LASTİK İŞ
ismail

ŞEHİR TİYATROLARI'NDAN 2 YENİ KOMEDİ

08.02.2020 - 22:20, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

ŞEHİR TİYATROLARI'NDAN 2 YENİ KOMEDİ

ules Verne’ın ünlü romanı ‘80 Günde Devr-i Alem’ ile Becky Mode’un yazdığı ‘Tamamen Doluyuz’ adlı komedi oyunları, SDKM’de prömiyer yapacak.

Jules Verne’nin ünlü romanı ‘80 Günde Devr-i Alem’ ile Becky Mode’un yazdığı ‘Tamamen Doluyuz’ adlı komedi oyunları, Süleyman Demirel Kültür Merkezi(SDKM)’nde prömiyer yapacak. Şehir Tiyatroları sanatçıları tarafından prova çalışmaları yoğun şekilde devam eden oyunlardan  ‘Tamamen Doluyuz’ 12 Şubat Çarşamba günü prömiyerini gerçekleştirecek. Yönetmenlik koltuğunda Kocaeli Şehir Tiyatroları oyuncusu Volkan Dinç bulunuyor. ‘80 Günde Devr-i Alem’in ise yönetmenliğini Gökhan Kocaoğlu üstlenirken prömiyerini 15 Şubat Cumartesi günü yapacak. Şehir Tiyatroları, aynı hafta içinde 2 komedi oyununun prömiyerini yaparak Kocaelili tiyatro severleri gülmeye doyuracak.   AYNI HAFTA İÇİNDE İKİ KOMEDİ OYUNUNUN PRÖMİYERİ YAPILACAK Kocaeli Şehir Tiyatroları bu hafta 2 yeni komedi oyunuyla seyirciyle buluşuyor. 12 Şubat Çarşamba günü seyirciyle buluşacak olan ilk komedi oyunu  ‘Tamamen Doluyuz’ olacak. Aytek Mete Elgün’ün oynayacağı tek perdeli oyun, Türk izleyicisin de yakından takip ettiği Cosby Ailesi adlı dizinin senaristlerinden İngiliz yazar Becky Mode tarafından doksanlı yıllarda yazıldı. Oyunda; New York’un en popüler restoranının bodrum katında rezervasyon telefonlarına bakan, Batı Amerika’nın Orta Bölgesi’nden gelen, kendi mesleğini yapamayan ancak para kazanmak zorunda olduğu için bu işi yapan bir gencin, Noel’e yakın bir iş gününe tanık olacağız.   BEŞ OYUNCU DÜZİNELERCE FARKLI ROLE HAYAT VERECEK Kocaeli Şehir Tiyatroları’nın aynı hafta içinde prömiyer yapacağı ikinci oyun ise Jules Verne’ın 1872 yılında yazdığı ünlü romanı ‘80 Günde Devr-i Alem’ olacak. 15 Şubat Cumartesi günü tiyatro severlerle buluşacak 2 perdelik oyunun yönetmenlik koltuğunda Gökhan Kocaoğlu bulunuyor. Birçok kere sinema ve tiyatro sahnesine taşınmış olup seyircisinden coşkuyla tam not alan oyunda yalnızca beş oyuncu düzinelerce farklı role hayat veriyor. Bu sürükleyici, eğlenceli ve çılgın macera, seyirciyi de içine çekecek. Dünya etrafında fantastik, tehlikeli ve sürprizli bir yolculuğa çıkaracak oyun; ‘İnanmak’ teması üzerine kurulu. Sahneye taşınacak 80 Günde Devr-i Alem’in oyuncu kadrosunda Selim Taylan Ertuğrul, Çiğdem Sarıhan Benli, Levent Muratoğlu, Tekin Ezgütekin ve Utku Oğuz var.  
ules Verne’ın ünlü romanı ‘80 Günde Devr-i Alem’ ile Becky Mode’un yazdığı ‘Tamamen Doluyuz’ adlı komedi oyunları, SDKM’de prömiyer yapacak.

Jules Verne’nin ünlü romanı ‘80 Günde Devr-i Alem’ ile Becky Mode’un yazdığı ‘Tamamen Doluyuz’ adlı komedi oyunları, Süleyman Demirel Kültür Merkezi(SDKM)’nde prömiyer yapacak. Şehir Tiyatroları sanatçıları tarafından prova çalışmaları yoğun şekilde devam eden oyunlardan  ‘Tamamen Doluyuz’ 12 Şubat Çarşamba günü prömiyerini gerçekleştirecek. Yönetmenlik koltuğunda Kocaeli Şehir Tiyatroları oyuncusu Volkan Dinç bulunuyor. ‘80 Günde Devr-i Alem’in ise yönetmenliğini Gökhan Kocaoğlu üstlenirken prömiyerini 15 Şubat Cumartesi günü yapacak. Şehir Tiyatroları, aynı hafta içinde 2 komedi oyununun prömiyerini yaparak Kocaelili tiyatro severleri gülmeye doyuracak.

 

AYNI HAFTA İÇİNDE İKİ KOMEDİ OYUNUNUN PRÖMİYERİ YAPILACAK

Kocaeli Şehir Tiyatroları bu hafta 2 yeni komedi oyunuyla seyirciyle buluşuyor. 12 Şubat Çarşamba günü seyirciyle buluşacak olan ilk komedi oyunu  ‘Tamamen Doluyuz’ olacak. Aytek Mete Elgün’ün oynayacağı tek perdeli oyun, Türk izleyicisin de yakından takip ettiği Cosby Ailesi adlı dizinin senaristlerinden İngiliz yazar Becky Mode tarafından doksanlı yıllarda yazıldı. Oyunda; New York’un en popüler restoranının bodrum katında rezervasyon telefonlarına bakan, Batı Amerika’nın Orta Bölgesi’nden gelen, kendi mesleğini yapamayan ancak para kazanmak zorunda olduğu için bu işi yapan bir gencin, Noel’e yakın bir iş gününe tanık olacağız.

 

BEŞ OYUNCU DÜZİNELERCE FARKLI ROLE HAYAT VERECEK

Kocaeli Şehir Tiyatroları’nın aynı hafta içinde prömiyer yapacağı ikinci oyun ise Jules Verne’ın 1872 yılında yazdığı ünlü romanı ‘80 Günde Devr-i Alem’ olacak. 15 Şubat Cumartesi günü tiyatro severlerle buluşacak 2 perdelik oyunun yönetmenlik koltuğunda Gökhan Kocaoğlu bulunuyor. Birçok kere sinema ve tiyatro sahnesine taşınmış olup seyircisinden coşkuyla tam not alan oyunda yalnızca beş oyuncu düzinelerce farklı role hayat veriyor. Bu sürükleyici, eğlenceli ve çılgın macera, seyirciyi de içine çekecek. Dünya etrafında fantastik, tehlikeli ve sürprizli bir yolculuğa çıkaracak oyun; ‘İnanmak’ teması üzerine kurulu. Sahneye taşınacak 80 Günde Devr-i Alem’in oyuncu kadrosunda Selim Taylan Ertuğrul, Çiğdem Sarıhan Benli, Levent Muratoğlu, Tekin Ezgütekin ve Utku Oğuz var.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.