ŞEHİRLERARASI SEYEHAT 1 HAZİRAN DA BAŞLIYOR

Gündem 28.05.2020 - 20:15, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

ŞEHİRLERARASI SEYEHAT 1 HAZİRAN DA BAŞLIYOR

15 ilde devam eden şehirlerarası seyahat yasağı, 1 Haziran da kaldırılıyor. 30-31 Mayıs da sokağa çıkma son defa kısıtlanacak...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sona eren kabine toplantısından sonra açıklama yaptı. Erdoğan'ın açıklamaları şöyle 65 yaş üstü sokağa çıkma yasağı devam edecek Düğün Salonu ve spor salonları 1 HAziran da itibaren açılacak Cumhurbaşkanı Erdoğan, restoranlar, kafeler, plajlar gibi birçok işyerinin açıldığını söylerken, eğlence mekanları ile nargile satılan yerlerin kapsam dışı bırakıldığını açıkladı. 65 yaş üstü için sokağa çıkma kısıtlamasının sürdüğünü belirten Erdoğan, 20 yaş altı sokağa çıkma kısıtlamasının 18 yaş altına uygulanacak şekilde değiştirildiğini belirtti. Şehirler arası seyahat kısıtlamasının da kalktığını belirten Erdoğan, "Açık havada oturma yerleri olan yerlerdeki konserler saat 24.00 ile sınırlı olmak üzere başlayabilecek" dedi.  
15 ilde devam eden şehirlerarası seyahat yasağı, 1 Haziran da kaldırılıyor. 30-31 Mayıs da sokağa çıkma son defa kısıtlanacak...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sona eren kabine toplantısından sonra açıklama yaptı.

Erdoğan'ın açıklamaları şöyle

65 yaş üstü sokağa çıkma yasağı devam edecek

Düğün Salonu ve spor salonları 1 HAziran da itibaren açılacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan, restoranlar, kafeler, plajlar gibi birçok işyerinin açıldığını söylerken, eğlence mekanları ile nargile satılan yerlerin kapsam dışı bırakıldığını açıkladı.

65 yaş üstü için sokağa çıkma kısıtlamasının sürdüğünü belirten Erdoğan, 20 yaş altı sokağa çıkma kısıtlamasının 18 yaş altına uygulanacak şekilde değiştirildiğini belirtti. Şehirler arası seyahat kısıtlamasının da kalktığını belirten Erdoğan, "Açık havada oturma yerleri olan yerlerdeki konserler saat 24.00 ile sınırlı olmak üzere başlayabilecek" dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.