LASTİK İŞ
ismail

ŞEHİT ABLAK’IN İSMİ ÜST GEÇİDE VERİLİYOR

04.12.2019 - 11:00, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

ŞEHİT ABLAK’IN İSMİ ÜST GEÇİDE VERİLİYOR

Gölcük Belediye Meclisi Aralık Ayı Olağan Toplantısı belediye meclis salonunda, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer başkanlığında, meclis üyelerinin katılımı ile gerçekleştirildi.

   Toplantıda, gündemdeki beş madde oy birliği ile kabul edildi. Gölcük Belediye Meclisi Aralık Ayı Olağan Toplantısı, dün Gölcük Belediye Meclis Salonunda yapıldı. Toplantıya Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, belediye meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaş katılım gösterdi. Toplantıda ilk olarak şehit olan iki askerimiz adına bir dakikalık saygı duruşunda bulunuldu. Sonrasında gündemin ilk maddesine geçildi. ULAŞLI’YA MÜJDELİ HABER Gündemin ilk maddesi olan “Donanma Mahallesi 377 Ada 2 numaralı parsel imar plan tadilat teklifi komisyon raporu”, belediye meclis üyelerinin oy birliği ile kabul edildi. Gündemin ikinci maddesinde “A. Ulaşlı 788 Ada 5 parseldeki belediye hizmet binasının Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ne tahsisi” konusu görüşüldü. Başkan Sezer, bu konuda bilgiler vererek “Söz konusu bina, Ulaşlı Belediyesi’nin binasıydı. Belediyelerin birleştirilmesinden sonra Gölcük Anadolu Lisesi olarak kullanıldı. Bu okulumuzun da yeni binasına taşınması ile bina boş kaldı. Biz de Milli Eğitim’e bu binanın kullanılıp kullanılmayacağını sorduk. Onlar da kullanılmayacağını belirtince binanın sosyal amaçlı kullanılması yönünde karar çıktı. Alt katı gençlik faaliyetleri adına, üst katı ise kurs merkezi olarak kullanılacak. Söz konusu binanın beş yıllığına tahsisi burada oylayacağız” dedi. Bu madde, oy birliği ile kabul edildi. ŞEHİT ABLAK’IN İSMİ ÜSTGEÇİDE VERİLİYOR Gündemin üçüncü maddesi olan “2019 Mali yılı Bütçesi ödenek aktarma” konusu, plan bütçe komisyonuna, oy birliği ile havale edildi. Gündemin dördüncü maddesinde, “Hamidiye 121 ada, 12 parsel sayılı taşınmaz üzerinde açık halı saha yapımının Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ile ortak proje kapsamında gerçekleştirilmesi” konusu görüşüldü. Bu madde, oy birliği ile kabul edildi. Gündemin son maddesinde ise geçtiğimiz haftalarda şehit olan ve ilçemizde ikamet eden Şehit Teğmen Kamuran Ablak’ın isminin bir üstgeçide verilmesi konusu görüşüldü. Gölcük’te bulunan Dörtyol mevkiindeki üstgeçide şehidimizin adının verilmesi konusu, oy birliği ile kabul edildi.
Gölcük Belediye Meclisi Aralık Ayı Olağan Toplantısı belediye meclis salonunda, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer başkanlığında, meclis üyelerinin katılımı ile gerçekleştirildi.

 

 Toplantıda, gündemdeki beş madde oy birliği ile kabul edildi.

Gölcük Belediye Meclisi Aralık Ayı Olağan Toplantısı, dün Gölcük Belediye Meclis Salonunda yapıldı. Toplantıya Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, belediye meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaş katılım gösterdi. Toplantıda ilk olarak şehit olan iki askerimiz adına bir dakikalık saygı duruşunda bulunuldu. Sonrasında gündemin ilk maddesine geçildi.

ULAŞLI’YA MÜJDELİ HABER

Gündemin ilk maddesi olan “Donanma Mahallesi 377 Ada 2 numaralı parsel imar plan tadilat teklifi komisyon raporu”, belediye meclis üyelerinin oy birliği ile kabul edildi. Gündemin ikinci maddesinde “A. Ulaşlı 788 Ada 5 parseldeki belediye hizmet binasının Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ne tahsisi” konusu görüşüldü. Başkan Sezer, bu konuda bilgiler vererek “Söz konusu bina, Ulaşlı Belediyesi’nin binasıydı. Belediyelerin birleştirilmesinden sonra Gölcük Anadolu Lisesi olarak kullanıldı. Bu okulumuzun da yeni binasına taşınması ile bina boş kaldı. Biz de Milli Eğitim’e bu binanın kullanılıp kullanılmayacağını sorduk. Onlar da kullanılmayacağını belirtince binanın sosyal amaçlı kullanılması yönünde karar çıktı. Alt katı gençlik faaliyetleri adına, üst katı ise kurs merkezi olarak kullanılacak. Söz konusu binanın beş yıllığına tahsisi burada oylayacağız” dedi. Bu madde, oy birliği ile kabul edildi.

ŞEHİT ABLAK’IN İSMİ ÜSTGEÇİDE VERİLİYOR

Gündemin üçüncü maddesi olan “2019 Mali yılı Bütçesi ödenek aktarma” konusu, plan bütçe komisyonuna, oy birliği ile havale edildi. Gündemin dördüncü maddesinde, “Hamidiye 121 ada, 12 parsel sayılı taşınmaz üzerinde açık halı saha yapımının Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ile ortak proje kapsamında gerçekleştirilmesi” konusu görüşüldü. Bu madde, oy birliği ile kabul edildi. Gündemin son maddesinde ise geçtiğimiz haftalarda şehit olan ve ilçemizde ikamet eden Şehit Teğmen Kamuran Ablak’ın isminin bir üstgeçide verilmesi konusu görüşüldü. Gölcük’te bulunan Dörtyol mevkiindeki üstgeçide şehidimizin adının verilmesi konusu, oy birliği ile kabul edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.