyorum.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.