ŞEHİT BİNBAŞININ CENAZESİ YARIN DEĞİRMENDERE DE

Gölcük 13.10.2014 - 12:08, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

ŞEHİT BİNBAŞININ CENAZESİ YARIN DEĞİRMENDERE DE

Cengiz Topel Havaalanı'ndan kalkan ve iki dakika sonra radardan çıkan helikopterin pilotu şehit Binbaşı Deniz Akdeniz yarın toprağa verilecek.

Cengiz Topel Havaalanı'ndan kalkan ve iki dakika sonra radardan çıkan helikopterin pilotu şehit Binbaşı Deniz Akdeniz yarın toprağa verilecek.  Cengiz Topel Havaalanı'ndan kalktıktan sonra radardan kaybolan ve arama kurtarma çalışmalarının ardından Kartepe'de bulunan helikopterin pilotunun eşinin avukatlık yaptığı öğrenildi. Helikopter pilotu Binbaşı Deniz Akdeniz'in eşi Suna Akdeniz'in Kocaeli Barosu'nda avukatlık yaptığı öğrenildi. Şehit olan Deniz Akdeniz'in 2 yıl Dalaman'da görev yaptığı ve ilimize yeni geldiği öğrenildi. Akdeniz çiftinin birisi 1 yaşında olmak üzere 2 çocukları vardı. Acı haberi alan Akdeniz ailesinin oturduğu Bahçecik'teki evlerine yakınları tarafından Türk bayrağı asıldı. Acılı aile başsağlığı dileklerini evde kabul ediyor. Ayrıca şehit pilot Deniz Akdeniz'in babası Şeref Akdeniz'in emekli kimya öğretmeni, annesinin adının ise Ayşen olduğu öğrenildi. Şehit binbaşının Engin isminde bir kardeşi bulunuyor. Babaevi Değirmendere Yüzbaşılar Mahallesi İstiklal Caddesi'nde olduğu öğrenildi. Şehit olan Binbaşı Deniz Akdeniz'in cenazesi yarın öğlen namazına müteakip Değirmendere Merkez Camii'nden askeri törenle kaldırılacak. Kazada şehit olan Astsb.Kd.Üçvş. Mehmet Karakaşoğlu'nun cenazesi ise yarın Ankara da toprağa verilecek. 
Cengiz Topel Havaalanı'ndan kalkan ve iki dakika sonra radardan çıkan helikopterin pilotu şehit Binbaşı Deniz Akdeniz yarın toprağa verilecek.

Cengiz Topel Havaalanı'ndan kalkan ve iki dakika sonra radardan çıkan helikopterin pilotu şehit Binbaşı Deniz Akdeniz yarın toprağa verilecek. 

Cengiz Topel Havaalanı'ndan kalktıktan sonra radardan kaybolan ve arama kurtarma çalışmalarının ardından Kartepe'de bulunan helikopterin pilotunun eşinin avukatlık yaptığı öğrenildi. Helikopter pilotu Binbaşı Deniz Akdeniz'in eşi Suna Akdeniz'in Kocaeli Barosu'nda avukatlık yaptığı öğrenildi. Şehit olan Deniz Akdeniz'in 2 yıl Dalaman'da görev yaptığı ve ilimize yeni geldiği öğrenildi. Akdeniz çiftinin birisi 1 yaşında olmak üzere 2 çocukları vardı. Acı haberi alan Akdeniz ailesinin oturduğu Bahçecik'teki evlerine yakınları tarafından Türk bayrağı asıldı. Acılı aile başsağlığı dileklerini evde kabul ediyor. Ayrıca şehit pilot Deniz Akdeniz'in babası Şeref Akdeniz'in emekli kimya öğretmeni, annesinin adının ise Ayşen olduğu öğrenildi. Şehit binbaşının Engin isminde bir kardeşi bulunuyor. Babaevi Değirmendere Yüzbaşılar Mahallesi İstiklal Caddesi'nde olduğu öğrenildi. Şehit olan Binbaşı Deniz Akdeniz'in cenazesi yarın öğlen namazına müteakip Değirmendere Merkez Camii'nden askeri törenle kaldırılacak.

Kazada şehit olan Astsb.Kd.Üçvş. Mehmet Karakaşoğlu'nun cenazesi ise yarın Ankara da toprağa verilecek. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.