LASTİK İŞ

ŞEHİT BİNBAŞI DUALARLA ANILDI

12.10.2018 - 17:38, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

ŞEHİT BİNBAŞI DUALARLA ANILDI

Dört yıl önce helikopterin düşmesi nedeniyle şehit olan Pilot Binbaşı Deniz Akdeniz kabri başında dualarla anıldı.

S-70B Skorsky tipi helikopterin 13 Ekim 2014 tarihinde Cengiz Topel Havalimanı’ndan kalkması ve bir süre sonrasında düşmesi nedeniyle şehit olan Deniz Pilot Binbaşı Deniz Akdeniz, Gölcük Şehitlik Mezarlığı’nda düzenlenen tören ile son yolculuğuna uğurlanmıştı.   Kabri Başında Anıldı Aradan geçen 4 yıl acıları dindirmezken, şehit pilot ilçemizdeki kabri başında, başta ailesi olmak üzere, İlçe Kaymakamı Mustafa Altıntaş, Gölcük Belediye Başkan Vekili Sedat Kul, Başkan Yardımcısı İbrahim Tektaş, Meclis Üyeleri, Siyasi Parti Temsilcileri, Daire Müdürleri ve mesai arkadaşlarının katılımı ile anıldı. Derin üzüntünün yaşandığı anma töreninde dualar edilirken, mezarı başına da karanfiller bırakıldı. Şehidin oğlu Doruk, kaza olduğunda 1 yaşındayken, bugün 5 yaşına geldi ve babasının kabri başında ki anma törenine o da katıldı.
Dört yıl önce helikopterin düşmesi nedeniyle şehit olan Pilot Binbaşı Deniz Akdeniz kabri başında dualarla anıldı.

S-70B Skorsky tipi helikopterin 13 Ekim 2014 tarihinde Cengiz Topel Havalimanı’ndan kalkması ve bir süre sonrasında düşmesi nedeniyle şehit olan Deniz Pilot Binbaşı Deniz Akdeniz, Gölcük Şehitlik Mezarlığı’nda düzenlenen tören ile son yolculuğuna uğurlanmıştı.

 

Kabri Başında Anıldı

Aradan geçen 4 yıl acıları dindirmezken, şehit pilot ilçemizdeki kabri başında, başta ailesi olmak üzere, İlçe Kaymakamı Mustafa Altıntaş, Gölcük Belediye Başkan Vekili Sedat Kul, Başkan Yardımcısı İbrahim Tektaş, Meclis Üyeleri, Siyasi Parti Temsilcileri, Daire Müdürleri ve mesai arkadaşlarının katılımı ile anıldı.

Derin üzüntünün yaşandığı anma töreninde dualar edilirken, mezarı başına da karanfiller bırakıldı. Şehidin oğlu Doruk, kaza olduğunda 1 yaşındayken, bugün 5 yaşına geldi ve babasının kabri başında ki anma törenine o da katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.