ŞEHİT ANNESİNİ UNUTMADILAR

11.05.2020 - 17:14, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

ŞEHİT ANNESİNİ UNUTMADILAR

Gölcük Vergi Dairesi Müdürü Tacettin Turgut ve Müdür Yardımcısı Murat Can şehit ailesini ziyaret etti. Gölcük Vergi Dairesi Müdürü Tacettin Turgut ve Müdür Yardımcısı Murat Can Şehit Üsteğmen İsmail Demircan'ın annesini ziyaret ederek Anneler gününü kutladı.Turgut “Şehitlerimizin emaneti olan annelerimizin her fırsatta yanlarında olmaya çalışıyoruz. Bu vatan ve bayrak için şehit olan kahramanlarımızı bir kez daha rahmet ve minnetle anıyoruz"dedi.  

Gölcük Vergi Dairesi Müdürü Tacettin Turgut ve Müdür Yardımcısı Murat Can şehit ailesini ziyaret etti.

Gölcük Vergi Dairesi Müdürü Tacettin Turgut ve Müdür Yardımcısı Murat Can Şehit Üsteğmen İsmail Demircan'ın annesini ziyaret ederek Anneler gününü kutladı.Turgut “Şehitlerimizin emaneti olan annelerimizin her fırsatta yanlarında olmaya çalışıyoruz. Bu vatan ve bayrak için şehit olan kahramanlarımızı bir kez daha rahmet ve minnetle anıyoruz"dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.