LASTİK İŞ
ismail

ŞEHİT ÇOCUKLARINDAN SÜNNETE DAVET

30.06.2017 - 13:27, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

ŞEHİT ÇOCUKLARINDAN SÜNNETE DAVET

Şehit Ömer Burak Öğüt’ün çocukları sünnet davetiyelerini vermek için Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş’e ziyarette bulundular.

İki sene önce İzmit Cengiz Topel Havaalanı'ndan Konya'ya gitmek üzere havalanan helikopter Kartepe’de düşmüş ve dört askerimiz şehit olmuştu. O askerlerden biri olan Şehit  Ast. Üçvş Ömer Burak Öğüt’ün eşi Eda Nur Öğüt, çocukları Berk ve Bora erkekliğe ilk adımı atacakları sünnet törenlerinin davetiyesini Başkan Ellibeş’e takdim etmek için başkanlık makamına geldiler. Başkan Ellibeş’in elini öperek sünnet davetiyesini veren çocukların erkekliğe ilk adımı atacaklarından doğan heyecanları gözlerinden okunuyordu. Şehitlerimizin geride kalan anne-baba eş ve çocukları ile kardeşlerinin milletimizin ve devletimizin en kutsal emanetleri olduğunu kaydeden Başkan Ellibeş, “Bizler şehit ailelerimizin emanetleri ailelerinin her zaman yanındayız. İhtiyaç, sıkıntı veya çözülmesi gereken bir konu varsa elimizden geleni yapmaya her zaman hazırız. Biz sizleri kendi ailelerimiz olarak görüyoruz. Aziz vatan toprakları şehitlerimiz ve gazilerimizin fedakârlıkları sayesinde bizlere vatan olmuştur. Şehitlerimizin hakkını ne yapsak ödeyemeyiz. Bugünlerimizi şehitlerimize ve gazilerimize borçluyuz. Şehit ailelerimizin sıkıntıları ve sorunları bizim sıkıntımız, bizim sorunlarımızdır. Devletimizin bütün kapıları şehit ailelerimize her zaman açıktır. Şehidimiz emanetleri olan Berk ve Bora’nın sünnet cemiyetine katılarak, erkekliğe ilk adımı atacakları günde yanlarında olmak bize mutluluk verecektir” dedi.
Şehit Ömer Burak Öğüt’ün çocukları sünnet davetiyelerini vermek için Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş’e ziyarette bulundular.

İki sene önce İzmit Cengiz Topel Havaalanı'ndan Konya'ya gitmek üzere havalanan helikopter Kartepe’de düşmüş ve dört askerimiz şehit olmuştu. O askerlerden biri olan Şehit  Ast. Üçvş Ömer Burak Öğüt’ün eşi Eda Nur Öğüt, çocukları Berk ve Bora erkekliğe ilk adımı atacakları sünnet törenlerinin davetiyesini Başkan Ellibeş’e takdim etmek için başkanlık makamına geldiler. Başkan Ellibeş’in elini öperek sünnet davetiyesini veren çocukların erkekliğe ilk adımı atacaklarından doğan heyecanları gözlerinden okunuyordu.

Şehitlerimizin geride kalan anne-baba eş ve çocukları ile kardeşlerinin milletimizin ve devletimizin en kutsal emanetleri olduğunu kaydeden Başkan Ellibeş, “Bizler şehit ailelerimizin emanetleri ailelerinin her zaman yanındayız. İhtiyaç, sıkıntı veya çözülmesi gereken bir konu varsa elimizden geleni yapmaya her zaman hazırız. Biz sizleri kendi ailelerimiz olarak görüyoruz. Aziz vatan toprakları şehitlerimiz ve gazilerimizin fedakârlıkları sayesinde bizlere vatan olmuştur. Şehitlerimizin hakkını ne yapsak ödeyemeyiz. Bugünlerimizi şehitlerimize ve gazilerimize borçluyuz. Şehit ailelerimizin sıkıntıları ve sorunları bizim sıkıntımız, bizim sorunlarımızdır. Devletimizin bütün kapıları şehit ailelerimize her zaman açıktır. Şehidimiz emanetleri olan Berk ve Bora’nın sünnet cemiyetine katılarak, erkekliğe ilk adımı atacakları günde yanlarında olmak bize mutluluk verecektir” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.