LASTİK İŞ
ismail

ŞEHİT MURAT İLERİGELEN YAYA ÜST GEÇİDİ’NDE YENİLEME ÇALIŞMASI BAŞLADI

Gündem 24.11.2020 - 14:51, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

ŞEHİT MURAT İLERİGELEN YAYA ÜST GEÇİDİ’NDE YENİLEME ÇALIŞMASI BAŞLADI

Gölcük Belediyesi Hizmet Binası önünde ve Donanma Mahallesi minibüs terminali yanına 2 yeni üst yapılmasının ardından diğer üst geçitlerde yenileme çalışmaları devam ediyor.

Gölcük Belediyesi, kentin içinden geçen D-130 Karayolu nedeniyle vatandaşların karşıdan karşıya geçmek için kullandığı üst geçitlerde bakım ve onarım çalışmalarına aralıksız devam ediyor. İlçedeki tüm üst geçitlerin bakım, onarım, boya ve aydınlatma çalışmalarını yapan Gölcük Belediyesi, bugün de; Şehit Murat İlerigelen Yaya Üst Geçidi’nde yenileme çalışmasına başladı. Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer de çalışmayı yerinde inceledi.    TAMAMIN BAKIM VE ONARIMI YAPILMIŞ OLACAK Başkan Sezer yaptığı açıklamada: “Gölcük Belediyesi Hizmet Binası önünde ve Donanma Mahallesi minibüs terminali yanına 2 yeni yeni üst yapılmış, Gölcük Belediyesi ekiplerimiz tarafından, ilçemiz genelindeki tüm üst geçitlerin bakım, onarım, boya ve aydınlatmaları yapılmaya başlanmıştı. Bugün de; Şehit Murat İlerigelen Yaya Üst Geçidi’nin korozyonlu merdiven basamaklarını, Gölcük Belediyesi Makine İkmal Bakım ve Onarım Müdürlüğümüz bünyesinde imal edilen merdivenlerle yenilemeye başladık. Bu çalışmanın ardından; üst geçit, yine ekiplerimiz tarafından boyanacak. Bu üst geçidimizin tamamlanması sonrasında, aynı çalışma, Şehit Kamuran Ablak Yaya Üst Geçidi’nde de yapılacak ve yaya üst geçitleri bakım ve onarım programımızı tamamlamış olacağız” dedi.
Gölcük Belediyesi Hizmet Binası önünde ve Donanma Mahallesi minibüs terminali yanına 2 yeni üst yapılmasının ardından diğer üst geçitlerde yenileme çalışmaları devam ediyor.

Gölcük Belediyesi, kentin içinden geçen D-130 Karayolu nedeniyle vatandaşların karşıdan karşıya geçmek için kullandığı üst geçitlerde bakım ve onarım çalışmalarına aralıksız devam ediyor. İlçedeki tüm üst geçitlerin bakım, onarım, boya ve aydınlatma çalışmalarını yapan Gölcük Belediyesi, bugün de; Şehit Murat İlerigelen Yaya Üst Geçidi’nde yenileme çalışmasına başladı. Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer de çalışmayı yerinde inceledi.   

TAMAMIN BAKIM VE ONARIMI YAPILMIŞ OLACAK

Başkan Sezer yaptığı açıklamada: “Gölcük Belediyesi Hizmet Binası önünde ve Donanma Mahallesi minibüs terminali yanına 2 yeni yeni üst yapılmış, Gölcük Belediyesi ekiplerimiz tarafından, ilçemiz genelindeki tüm üst geçitlerin bakım, onarım, boya ve aydınlatmaları yapılmaya başlanmıştı. Bugün de; Şehit Murat İlerigelen Yaya Üst Geçidi’nin korozyonlu merdiven basamaklarını, Gölcük Belediyesi Makine İkmal Bakım ve Onarım Müdürlüğümüz bünyesinde imal edilen merdivenlerle yenilemeye başladık. Bu çalışmanın ardından; üst geçit, yine ekiplerimiz tarafından boyanacak. Bu üst geçidimizin tamamlanması sonrasında, aynı çalışma, Şehit Kamuran Ablak Yaya Üst Geçidi’nde de yapılacak ve yaya üst geçitleri bakım ve onarım programımızı tamamlamış olacağız” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.