LASTİK İŞ
ismail

ŞEHİT VE GAZİLERİMİZE MİNNETTARIZ

Gölcük 19.09.2016 - 06:45, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

ŞEHİT VE GAZİLERİMİZE MİNNETTARIZ

Kaymakam Adem Yazıcı, GAziler ünü nedeni ile bir açıklama yaptı. Kaymakam Yazıcı'nın açıklaması şöyle :

    Bilindiği üzere T.B.M.M tarafından Cumhuriyeti’mizin kurucusu büyük komutan Mustafa Kemal ATATÜRK’ e gazilik unvanının verildiği 19 Eylül 1921 tarihi Gaziler Günü olarak kabul edilmiştir.     Tarih boyunca vatanı, bayrağı ve bağımsızlığı uğruna mücadeleler veren Türk Milleti bu uğurda her zaman seve seve canını ortaya koymuş ya şehitlik ya da gazilik mertebesine erişmiştir. Türkiye Cumhuriyeti’nin kurulması Yüce Milletimizin bu fedakârlığı ve inancı sayesinde olmuştur. Üzerinde bağımsız bir şekilde yaşadığımız bu vatanı canları pahasına korumuş olan tüm gazi ve şehitlerimize Büyük Türk milleti her zaman minnettar kalacak ve dün olduğu gibi bugün de vatanının bölünmez bütünlüğünü, bayrağını, bağımsızlığını ve vatan toprağını canı pahasına koruyacak ve savunacaktır. Milletimiz, vatanı ve bağımsızlığı için tarih boyunca birlik ve beraberlik içinde tüm zorluklara göğüs germiş; gerektiğinde canını vermekten çekinmeyip, milletimizin daima büyük zaferlere ulaşmasını, hür ve müstakil yaşamasını sağlamıştır.          Bu anlamlı günde başta Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK olmak üzere bu vatanı bizlere kazandıran ve emanet eden tüm silah arkadaşlarına, kahramanlıkları ile her zaman gurur duyduğumuz gazilerimize minnet ve şükranlarımızı sunuyorum. Başta vatanımızın varlığı, birliği ve beraberliği için her dönemde canlarını feda eden aziz şehitlerimiz olmak üzere ebediyete intikal eden gazilerimize Cenabı Allahtan rahmet diliyor, tüm gazilerimizin bu anlamlı gününü kutluyorum.        
Kaymakam Adem Yazıcı, GAziler ünü nedeni ile bir açıklama yaptı. Kaymakam Yazıcı'nın açıklaması şöyle :

    Bilindiği üzere T.B.M.M tarafından Cumhuriyeti’mizin kurucusu büyük komutan Mustafa Kemal ATATÜRK’ e gazilik unvanının verildiği 19 Eylül 1921 tarihi Gaziler Günü olarak kabul edilmiştir.

    Tarih boyunca vatanı, bayrağı ve bağımsızlığı uğruna mücadeleler veren Türk Milleti bu uğurda her zaman seve seve canını ortaya koymuş ya şehitlik ya da gazilik mertebesine erişmiştir. Türkiye Cumhuriyeti’nin kurulması Yüce Milletimizin bu fedakârlığı ve inancı sayesinde olmuştur. Üzerinde bağımsız bir şekilde yaşadığımız bu vatanı canları pahasına korumuş olan tüm gazi ve şehitlerimize Büyük Türk milleti her zaman minnettar kalacak ve dün olduğu gibi bugün de vatanının bölünmez bütünlüğünü, bayrağını, bağımsızlığını ve vatan toprağını canı pahasına koruyacak ve savunacaktır.

Milletimiz, vatanı ve bağımsızlığı için tarih boyunca birlik ve beraberlik içinde tüm zorluklara göğüs germiş; gerektiğinde canını vermekten çekinmeyip, milletimizin daima büyük zaferlere ulaşmasını, hür ve müstakil yaşamasını sağlamıştır.

         Bu anlamlı günde başta Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK olmak üzere bu vatanı bizlere kazandıran ve emanet eden tüm silah arkadaşlarına, kahramanlıkları ile her zaman gurur duyduğumuz gazilerimize minnet ve şükranlarımızı sunuyorum. Başta vatanımızın varlığı, birliği ve beraberliği için her dönemde canlarını feda eden aziz şehitlerimiz olmak üzere ebediyete intikal eden gazilerimize Cenabı Allahtan rahmet diliyor, tüm gazilerimizin bu anlamlı gününü kutluyorum.      

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.