LASTİK İŞ
ismail

ŞEHİT BAYRAM ÖZDERE KABRİ BAŞINDA DUALARLA ANILDI

22.01.2020 - 16:22, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

ŞEHİT BAYRAM ÖZDERE KABRİ BAŞINDA DUALARLA ANILDI

Şırnak'ın Cizre İlçesi'nde 4 yıl önce hain, bölücü terör örgütü ile girdiği çatışmada şehit olan Gölcüklü Özel Harekat Polisi Bayram Özdere kabri başında dualarla anıldı.

Şırnak'ın Cizre İlçesi'nde, 22 Ocak 2016 tarihinde bölücü, hain terör örgütü PKK'lı teröristlerle girdiği çatışmada şehit olan Gölcüklü Özel Harekat Polisi Bayram Özdere, Gölcük Şehitlik Mezarlığı’nda bulunan kabri başında düzenlenen törenle anıldı.   ŞEHİT ÖZDERE DUALARLA ANILDI  Törene; Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, AK Parti İlçe Başkanı Çetin Seymen, şehidimizin ailesi, akrabaları, yakınları ile birlikte Özel Harekat Polisleri katıldı. Anma töreninde hocalar tarafından Kuran-ı Kerim tilaveti gerçekleştirildi ve ardından başta Şehidimiz Bayram Özdere olmak üzere tüm şehitlerimiz için dua yapıldı ve tören son buldu. 
Şırnak'ın Cizre İlçesi'nde 4 yıl önce hain, bölücü terör örgütü ile girdiği çatışmada şehit olan Gölcüklü Özel Harekat Polisi Bayram Özdere kabri başında dualarla anıldı.

Şırnak'ın Cizre İlçesi'nde, 22 Ocak 2016 tarihinde bölücü, hain terör örgütü PKK'lı teröristlerle girdiği çatışmada şehit olan Gölcüklü Özel Harekat Polisi Bayram Özdere, Gölcük Şehitlik Mezarlığı’nda bulunan kabri başında düzenlenen törenle anıldı.

 

ŞEHİT ÖZDERE DUALARLA ANILDI 

Törene; Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, AK Parti İlçe Başkanı Çetin Seymen, şehidimizin ailesi, akrabaları, yakınları ile birlikte Özel Harekat Polisleri katıldı. Anma töreninde hocalar tarafından Kuran-ı Kerim tilaveti gerçekleştirildi ve ardından başta Şehidimiz Bayram Özdere olmak üzere tüm şehitlerimiz için dua yapıldı ve tören son buldu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.