ŞEHİT BİNBAŞI AKDENİZ KABRİ BAŞINDA ANILACAK

11.10.2018 - 16:45, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

ŞEHİT BİNBAŞI AKDENİZ KABRİ BAŞINDA ANILACAK

Görev uçuşu sırasında içinde bulunduğu askeri helikopterin düşmesi sonucu şehit olan Deniz Pilot Binbaşı Deniz Akdeniz, bugün kabri başında dualarla anılacak.

Gölcük Belediyesi, Gölcük'ün Şehitlerini anmaya devam ediyor. Kocaeli’de, 12 Ekim 2014 yılında görev uçuşu sırasında askeri bir helikopterin düşmesi sonucu şehit olan iki çocuk babası Deniz Pilot Binbaşı Deniz Akdeniz, bugün saat: 15.30 da Gölcük 17 Ağustos Şehitlik Mezarlığındaki kabri başında Kuran-ı Kerim ve dualara anılacak Kocaeli’den eğitim için Konya’ya gitmek üzere Cengiz Topel Havaalanı’ndan kalkarak kısa bir süre sonra Kartepe ilçesi Karaardıç mevkisinde düşen S-70B Sikorsky tipi helikopterin içerisinde bulunan dört şehitten biri olan Deniz Pilot Binbaşı'nın sene-i devriyesine ailesi ve sevenleri de katılacak.
Görev uçuşu sırasında içinde bulunduğu askeri helikopterin düşmesi sonucu şehit olan Deniz Pilot Binbaşı Deniz Akdeniz, bugün kabri başında dualarla anılacak.

Gölcük Belediyesi, Gölcük'ün Şehitlerini anmaya devam ediyor. Kocaeli’de, 12 Ekim 2014 yılında görev uçuşu sırasında askeri bir helikopterin düşmesi sonucu şehit olan iki çocuk babası Deniz Pilot Binbaşı Deniz Akdeniz, bugün saat: 15.30 da Gölcük 17 Ağustos Şehitlik Mezarlığındaki kabri başında Kuran-ı Kerim ve dualara anılacak

Kocaeli’den eğitim için Konya’ya gitmek üzere Cengiz Topel Havaalanı’ndan kalkarak kısa bir süre sonra Kartepe ilçesi Karaardıç mevkisinde düşen S-70B Sikorsky tipi helikopterin içerisinde bulunan dört şehitten biri olan Deniz Pilot Binbaşı'nın sene-i devriyesine ailesi ve sevenleri de katılacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.