LASTİK İŞ

ŞEHİT AİLELERİ İÇİN KERMES

11.11.2019 - 17:15, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

ŞEHİT AİLELERİ İÇİN KERMES

Cumhurbaşkanımızın esi Emine Erdoğan'ın himayesinde Toplumsal Gelişim Merkezi Eğitim ve Sosyal Dayanışma Derneği (TOGEM) adı altında şehit ailelerine yardım olarak açılan kermeste Gölcük Kursiyerlerin yaptıkları eserleri kermeste satılarak toplanan para şehit ailelerine yardı olarak verilecek.

Toplumsal Gelişim Merkezi Eğitim ve Sosyal Dayanışma Derneği (TOGEM) bünyesinde ve Cumhurbaşkanımızın esi Emine Erdoğan'ın himayesinde 5 Aralık ile 8 Aralık tarihinde Şehit ailelerine yönelik kermes Ankara'da düzenleniyor. Şehit ailelerine yardım amaçlı olarak açılan kermese ülke genelinde gerekli yardımlar yapılırken, ilçemiz Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü bünyesinde kur eğitimi alan kursiyerler yaptıkları eserleri kermese gönderilmesi için ilçe Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğüne teslim edildi.  Biri birinden Güzel eserleri teslim alan Gölcük Halk Eğitim Müdürü Orhan Temiz Şu açıklamayı yaptı. Orhan Temiz; “öncelikle bu katkılardan dolayı kursiyerlerimize teşekkür ederim, Cumhurbaşkanımızın esi Emine Erdoğan Hanımefendi himayesinde TOGEM bünyesinde şehit ailelerine yardım olarak Anakara'da kermes açılıyor. Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğümüz bünyesinde eğitim gören kursiyerlerimiz biri birinden güzel ve değerli eserler yaptılar. Bu eserleri kendileri Ankara'ya gönderilmek Üzere müdürlüğümüze getirdiler. Bende bu eserleri bu gün Kocaeli Valiliğimize teslim ediyorum” dedi. Fahri Haner   
Cumhurbaşkanımızın esi Emine Erdoğan'ın himayesinde Toplumsal Gelişim Merkezi Eğitim ve Sosyal Dayanışma Derneği (TOGEM) adı altında şehit ailelerine yardım olarak açılan kermeste Gölcük Kursiyerlerin yaptıkları eserleri kermeste satılarak toplanan para şehit ailelerine yardı olarak verilecek.

Toplumsal Gelişim Merkezi Eğitim ve Sosyal Dayanışma Derneği (TOGEM) bünyesinde ve Cumhurbaşkanımızın esi Emine Erdoğan'ın himayesinde 5 Aralık ile 8 Aralık tarihinde Şehit ailelerine yönelik kermes Ankara'da düzenleniyor. Şehit ailelerine yardım amaçlı olarak açılan kermese ülke genelinde gerekli yardımlar yapılırken, ilçemiz Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü bünyesinde kur eğitimi alan kursiyerler yaptıkları eserleri kermese gönderilmesi için ilçe Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğüne teslim edildi. 

Biri birinden Güzel eserleri teslim alan Gölcük Halk Eğitim Müdürü Orhan Temiz Şu açıklamayı yaptı. Orhan Temiz; “öncelikle bu katkılardan dolayı kursiyerlerimize teşekkür ederim, Cumhurbaşkanımızın esi Emine Erdoğan Hanımefendi himayesinde TOGEM bünyesinde şehit ailelerine yardım olarak Anakara'da kermes açılıyor. Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğümüz bünyesinde eğitim gören kursiyerlerimiz biri birinden güzel ve değerli eserler yaptılar. Bu eserleri kendileri Ankara'ya gönderilmek Üzere müdürlüğümüze getirdiler. Bende bu eserleri bu gün Kocaeli Valiliğimize teslim ediyorum” dedi.

Fahri Haner   

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.