LASTİK İŞ

ŞEHİR SAĞLIK PROFİL EĞİTİMİ ESKİŞEHİR’DE GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Gölcük 26.12.2016 - 16:26, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

ŞEHİR SAĞLIK PROFİL EĞİTİMİ ESKİŞEHİR’DE GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Türkiye Sağlıklı Kentler Birliği tarafından Eskişehir Tepebaşı Belediyesi ev sahipliğinde 19-21 Aralık 2016 tarihlerinde Şehir Sağlık Profili Eğitimi gerçekleştirildi.

Türkiye Sağlıklı Kentler Birliği Şehir Sağlık Profili Eğitimi’nin ilk günü açılış konuşmalarının ardından Birlik Müdürü Murat Ar’ın “Şehir Sağlık Profili Nedir ve Neden Hazırlanmalıdır?” başlıklı sunumu ile ve Prof. Dr. Emine Didem Evci Kiraz’ın “Şehir Sağlığında Disiplinler/Sektörler arası İşbirliği ve Ortak Dil” konulu sunumu devam etti. Gölcük Belediyesi Sağlıklı Şehirler Proje Ofisi tarafından 2014 yılında hazırlanmış olan Gölcük Şehir Sağlık Profili örnek sunumunu Gölcük Belediyesi adına Gölcük Belediyesi Sanat Galerisi Müdürü E. Fatih Bayram gerçekleştirdi. 3 gün süren profil hazırlama eğitimine Gölcük Belediyesi adına E. Fatih Bayram ve Gülay Küçükberber katıldı. Sağlıklı kentler birliğine üye olan 64 belediyeden 12 belediye sertifika almaya hak kazandı. 
Türkiye Sağlıklı Kentler Birliği tarafından Eskişehir Tepebaşı Belediyesi ev sahipliğinde 19-21 Aralık 2016 tarihlerinde Şehir Sağlık Profili Eğitimi gerçekleştirildi.

Türkiye Sağlıklı Kentler Birliği Şehir Sağlık Profili Eğitimi’nin ilk günü açılış konuşmalarının ardından Birlik Müdürü Murat Ar’ın “Şehir Sağlık Profili Nedir ve Neden Hazırlanmalıdır?” başlıklı sunumu ile ve Prof. Dr. Emine Didem Evci Kiraz’ın “Şehir Sağlığında Disiplinler/Sektörler arası İşbirliği ve Ortak Dil” konulu sunumu devam etti.

Gölcük Belediyesi Sağlıklı Şehirler Proje Ofisi tarafından 2014 yılında hazırlanmış olan Gölcük Şehir Sağlık Profili örnek sunumunu Gölcük Belediyesi adına Gölcük Belediyesi Sanat Galerisi Müdürü E. Fatih Bayram gerçekleştirdi.

3 gün süren profil hazırlama eğitimine Gölcük Belediyesi adına E. Fatih Bayram ve Gülay Küçükberber katıldı. Sağlıklı kentler birliğine üye olan 64 belediyeden 12 belediye sertifika almaya hak kazandı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.