LASTİK İŞ
ismail

ŞEHİT ÖĞRETMENLER ANISINA KİTAPLAR YOLA ÇIKTI

Gündem 07.06.2018 - 19:13, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

ŞEHİT ÖĞRETMENLER ANISINA KİTAPLAR YOLA ÇIKTI

10. Kocaeli Kitap Fuarı’ndaki Kitap Kumbarasında toplanan 18 koli kitap, şehit öğretmenler Aybüke Yalçın ve Necmettin Yılmaz’ın anısına kurulan kütüphanelere gönderildi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi bu yıl düzenlenen 10. Kocaeli Kitap Fuarı’nda yine çok önemli bir sosyal sorumluluk projesine imza atmıştı. Her yıl geleneksel hale gelen Kitap Kumbarasında bu sene biriken kitaplar, terör örgütü tarafından şehit edilen Aybüke Yalçın ve Necmettin Yılmaz öğretmenler için toplandı. Şehit öğretmenlerimiz için Batman ve Şanlıurfa’da yaptırılan kütüphanelere gönderilmek üzere toplanan 18 koli kitap yola çıktı.   ‘’ÇOCUK DEYİP GEÇME, GÜN GELİR VATAN KURTARIR’’ Batman’ın Kozluk ilçesinde şehit edilen öğretmen Aybüke Yalçın ile Tunceli Pülümür yolunda şehit edilen öğretmen Necmettin Yılmaz adına okullarda kütüphaneler oluşturulmuştu. ‘’Çocuk deyip geçme... Okut, öğret ve nihayet... Gün olur Fethi Sekin, Ömer Halisdemir olur vatan kurtarır, gün gelir Aybüke öğretmen, Necmettin öğretmen olur nice güzel nesiller yetiştirir…’’ sloganıyla yola çıkan Kocaeli büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı, 10. Kitap Fuarı’ndaki Kitap Kumbarasında toplanan kitapları, her iki şehit öğretmenimiz anısına açılan kütüphanelere gönderdi.   BATMAN VE ŞANLIURFA’YA GÖNDERİLDİ Kocaeli İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün belirlediği Batman ve Şanlıurfa’daki kütüphanelere PTT Kargo aracılığıyla 18 koli kitap ilçe milli eğitim müdürlüklerine yollandı. 10. Kocaeli Kitap Fuarı’nda şehit öğretmenlerimizin anısına açılan kütüphanelere gönderilmek üzere konulan Kitap Kumbarası, yoğun ilgi görmüş, kitapseverler evlerinden getirdikleri veya fuardan aldıkları kitapları kumbaraya atmıştı. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi olarak, halkımıza gösterdikleri bu duyarlılıktan dolayı teşekkür ediyoruz.  
10. Kocaeli Kitap Fuarı’ndaki Kitap Kumbarasında toplanan 18 koli kitap, şehit öğretmenler Aybüke Yalçın ve Necmettin Yılmaz’ın anısına kurulan kütüphanelere gönderildi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi bu yıl düzenlenen 10. Kocaeli Kitap Fuarı’nda yine çok önemli bir sosyal sorumluluk projesine imza atmıştı. Her yıl geleneksel hale gelen Kitap Kumbarasında bu sene biriken kitaplar, terör örgütü tarafından şehit edilen Aybüke Yalçın ve Necmettin Yılmaz öğretmenler için toplandı. Şehit öğretmenlerimiz için Batman ve Şanlıurfa’da yaptırılan kütüphanelere gönderilmek üzere toplanan 18 koli kitap yola çıktı.

 

‘’ÇOCUK DEYİP GEÇME, GÜN GELİR VATAN KURTARIR’’

Batman’ın Kozluk ilçesinde şehit edilen öğretmen Aybüke Yalçın ile Tunceli Pülümür yolunda şehit edilen öğretmen Necmettin Yılmaz adına okullarda kütüphaneler oluşturulmuştu. ‘’Çocuk deyip geçme... Okut, öğret ve nihayet... Gün olur Fethi Sekin, Ömer Halisdemir olur vatan kurtarır, gün gelir Aybüke öğretmen, Necmettin öğretmen olur nice güzel nesiller yetiştirir…’’ sloganıyla yola çıkan Kocaeli büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı, 10. Kitap Fuarı’ndaki Kitap Kumbarasında toplanan kitapları, her iki şehit öğretmenimiz anısına açılan kütüphanelere gönderdi.

 

BATMAN VE ŞANLIURFA’YA GÖNDERİLDİ

Kocaeli İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün belirlediği Batman ve Şanlıurfa’daki kütüphanelere PTT Kargo aracılığıyla 18 koli kitap ilçe milli eğitim müdürlüklerine yollandı. 10. Kocaeli Kitap Fuarı’nda şehit öğretmenlerimizin anısına açılan kütüphanelere gönderilmek üzere konulan Kitap Kumbarası, yoğun ilgi görmüş, kitapseverler evlerinden getirdikleri veya fuardan aldıkları kitapları kumbaraya atmıştı. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi olarak, halkımıza gösterdikleri bu duyarlılıktan dolayı teşekkür ediyoruz.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.